Karriera , ne shpinen e dikujt tjeter ... !

Artani

Primus registratum
Po por kjo eshte per disa veriore, mos i pergjithsoni ju.
U ktheva me shpresen se kjo tema e felliqur me vajzen nga Kuksi te ishte fshire.

Kjo eshte teme lapidare moj etiste, mua ma ka treguar motra ime, e me tha se jua kishte referuar nxenesve te saj.
KUR PRINDERIT DHE VELLEZERIT NUK PUNOJNE ME MOTREN JA CFARE NDODH.

(nuk ka rendesi nese eshte nga Kukesi apo Skrapari mesazhi eshte i forte )

joetisti_

Locus omnem
Mendoj se ka edhe femra qe bejne karriere ne shpine te nje mashkulli.
Cuna: duhet te ngreme zerin :)

Sa per temen une mendoj se eshte drejt qe e kane vene si teme per te na vene ne dijeni per fakte qe nuk do t'i kishim ditur ndryshe. Ose qe te marrim informacion me te detajuar.

GodolE

Primus registratum
Mendoj se ka edhe femra qe bejne karriere ne shpine te nje mashkulli.
Cuna: duhet te ngreme zerin :)

Sa per temen une mendoj se eshte drejt qe e kane vene si teme per te na vene ne dijeni per fakte qe nuk do t'i kishim ditur ndryshe. Ose qe te marrim informacion me te detajuar.

epo kjo goca pikerisht kete na ka tregon more djem, se i ngha nje CUCE malesh e pagdhendur u be recepsioniste ke restaurant piazza , ekonomiste e tash zyrtare ne nje ministri, ne kurriz te nje piktori plak, trashaluq por me pushtet e me pare!
Ketu i q..re del piktori, ahahahahaaaa....

joetisti_

Locus omnem
Atehere duhej te kisha thene te kunderten. Por nuk besoj se e ka bere karrieren ne kurriz ajo... :)

Eshte natyrore te degjosh te ndodhin keto gjera. Dhente Zoti qe te mos kete shume dem por... di qe prostitucioni eshte zanati me i vjeter ne bote.

dr love

Locus omnem
vetem histori "HOT" nuk eshte kjo, kjo eshte nje horror , vajze e re shkon ne shtrat me nje burre plak , trashaluq.

Nuk arrij ta imagjinoj..me rrenqethet trupi.vetem kur mendoj syte e skuqur nga epshi te nje plaku...sa e shpifur.Po filloi jeta keshtu..atehere do te duhet qe e gjitha te kaloj po keshtu duke u hedhur nga nje plak te tjetri...Duhet te mbeshtetemi te vetja jone..po s'qeme te zote..mos t'i futemi nje rruge e cila do na fundose .

Hipocrati

Hipocrati
Nuk arrij ta imagjinoj..me rrenqethet trupi.vetem kur mendoj syte e skuqur nga epshi te nje plaku...sa e shpifur.Po filloi jeta keshtu..atehere do te duhet qe e gjitha te kaloj po keshtu duke u hedhur nga nje plak te tjetri...Duhet te mbeshtetemi te vetja jone..po s'qeme te zote..mos t'i futemi nje rruge e cila do na fundose .

Rruga qe ben secili nga ne në jetë farkëton karakterin,sjelljen,zgjedhjet...Ketu une nuk gjykoj vajzen e cila nuk ka patur suportin familjar ( mendoni qe e jëma nuk e ka derguar as tek okulisti) , une gjykoj këta palo burra, varfanjakë shpirtërorë qe nga syte e skuqur per seks futin ne shtrat moshatarët e fëmijëve te tyre!
Lëtyra ...!

dr love

Locus omnem
Une egjykoj ..edhe shume madje.Ka rruge te ndryshme te veshtira por mund t'ia dalesh nese kedinjitet..kurajo..edhe pa suportin e familjes.jeten tone e kemi vete ne dore nuk kemi pse presim nga te tjeret.Te gjithe e kemi filluar ngahiqi per te arritur diku qofte edhe dicka e vogel por e arritur nga vete ne .Dinjiteti mbi te gjitha.

Hektor12

Locus omnem
Flasin qe turp jo kshu e jo ashtu, po ne fakt realiteti flet ndryshe...
Eshte dicka qe po ndodh dhe ata qe e perdorin mburren me kete fakt...
Mendoj qe ne si kemi aarit standardet qe te vleresojne aftesite... por mikun , seksin dhe aftesite e koketave ...

dr love

Locus omnem
Si flet realiteti..ti shoku miku?A s'jemi ne qe e bejme ate..a s'jemi ne qe kemi veten tone ne dore....pse duhet te kerkojme rrugen me te lehte.Rruga e shkurter te con me gjat..e di kte?

Hektor12

Locus omnem
Si flet realiteti..ti shoku miku?A s'jemi ne qe e bejme ate..a s'jemi ne qe kemi veten tone ne dore....pse duhet te kerkojme rrugen me te lehte.Rruga e shkurter te con me gjat..e di kte?
Ti e ke kollaj te thuash ashtu pa hidhi syt rreth e qark se ashtu e fitojne rrogen 90 % e njerezve andej sidomos sektori publik miku, fiziku i bukur dhe seksi keto jane 3 menyrat dhe me vjen keq ta perseris po keshtu veprojne (Partia, Miku, Pamja, mundesisht mardhenie sexi)