ladouce2005
Primus registratum
Re: Karakteret e AF-istave. Antaret para pasqyres.
o hoto ku marrin vesh kta o shpirt :devil:
o hoto ku marrin vesh kta o shpirt :devil:
HOTI -- Arroganca femerore ...simbol i sherrit edhe i cmirres....Menjen me jut e ka...avatarin flas te kuptohemi loool....Megjithate goce e mile /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kta i ka za vrrugu para kohe :tipsy: [/qb]
uni--inatci tipik dhe me ide te theksuara bolshevike /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]HOTI -- Arroganca femerore ...simbol i sherrit edhe i cmirres....Menjen me jut e ka...avatarin flas te kuptohemi loool....Megjithate goce e mile /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kta i ka za vrrugu para kohe :tipsy: [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Beli to beli :
He mi do shkosh perseri ne forum sot ti e?
e di une mi qe ste rrihet ty po thirri mendjes edhe lexo dy zhgarravina se le nam.
Beli :
Ik me me lere rehat. E do shkoj pse ca ke ti?
Beli :
mos me fol mua keshtu ti mi po ule menderen aty edhe meso ate bej se sja ke ngene forumit.
Beli:
ik mos me can koken ,pse mi ty do te marr leje une
Beli :
ti ke rrjedh mi goc smerr vesh as me te urte as me te bute. Ke shkare nga binaret.
Qe renc me ndonje grop e thefsh qafen ishalla se s`kam ca te them tjeter une ty
Beli:
a cme can koken po te them ik mi se ma nxive jeten .Se ti e nderite gjasme mos bej kete mos bej ate, ec mu hiq sysh tani se me kapercen nervat
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e sigurt qe ste njeh askush???? :lol: :lol:Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] <<<----- po une si jam ? /pf/images/graemlins/tongue.gif se sme njef kerkush jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe une prandaj po te them.kaq te sigurt e ke qe ste njeh asnje ru*** :kiss:Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] e sigurt sikur e sigurt eshte qe e kam emrin ru*** /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sa kurjoze jam ta di dhe une kush eshte ai qe i rren mendja ?? :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] tani ka ca qe i rre mendja po hajt mo /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]