kapet Aldo Bare - kriminel apo Robin Hud?

kapet Aldo Bare - kriminel apo Robin Hud?

ministria e rendit njofton kapjen e Alfred Shkurtit ialias Aldo Bare. A eshte ish speciali i 326tes nje kriminel apo Robin Hud?

ujku81

Primus registratum
Re: kapet Aldo Bare - kriminel apo Robin Hud?

Se thashe nga i njef, mund te kishe qene dhe "kontigjent" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ky Turi ku ka qene mesues??

eddantes

Primus registratum

e kam njoft po ka qen ne toge tjeter, ai ishte thjesht polic e meqe vinte nga rrethet nuk ja varte njeri , shifte punen e vet.....kishte dhe te tjere qe vinin nga rrethet po ishin sportista te njohur, mundesa apo shtangista dhe keta ishin grup me vete.........

ujku81

Primus registratum

Dhe une keshtu kam degjuar, prandaj jam bere kurioz se si arriti te behej ai qe eshte?

eddantes

Primus registratum

e bene or mik e bene ata qe ishin e qe jane ne pushtet

eddantes

Primus registratum

me para nuk humbte nje fishek neper depo te armeve se te mershin shpirtin, ne 97ten i merrshin armet me kamion, u hap thesi per qellime te tjera, gjysmat e armeve shkuan per uck-ne ne kosove or lum miku......aty tek ne ne shqiperi e dine dhe komshinjte cfare ha per drek se nje cope vend jemi po nuk desh njeri ti kapte prandaj u bene keshtu

olololol

Primus registratum

KY YLLI KELMENDI O MRENA E AKUZOJNE PER MIRIN E XHIKES
DHE PER NJE DIBRON ...KURSE KY GRAMOZI E KAM GRAMOZ COMI
THONE KILLER ME PAGESE .
PO NEJSE TE FORTE NUK KA SOT SE PLUMI CPO KEDO E VRASES MUND TE BEHEMI TE GJITHE POR KONTIGJENT KRIMI JANE TE PRIRUR TE BEHEN NJERZIT PA SHKOLLE ,QE SKANE MARRE EDUKATEN E DUHUR NE FAMILJET E TYRE QE TE VEGJEL, UNE RRI NE TIRONE TE RE DHE SHUME "TE FORTE JANE VRA" ME NJONI TJETRIN KOT FARE .
PERPARA KA QENE ME E BUKUR KUSH ISHTE I FORTE FIZIKISHT FLAS , DILJE KE LIQENI DHE SFIDOJE KE TE DOJSHE NE MUNDJE OSE GRUSHT PA PERDOR ASGJE TJETER DHE ASNJE NUKU FUSTE E KSHU ME RRADHE ATEHERE SUPERMACIA TREGOHEJ DUKE SHKU NEPER LAGJE TE TJERA DHE DUKE PI KE KLUBI I ASAJ LAGJIE MGJTH SHTETI BENTE TE VETEN REGJIMI SI LINTE SHUME ME U HAP KTO TIPA.TRIM ESHTE AI QE BEN DY LEK E DEL NGA SKENA ZHDUKET I HA ATO LEK QE KA BO JO TUU HAP AKOMA ME SHUME SE NE MOS RIVALET TA FUSIN PO SHOKET SIC U SHUA GJITH SHOQNIA E CUNAVE TE RRUGES DURRSIT .

JU RUJT ZOTI MEND CUNA SE KOT MERR KUR TE DUSH PO SE KE TE GJATE .

soni2

Primus registratum

kriminel eshte ndoshta por jo robin hud!!!

eddantes

Primus registratum

bab Lymi ka pas dhe nji tjeter te forte quhej Shali i Bales ke tirona re, me parpara na lante atletet kur lunim futboll klysh jevgu, masanej u bo i forte deri sa ja futen plumbin klyshit jevgut, dhe ai trimi naim zyberi ka qene te polikumi te dega minierave parpara dhe rrifte te dobtit se kishte ca te tjere qe ja hajshin veshet e me to su grricte po ma vone u hap thesi lum miku e u bene te gjithe keshtu

eddantes

Primus registratum

thon tashti qe ai qe eshte kapur nuk eshte Bare. do jete e forte tja u fusi dhe kesaj rradhe

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
bab Lymi ka pas dhe nji tjeter te forte quhej Shali i Bales ke tirona re, me parpara na lante atletet kur lunim futboll klysh jevgu, masanej u bo i forte deri sa ja futen plumbin klyshit jevgut, dhe ai trimi naim zyberi ka qene te polikumi te dega minierave parpara dhe rrifte te dobtit se kishte ca te tjere qe ja hajshin veshet e me to su grricte po ma vone u hap thesi lum miku e u bene te gjithe keshtu

[/ QUOTE ]

Hmm ky iku kot se ne lagjee kam e mori ne qafe Tosi se e ka pas majt mrapa dhe neper mitingje kap e rrif rob kot
thone qe nga Veriu e ka vra

MLK

Primus registratum

Ne vitet 55-60, ne France kur ishte lufta ndermjet bandave, kur vritej ndonje "bandit" gjykatat denonin vrasesin me maksimumi 5 vjet burg, ne nje kohe qe kur vritej nje njeri pa precedente apo i skeduar denimi ishte shume me i ashper (20 vjet e siper, deri ne denim me vdekje).
ne kete menyre, shteti u la hapesire bandave rivale te asgjesojne njeri tjetrin e ta pastrojne vet shoqerine ku jetonin nga kontigjentet me prirje kriminele.
Lufta per teregjet e zeza eshte shume e ashper pasi parate qe jane ne loje jane marramendese.
Mos harrojme dhe faktin qe ne Shqiperi nuk vepron ligji, keshtu qe frika ndaj tij eshte shume me e vogel se ne shtete ku vepron ligji.
Kur ligji nuk vepron si duhet, çdo njeri do te perdori njesine matese te tij per drejtesine, keshtu qe vepron ligji i xhungles ku me i forti ha me te dobtin.

eddantes

Primus registratum

me mire nje skuader sekrete qe ti qeroje me liste

ujku81

Primus registratum

Njesoj eshte, do te zevendesohen nga te tjere. Derisa te jene thjesht banda, eshte kollaj te qerohen, problem behet kur organizohen ne formen e shoqerive mafioze.

eddantes

Primus registratum

kur pritet koka trupi bie vetiu thote nje shprehje turke Ujku