Kane AOPt frike nga ^ALDO-01^ apo e mbajne me hater?

Andrea22

Primus registratum
Miredita!
Dhe sot me ra ne sy nje situate e cuditshme.

Ish AOP ^ALDO-01^ mbahet me hater nga stafi.
I jepet +v - ky nuk eshte shkak i ankeses por demostron me se mire qe njihet me keta AOP

por ai dhe kur merr +v vazhdon e ofendon me main usera te ndryshem

Shikoni pamjet e meposhteme:

Ofendon rende userin bashturk

gjate gjithe kesaj kohe ne main jane aktive keta AOP ^_^ , qe i dha +v dhe Anabelle dhe nuk thone asgje

shikoni vete:

1 AOP ^_^ i jep +v dhe bisedojne me ^ALDO-01^ per 7 pale qejfe (der ketu ska asgje)

PQRVtpr_SVG2whm9dlHbZQ.png

2) ^ALDO-01^ shan bashturku ca te permban pragu i deres : AOPte ^_^, Tironci dhe Anabelle duke shkruar ne moment ne main nuk ndermarrin asgje -

f4k2hltsRPySD6eMfEzsiw.png

3) ^ALDO-01^ vazhdon ne main shan bashturku: o ropsh : Anabelle aktive ne main - asnje reagim
NcimUHbpTTuTaUCdxlf29A.png

BVGAqWdBQZ6QPr4DlAEFaw.png

7B-sD1y6TD_GM4-vWNKqWg.png

DarKSouL

Forumium maestatis
Pershendetje,

Faleminderit per ankesen perseri. Do te merren masat e nevojshme.

Faleminderit

[^_^]

Forumium maestatis
Pershendetje.
Personalisht kam dhene voice ne oren 15:41 , sic mund te faktohet dhe nga imazhet qe ju vet keni sjell.
Nderkoh qe ndodhia ka qene mbas me shume se 1 ore , dhe ne ato momente un nuk kam qene ne main.

Distancohem fuqishem nga keto fjalore dhe keto ndodhi pasi nuk i kam perkrahur asnjehere , jo vetem per userin ne fjale po per asnje!!

Ne tabelen nr:2 , me ke etiketuar sikur kam qene aktiv ne main , te ftoj ta rishikosh edhe njehere imazhin qe ti vete ke sjelle , dhe do e shofesh qe nick im nuk ka qene per asnje sekond prezent ne kete moment!!!

Duke te falenderuar gjithsesi per materialin e sjelle te siguroj qe un do te kisha marre masa te menjehershme per denimin e situatave te tilla!!
Faleminderit!

Jakob

Primus registratum
Andrea22 sa per llafin e Aldos se kan pare se sa per hater un kam pare qe Gogoli ka marre ban per llafe te palejuara,ste mban njeri me hater kur te jet puna per bad words,se jan rregullat e kanalit.Ti ke te drejt te ankohesh por ankohu per gjona me te medhaja,kto jan detaje.