Kapet Sadam Hussein ne Tikrit.

Kapet Sadam Hussein ne Tikrit.

Lideri i partite Bat-iste edhe ish-diktatori i Irakut Sadam Hussein eshte kapur ne nje rezidence te tijen ne Tikrit vendlindja e diktatorit.

Per kapjen e tij jane deshur forvat speciale Task Force 121 te cileve ju desh kontrolli i dyte i shtepise per te gjetur skuten ku ish fshehur.

Ne shtepi i jane gjetur 2 roje personale te armatosur me kallajshnikov edhe trecek milion dollare.

jeta

Primus registratum
Re: Kapet Sadam Hussein ne Tikrit.

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Soraya,eshte shume e qarte qe pemet e hurmave egzistojne,apo mos do te thuash qe edhe vendin e kane sjelle nga Hollywood-i.
_39635961_labelsap300.jpg

Per me teper informacion KLIKO KETU [/qb]
EJJJJJJJJJ!kush e vuri ne dyshim ekzistencen e palmave???!!!!!pastaj une s'e kuptoj pse hidheni kot te gjithe!!!!une dhashe mendimin tim mbi diçka qe kish thene nje pjesmarres tjeter i forumit.dhe qe ta kesh te qarte çeshtja mbetet te fakti "politik" i kapjes se sadamit .ai muhabeti i palmave eshte thjesht nje detaj rrethanor interesant.

gerald21

Primus registratum

nje amerikan ne shqiperi po kalonte nje dite ne nje nga rruget e tiranes dhe shikon 2 pastrues rruges qe po siheshin me njeri tjetrin dhe pyet perkthyesin cfare kane keto 2 se po zihen
afrohet perkthyesi dhe i pyet cfare keni po bejme nje cike fjale se kush do ti fitoje votat ne amerike "Bushi" apo "Klintoni" dhe i tregon ketij amerikanit se po zihen kush do te fitoje atje ne amerike, po pse kur jane votat ne amerike pyet amerikani, muajin tjeter thane keto
e dini ju dhe u interesoka ju ketu perpara meje se banoj atje, ajde shqiptare hajde nuk shikoni punee tuaj por ziheni se kush do te fitoj ne amerike.
dhe tani kemi hallin se ku do te gjykohet sadami
ai qe ka ditur ta kape din edhe se ku do te gjykohet dhe cfare denimi me i dhene, keshtu qe nuk besoj se po presin per mendimet tona
tung

une_une

Primus registratum

Ju ben pershtypje fakti qe me sa shume zjarr diskutojne per irakenet dhe arabet?

Nga keta soj vajten dhe ne Kosove te benin lufte te shenjte por Kosovaret i debuan. Hebreja Amerikane Allbright i tha "Ja me ne ja me Arabet" dhe rruge te mesme nuk kishte.

Po te shikoni nivelin e diskutimeve ne forumet kosovare ata nuk para e cajne koken shume per irakenet. Ne vija te pergjithshme ata e kane kuptuar se dielli tani po lind nga perendimi dhe nuk kane asnje shprese nga arabet.

Deri ketu nuk kam shtuar asnje presje. Nje delegacion kosovar arriti aty sa publikisht ne menyre demostrative te denonte nje ferexhe. Ata qe udheheqin sot Kosoven dhe viset shqiptare ne Ish-Jugosllavi (Ibrahim Rrugova, Arber Xhaferi etj.) ne nje menyre a tjetren jane te orientuar drejt perendimit.

Si u komentua nder Kosovaret fakti qe Sadami u kap? Une nuk lexoj ato se vete shume por me nje kosovar qe punoj nuk shoh shume ndryshim ne pikpamje nga te miat.
Do tregohem dhe i ndershem te them qe Kosovari(origjina myslymane!) ka qene dhe ne Izrael gjate luftes refugjat per 1 vit.

Pse diskutoni me kaq zjarr dhe dashuri per irakenet dhe nuk keni dashuri dhe zjarr per ceshtjen shqiptare dhe ne menyre te anasjellte per metodat dhe mjetet per konsolidimin e ceshtjes shqiptare(ne menyre indirekte pro-Izrael, Pro-USA) sa une e gjej kete karakteristike tek Kosovaret me shume se juve ketu?

Ma shpjegoni dot? Cfare ju afron me ata ne Azi ju? Po me Kosovaret a ju afron dot gje? Nqs dini mbas luftes Kosovaret u hakmorren(verberia dhe dhimbjet e luftes arriten qe bene dhe krime ndaj tyre!) ndaj minoriteve Rome, Turq, Serb (shiko bold letters!) sepse i shikojne pengese.
Cfare tregon ky fakt?

atman

Forumium maestatis

Shadow, mos u merakos, leri te gudulisin veten. Keshtu mund t'u qeshe buza tere jeten.