Ke do zgjdhnit ''Pasurine'' apo ''Dashurine'' ?'

u74

Primus registratum
Re: Ke do zgjdhnit ''Pasurine'' apo ''Dashurine''

ky eshte artikulim shum i sakte. E ktheve edhe njehere temen ne binare.

policia

Forumium maestatis

tani kur te shtrohen keshtu ne tryeze keto dy teza njeriu fillon edhe mendohet dhe i ve ne peshore. por ne fakt ne jete nuk na vijne keshtu te servirura keto teza. te qellon qe per nje kohe shume te gjate takohesh me njerez te ndryshem, te ngacmojne shume, te propozojne disa, por ty nuk ta ben "tak" me asnjerin dhe bota te duket kaq e varfer... shpesh thua do jepja gjithcka per te gjetur nje njeri qe te jete sic e dua une. po ashtu ka momente qe me te njejten menyre e lakmon edhe pasurine...

Guest

Nje X5 mund ta kete dhe nje i rrugeve, s´quhet ajo pasuri.Po ne Shqiperi mendja te makinat ju mbeti njerezve, nuk avancuan pak me tutje.

Erind

Forumium maestatis

eshte trafiku i bllokuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

po "dashurine" per X5 ku ma le ti fante, ë? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ErSI</div><div class="ubbcode-body">eshte trafiku i bllokuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

po "dashurine" per X5 ku ma le ti fante, ë? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

U ndame Ersi, ishte grric i keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif X - i.

Dolores

Primus registratum

pasurine sigurisht ...dashuria s ma del dot me kepuce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

S

Scorpion

Guest

As njera dhe as tjetra nuk jane te perjetshme perderisa as ne nuk jemi te tille! Dashurite jane histori me fillim dhe fund. Pasurine sot e ke neser nuk e ke.

Por do preferoja dashurine. Ka pasuri me te madhe se Dashuria!!!

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">
Pasurine sot e ke neser nuk e ke.
[/b] </div></div>

Kjo shprehje eshte si puna " e dhelpres me rrushte" me duket.

Kot nuk thone dhe "Zengjini mbetet zengjin".

Bashkohem me mendimin e Dolkes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Fanta pasurine e enderron cdo kush nga ne .. eh ku ka me mire ... je mbret .. je pasha ..por ke nje gje qe te mungon .. ke nje zemer qe nuk ndien ... nuk dashuron .. nje zemer bosh ...

Teorikisht dhe une si tipi idealist qe me karakterizon preferoj dashurine e perjetshme, Ndersa praktikisht si realist qe jam preferoj pasurine e perjetshme. Vetem se kjo e dyta eshte se nuk te ben njeri po te kthen ne nje kafshe non-sens. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

truth_hurts

Primus registratum

jam dy gjera te ndryshme prandaj edhe veshtire te kthesh nje pergjigje konkrete,,,problemi qendron keshtu..nqs une jam rritur em gjuithe te mirat edhe jam mesuar me nje jetese te mire do e kem te pamundur pshb te martohem me nje njeri qe jeton ne kasolle prandaj nuk do e beja nje gje te tille!marim te kunderten..eshte dikush shume i pasur qe ble gjith boten bie fjala por nqs do ishte budalla nga trute une prap nuk do rrija me te sado i bukur edhe em lek te ishte.ideja eshte qe kjo pyetje ak nje pergjigje te mesme jo konkrete..perjashto rastet e gocave super romantike ne shek.ku jetojme ose atyre super materiasliste qe sduan tja din per ndjenja.nuk bej pjes ne asnje prej tyre kshu qe....

truth_hurts

Primus registratum

Nje X5 mund ta kete dhe nje i rrugeve, s´quhet ajo pasuri.Po ne Shqiperi mendja te makinat ju mbeti njerezve, nuk avancuan pak me tutje.....
goce mos i pergjithso te gjith ti ne nje thes..plus qe kjo eshte nje perralle e vjeter qe ka ekzistuar ne vitet 90 e ca tani spara ndodh me!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Fanta pasurine e enderron cdo kush nga ne .. eh ku ka me mire ... je mbret .. je pasha ..por ke nje gje qe te mungon .. ke nje zemer qe nuk ndien ... nuk dashuron .. nje zemer bosh ...

Teorikisht dhe une si tipi idealist qe me karakterizon preferoj dashurine e perjetshme, Ndersa praktikisht si realist qe jam preferoj pasurine e perjetshme. Vetem se kjo e dyta eshte se nuk te ben njeri po te kthen ne nje kafshe non-sens. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Per moshen qe ke ben mire te besosh tek dashuria "e perjetshme ",ne do me pyesje mua ne ka ,do te pergjigjem se ka natyrisht dhe eshte pikerisht atehere kur pas nje kohe te gjate me njeriun qe dashuron behesh nje shpirt .Por gabon kur thua se pasuria te ben nje njeri pa zemer . Te jesh i pasur dmth te jesh i perkedhelur nga te gjithe ,nga ambienti qe te rrethon ,nga njerez qe te shoqerojne e te sherbejne .Dhe nje njeri i llastuar keshtu ,nuk mund te jete kurre bosh ne zemer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Pasuria ka dhe nje plus, blen dhe dashurine e vertete .

ScorPio

Primus registratum

Ne fakt menyra me e mire eshte te zgjedhesh ''pasurine'' ..
sepse po te jesh i zgjuar vet, te jepet dhe shanci qe te gjesh ''dashurine'' e vertet, dhe keshtu do kesh dhe ''pasurine'' dhe ''dashurine'' e vertet ... eh duhet ta dim qe kjo ehte vetem nje pytje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ScorPio

Primus registratum

pretty ta mbeshtes mendimin po valle o ma mbeshtesin mendimin ?!
ahhaah se dashuria perbehet nga 2-dy persona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

edhe une me menimin e pretty jam vallai se me zgjedh pasurin, pasuria pa dashuri vrl, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

oneta

Primus registratum

Dashuria do thoja me zemer sps ajo e ben edhe pasurine, te pakten ate shpirtrore
por do zgjidhja pasurine.

antip

Primus registratum

goc me men... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif