/me i bie ne shpulle 'NEO'-s!Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] :sleep: [/qb]
mirseerdha pra /pf/images/graemlins/laugh.gif tash po filloj me i ba ven vedit e po nihem si n shpin teme, oops n partine teme deshta me thane, megjithse si shpija e partija nje gjinije kenkan /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] me pretendime thashe se jam po nuk jam dhe shume e serte keshtuqe per ty do ta mbyll njerin sy! ja keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif
mireserdhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif
eM [/qb]
delja /pf/images/graemlins/tongue.gif arrin me pare!Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]mirseerdha pra /pf/images/graemlins/laugh.gif tash po filloj me i ba ven vedit e po nihem si n shpin teme, oops n partine teme deshta me thane, megjithse si shpija e partija nje gjinije kenkan /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] me pretendime thashe se jam po nuk jam dhe shume e serte keshtuqe per ty do ta mbyll njerin sy! ja keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif
mireserdhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif
eM [/qb]
ps: mir ja bane atij neo_s se m duket njashtu merr vesht ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
------------------
Ujku
Dhelpra
Delja
Qellimi --------------------------> Arritja ktu.
(pyetja) cili nga kto tri kafsh e mrrin qellimin ma shpejt dhe pse?
dhe kush me thote,
si veprojne kto tri kafshe kur shohin gjurmet e gjakut? [/qb]
Ncuq, me dhimbset zemra me te thene dicka /pf/images/graemlins/tongue.gif Ama e konfermove vete /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] E kush mendon tia se mund te jete ujku!!!????una! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse delja eshte papermoon!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o morracak se te hoqa te drejtat e pavarura! Mos u kruj shum! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] E kush mendon tia se mund te jete ujku!!!????una! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse delja eshte papermoon!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja ku kam dhe faktet ne dore!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]jo re jo ne respektojme dinjitetin tend!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Po patet nevoje per ndonji drejtor me beni fjale se do vij me gjithe qef.po te me doni vetem per ngarkim shkarkim dhe larje banjosh sic me donin ata te partive te tjera mos me ngani dhe me lini te qete... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cfare do te behs ti se ta plotesojme ne vend!
eM :thumbsup: [/qb]
Mo na siguro me rrena te kota /pf/images/graemlins/tongue.gif Vete e pranove qe ishe n'pune me 31 /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Me prefsh koken ne kam kuptuar ndonji gje me ate"NE 31 UNA SKAM T......"Te siguroj qe gabohesh rond,cfare do lloj gjeje qe te jete....
gjithesesi nuk po ta prish deshiren per te gjet nji ujk tjater,por nji si una as neper ondrra te omla ske me e takueeeeee!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam then une qi ktij ca nuk i piell imagjinata /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Me prefsh koken ne kam kuptuar ndonji gje me ate"NE 31 UNA SKAM T......"Te siguroj qe gabohesh rond,cfare do lloj gjeje qe te jete....
gjithesesi nuk po ta prish deshiren per te gjet nji ujk tjater,por nji si una as neper ondrra te omla ske me e takueeeeee!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]