Kanibalizmi

Iliri

Primus registratum
Kanibalizmi

Po lexoja lajmet ne CNN dhe gjeta kete artikull qe tregonte per kanibalizmin e organizuar ne Kongo:

"BENI, Congo (AP) -- Allegations are being made in the African state of Congo that rebels have started to resort to cannibalism.

Amuzati Nzoli says he watched from a hiding place in bushes as rebel soldiers killed and ate his six-year-old nephew. "

Amuzati Nzoli tregon se si nga nje vend i fshehur po vezhgonte rebelat duke i vrare dhe duke i ngrene nipin 6 vjecar. Ne CNN mund te lexoni te gjithe artikullin ku tregohet se ne mesin e afrikaneve eshte nje besim qe thote se po te hash armikun, behesh i forte. Kur degjon gjera te tilla eshte e veshtire te mos jesh racist.
 

Klinton

Primus registratum
Re: Kanibalizmi

Mister Ilir
We ne amerikanet kemi mare masa tashme per izolimin e kesaj semundje te quajtur "kanibalizem"
Por na duhen ca fragmente perpjekje, per mbijetese, ne ate vend, per te rizgjuar fantazine e filmave horror ne menyre qe te jene sa me origjinale per shikuesin dhe teleshikuesin boteror.
Ne amerikanet i duam black people, most of them qe hane mish njeriu.
Prandaj jemi dhe aq te dashur me ta.
Thank you and God bless Amerika(sorry Afrika)
 

une_une

Primus registratum
Re: Kanibalizmi

Fillimisht postuar nga Klinton:
[qb] Mister Ilir
We ne amerikanet kemi mare masa tashme per izolimin e kesaj semundje te quajtur "kanibalizem"
Por na duhen ca fragmente perpjekje, per mbijetese, ne ate vend, per te rizgjuar fantazine e filmave horror ne menyre qe te jene sa me origjinale per shikuesin dhe teleshikuesin boteror.
Ne amerikanet i duam black people, most of them qe hane mish njeriu.
Prandaj jemi dhe aq te dashur me ta.
Thank you and God bless Amerika(sorry Afrika) [/qb]
William (Bill) Jefferson Clinton ke gjetur ndonje dashnore zezake? Te habit si nje njeri intelektual si Klintoni me nje te shkuar perfekte te bjere kaq poshta sa ra me Moniken. Amerika u ngrit 4.9% me Clintonin rritje e barazvlefshme me tere ekonomine e Italise. Sherr Sherr la femme. E futi shejtanin ne shishe.
 

Guest
Re: Kanibalizmi

sa gje e shpifur <img src="/pf/images/graemlins/mad.gif" alt="" />
<img src="/pf/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/pf/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

pse nuk i vrasin ata njerez se kuptoj ?
 
Top