Kapeni se iku.

• Thread starter PLAKU_prej_TIRONE
  • Data e fillimit
P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest
Kapeni se iku.

Ne rradhe te pare nje verejtje per mirembajtesit e forumit.Nuk e di si mund te behet e mundur te regjistrohet si nje anetar forumi nje profil i tille ne nje nga forumet qe mbahet nder me te medhenjte.

profili për triadi
Statusi i Antarit: I/e sapoardhur
Anëtari numër: 9945
Regjistruar: 09 Nëntor, 2004
Postime: 28
Vendndodhja: nga barku nenes falkos
Profesioni: STUDENT
Faqja Vetjake: http://-www.pickasatome.atje
Interesat: pse do ti tregoj ty....!!!!

Megjithate nje e mire qendron ketu sepse cdokush tregon prejardhjen e tij.

Persa i perket chatisteve dhe albforumisteve sic duket eshte semundje e shqiptareve qe po nuk u morren me punet e te tjereve nuk u shtyhet buka ose nuk i ze gjumi naten.Se sa vjec se sa do mbush e sa do le mbrapa eshte puna ime jo juaja te dashur chatues dhe albforumiste.Nese dikush mund te kete probleme me kete me vjen keq po nuk e ndihmoj dot sbehem dot as me i vogel e as me i madh.

Kur ishte KELTI sop te gjithe ankoheshin.Tani KELTI nuk eshte me sop e prape te gjithe ankohen dhe me e bukura eshte se anetaret e stafit ankohen po prap prej KELTIT.Kjo eshte vertet e forte ose ka te beje me pergatitjen psikologjike te te rinjve shqiptare kudo qe ndoshen sic paraqitej personi pak me lart.

Problemi AciD :
Hyj ne chat e gjej nje memo qe thote :
»»» Memo 1 from fuk (Dec 20 15:52:22 2004 PST). To delete, type: /msg MemoServ DEL 1
»»» ta po ti shkerdhej tan robt o klysh kurve maje mend mire ca PO TE THEM O FISQIRE, KE RA GABIM NE MU O MOTERQIRE DO PENDOSHESH SHUE SHPEJ SEPSE NUK E DI ASPAK KU KE RENE O TE ****** DEKNAT

dhe si pa dashje bej !seen fuk dhe me del:
-JuPiTeR[SaK.njishi@Albnetwork-10F4814C.luv.eggdrops.net]- I found 23 matches to your query. These are the 5 most recent ones: kelti-te-qisha-robt, fuk, g, Shqiptar-Jam-Po, KickBan. kelti-te-qisha-robt (Helper@Albnetwork-1F3D2E17.cust.tele2.it) was last seen quitting #albnetwork 3 hours 58 minutes ago (20.12. 18:57) stating "[Pranvera.Albnetwork.net] Local kill by rapax (o)" after spending 4 minutes there.

dhe perseri pa dashur bej !seen AciD dhe me del:
-JuPiTeR[SaK.njishi@Albnetwork-10F4814C.luv.eggdrops.net]- AciD (Helper@Albnetwork.net) was last seen parting #tiranalive 2 hours 40 minutes ago (20.12. 20:30), after spending 2 seconds there.

Ne keto dy cudira me terhoqi identi me dukej i njejte ndoshta edhe ip-ja mund te jete e njejte por ndoshta edhe personi po prap mund te jete i njejte.Megjithate kam besim se po te pyesi AciD do thote: Jo mo ku di gje une ose Nuk e njoh.

Sa per ta mbyllyr ashtu sic i ka lezet.Nuk ka lindur akoma ai zog i bukur te me tregoje se nga te hyj e nga te dal.Nuk ka lindur akoma ai bir nene te me thote se cduhet te bej e sa vjec duhet te mbush vitin qe vjen.Dhe sa per ate qe me ka cuar memon e ka perdorur ato nicks ne chat.I dashur miku im
nga dialekti dikesh shkodran e nese je aq trim sa cjane shkodranet me kontakto se me kan njel nja dy rob ne shkoder e ti prezantoj ti takosh
Me te mira e ju nifsha te mirat.

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: Kapeni se iku.

MIREMROMA JUAJ shoke aop dhe sop.
se di si eshte puna jote kelti dhe me vjen keq qe ndihesh i ofenduar por keto ofendime nga ana e ketyre jane bere te pranishme ne cdo dite te chatit dhe eshte bere per mos te hyre me ne chat(dhe une hy shume rralle)sa per acidin sbesoj qe te kete perdorur ate fjalor dhe per kete ve doren ne zjarr sepse per mua eshte nje nga aop qe mundohet ta zbatoje rregulloren ne menyre perfekte por ben edhe gabime dhe kjo eshte njerezore apo jo . sdua qe te mbush mendjen ty qe ska qene ai por nga ana ime eshte e veshtire ta pranoj se do me humbiste besimi tek njerezit dhe tek bashkombesit e mi . per mua kelti dhe ti e di shume mire ka ircop aty qe hyne me nicket megjithese te mbrojtur se i gje ne ns dhe per inate personale qe i ka me ty ka hyre me nje nick te nje tjetri.ky eshte mendimi im kelti se edhe ti e di shume mire qe nuk ke shume miq ne chat dikur shoke por qe te shanin pas kraheve .
naten e mire lal dhe mos kerko te gjesh te verteten ketu se ajo nuk ekxiston dhe po ekzistoje do jete nje e vertete e shtrember ashtu sic don dikush natemn lal dhe ja kalofsh mire

italstud

Primus registratum

vej re qe ne keto vite paske filluar te mesosh kelt, e pranoj ke ndryshuar nga krric je ber gomar.

me vjen mire qe e more vesh prejardhjen time.
o dele pa bari ca dreq

italstud

Primus registratum

-in po kerkon qe ta marrim vesh pse o qen rrugesh qe ka humb te zotin shkon te muti se marr vesh.
une mendoj si psikopat qe je ato gjona ia ke shkrujt ti vetes.
pastaj nqs ka qene acidi qe ti ka shkrujt ato gjona mire ta ka bo.
o albanian king se sje dhe as i vogel cjane keto muhabetesh te fortish qe bo ti kush i ni per ty mer kamarier kafesh, une ty po te shof qe kercenon ne ofendon te tjeret.
ne per profilin tim ca ke ste pelqen,une nuk cuditem me mor vesh qe prapa teje (ose para zgjidhe vet se ca pozicioni ke qejf) eshte ai katunari ircop.

italstud

Primus registratum

se desha me shtu ene i gjo tjeter ket acidin as qe e njof fare duhet te jete nonji nga keto pocat qe rrijne tere zell tu u shpejgu.
e thashe se i shkrejti duket sikur po e mbroj ne po e mbrojta une e qau acessin , po ti kelt je nji koqe nastradini ne ty te njof mire sa i mencem dhe kopetent je.

acid

Forumium praecox

Kelti pranoj qe ne fillim shqetesohesha per ca flisje! Por tani e mar vesh cfare budallait qeke habitem sepse me sa mora vesh une nuk je as 12 vjecar?!? qe ben te ketilla lojra fjalesh qe tregojne ne menyre shume transparente qe je komplet "budalla" sidoqofte une jam njeri i arsyeshem dhe po ti fal gabimet dhe budalliqet qe te ka nxier goja jote e vogel por e shpifur. (Fali Zot se sdine cbejne) dhe une te shtoj dhe kete tjetren per te treguar se te dua te miren edhe se nuk merion as konfigurim te nickut tat ne pc time te ofroj nje nr qendre sociale qe merret me keto rastet e lajthitjes ne moshe, me degradimin e truri te njeriut deri ne shkala absolutisht te ceketa, etj etj, nr do ta bej te ditur ne forum se shpejti se po ta nisa me memo e modifikon dhe i shto noj te share qe ( tashme mor vesh se e ke ves ) ajt shnet e pare dhe mos harro qe une po pres qe ti te marres acc nga Harapi dhe te veprosh ndaj meje ashtu sic me ke premtuar per - acc , akill , gline apo birre tirana . mos e vrit mendjen lale per budalliqe pa ngjyre po ul koken dhe puno sepse puna shpeton robin nga degjenerimi i tij mendor dhe fizik. ajt shnet e te mira

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

LoooL.
Sa qenkan rritur femijet e qenkan zhvilluar nga ana psiqike.Per ty triade urime tani qe u rrite mund te te therrasin edhe shoket topekec ose ne familje topja dhise.

AciD e paske hum me nja dy vene se nuk e dija qe ishe shkodran me co ne memo ndonje gje te bukur se vertet te merzitet chati dhe jeta.

Urime stafit te albforumit dhe stafit te Networkut me te madh shqiptar tipi ose tipat pak me siper tregojne fytyren e vertete te stafit mbase.Nese ata qe me njohin e me respektojne ndjehen te ofenduar nuk me vjen keq sepse tolerimet lejohen apo jo.Po ashtu duket se ku ka shkuar e eshte degjeneruar femijeria shqiptare vitet e fundit.
Femije te dashur nese kur keni qene akoma me te vegjel keni pasur abuzime ne familje nga mamaja ose babai mos e shfryni ketu dufin se keni gjetur nje vend te gabuar.
Me nifshi te miren. lol

djal

Primus registratum

Me Falni qe po Nderhyj ne kete Tem.....

KELTI, ka plotesisht te drejt pse duhet
ti lejohet nje Antarit te forumit kjo gje??
.........................................
triadi

Anëtar/e
Anetar/e # 9945

Shkruajtur më 22-12-2004 14:22
--------------------------------------------------------------------------------
te nift e mire, se ke nevoje.

--------------------
KECI ESHTE I BIRI I DHISE.

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 37 | Nga: nga ***** nones keltit | Regjistruar: Nën 2004 | IP: e Regjistruar |

Guest

Ai qe te ka shkruajtun kete memo qenka nje rot ka............... edhe nje idiot po varja se chati eshte plot me keta idiota mos ja ver veshin edhe pse te ka sha sepse po te ishte ne reale besoj qe nuk do guzonte te thonte nje gje te till por jan lepurusha edhe bejn sepse jan larg ama nqs te takon me shikua ndonje her do ikun si lepuri pffffffff varja vllai

L0rd

Primus registratum

Ti BELLISSIMO
Ke nevoj per Psikiater Yllo !!

edhe kur te nisesh tek Psikiatri Kujdes se po bie ne doren e ndonje Veterinari /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Je njeri qe ia fut Kot ne cdo fjal qe shkruan ehh Paramendo kur Shraun shume fjali!!!
...Provo beje /Format Trurin e vogel .. se ku i dihet aty Ke ProBLemin /pf/images/graemlins/wink.gif ...

Guest

I Lordush ku te kapi ty lord apo me fal e ke zakon ti te ofendosh ne prv robt edhe te kercenosh vajzat se per gje tjeter nuk jee jo po hup :smash: eh me det ke ra ne pc ti /pf/images/graemlins/blush.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BELLISSIMO:
[qb] I Lordush ku te kapi ty lord apo me fal e ke zakon ti te ofendosh ne prv robt edhe te kercenosh vajzat se per gje tjeter nuk jee jo po hup :smash: eh me det ke ra ne pc ti /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: ti me kenaq mua... :tipsy:

Guest

Ca te knaqi un maj ty ma shpjego pak /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif prit se erdha e te pyes ii apo pse lord eshte gentilmen i tmerrshem:D

Guest

Mos i kam ngazmua Arten ketij lol per ate eshte me nerva:LOL:

Guest

Un lodha ty apo ne pergjesi eshte ankua kush!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif

italstud

Primus registratum

o teze cke qe hapesh b... te bej te ecesh shtremet e te dhjesesh drejt. pse flet si grat se mor vesh. ti je nje RROT dhe jo rot KA.i . shko hiq vetllat dhe lyj syte se dukesh qe qeke femer kopertinash, vajze trendy.

Admirali

Primus registratum

Kelto, gjalle qenke dhe ti? Kisha kohe pa pare ndonje postim nga ty ketu.

Gjithsesi po them qe persa i perket asaj memos, eshte ofenduese dhe teper e ulet. Nuk e di se cfare ke ti me ate person, por te shara te tilla nuk jane normale.

Persa i perket Acid, si heret e vure doren ne zjarr per ate, jo se e njoh, por bazuar ne faktet qe jane paraqitur, nje ident dhe nje IP e njejte nuk jane prova te forta per te akuzuar dike. Arsyeja shume e thjeshte, identd fabrikohet kollaj, IP gjen si proxy me shumice, plus qe jane dinamike.

triadi? Nuk po komentoj se pse i ke ndez zemerimin, por nuk besoj se kane qene ato kohera kur ti ke qene sop ene te tjeret te "binin" ne qafe.

Pershendetje nga ish-kolegu yt

Admirali