..Po c`rendesi kishte, burri ishte i divorcuar, kishte dhe femije me te paren !edhe?pse burri i virgjer ishte ?
Per here te pare ne kete forum pershendes nje vleresim !Karrierën mundë tia marrësh dikujt ose mundë të sillesh si ajë,por trurin sun ia merr askujt.dhe prap do të mbetësh ai që ke qenë.
po.supozojme qe karrieren e ben me njohurite e tua por duhet nje dore te te hape derenKarrierën mundë tia marrësh dikujt ose mundë të sillesh si ajë,por trurin sun ia merr askujt.dhe prap do të mbetësh ai që ke qenë.
Ndershmeria eshte ne sjellje , eshte ne menyren e te fituarit te jetes, familjes, menyres se si rritesh, arsimohesh ,dashurohesh, menyra se si krijon familje, lind e rrit femije!Nqs do matej ndershmeria vetem nga nje vrime..vaj medet.
.. keta" baballaret"me nje dore te hap deren e karrieres me tjetren kopsat !!!po.supozojme qe karrieren e ben me njohurite e tua por duhet nje dore te te hape deren
thuj te verteten jo ato qe do donin te lexonin te tjeret..nuk do pak aventure ?Karrierën njeriu e krijon vetë pa marrë parasyshë në cilin drejtim të jetës,arsimor,kulturorë,shkencorë etj.por vlerësimin e merr nga shoqëria.
po sikur te jet golf ?.. keta" baballaret"me nje dore te hap deren e karrieres me tjetren kopsat !!!
Une kam provuar veten, jam celik i kalitur !hahahaaa...nje provokim bera dhe shih si reaguat..ve bast qe perbrenda po vdes te devijosh nga morali.
ke te drejte..celiku eshte i forte i ftohte praktikisht gje e vdekur prandaj.Une kam provuar veten, jam celik i kalitur !
Nuk mund te kete gje qe te me tundoje !
..ose zinxhirin .po sikur te jet golf ?
secili prind i njeh fëmijët e tijë dhe aftësit e tijë,dhe normal i thotë fëmijës së vetë:ti biri/vajza ime sunë bahesh si ai/ajo.prindërit tanë nuk janë fajtor aspak për vlerësimin e tyre që japin për fëmijët e tyre(për neve)dhe ata nuk ia mshelin dyert fëmijës së vetë por ne vetë i mshelim dyert e tona me veprat e tona.kjo ishte përgjigj,ja e asë që tha "baballarët"tanë na i mshelin dyert karierës tonë.këtë e morra si shembull.
ja fute kot, shkruajte thjeshte per te me kundershtuar !ke te drejte..celiku eshte i forte i ftohte praktikisht gje e vdekur prandaj.
ja fute kot, shkruajte thjeshte per te me kundershtuar !
une kam disa muaj pa hyre ne forum dhe te pergezoj dr love qe je bere anetare zjarrte... madje ndjehem xheloz, je shume e shume me e perparuar !hahahaa..e vertete perndryshe nuk do kishte shpalosje mendimesh.