Re: KE TRADHTUAR TE PAKTEN NJE HERE ,NDERKOHE QE KE QENE I/E LIDHUR???
nuk mund ta them sa here kam tradhetuar
pse kur e ben ne rini e ben edhe ne pleqeri
pse thuani qe s'eshte mire te tradhetosh
e gjitha mvaret nga cili kend e shifni ju tradhetine .
perderisa nuk jam i martuar nuk mund ta quaj tradhti
une e shoh ne nje kendveshtrim tjeter nje thenie ktu thote( il n'as pas du mal a avoir du plaisir)
nuk ka asgje asgje te keçe te kesh qejf
pse e keni bere tradhtine ne nje lidhje si nje akt makaber ne qofte se ju keni brire nuk do te thote se eshte keç shifeni njehere psene e tradhtise atehere do ta shifni ndryshe .
lind pyetja a me kan tradhtuar ndonjehere
nuk e di dhe se di as qendrimin qe do kisha mbajtur perballe nje rasti te tille nje gje jam i sigurt se do te isha/jem i qete .
une jam i ri jetoj punoj dal shetis kam nje te dashur(fixe) dhe nuk e kam per problem te dal te gjuaj pse do te thuani sepse kur shef nje ballkon apo nje verande e shoqeruar me nje qendrim mikprites nje terheqje fiksive nuk e di ku ndalet(zakonisht ne mengjes -me fal kush je ti)dhe vetem one night stand ishte asgje me teper.
kush nuk ben eksperiencat e veta seksuale dhe shoqerore kur te martohet do te jete nje qift misionaresh.
ndersa ata/o qe kane perfituar nga rasti(qe eshte mbreti i botes)dhe nga jeta rinore nga te gjitha aspektet do te kene nje vizion tjeter te familjes sepse e dine se çfare ishte qejfi dhe e kane idene se per çfare duhet sakrifikuar dhe nese ja vlen te sakrifikosh
mendimi im por besomni kur te gjej ate qe dua te jete nena e femijve te mi dhe qe dua te krijojme nje familje bashke kam per ta pare ate akt me kendin tuaj thjesht per momentin nuk ja vlen .