Kampionati SHqiptar i Futbollit 2007/2008

olololol

Primus registratum
Kampionati SHqiptar i Futbollit 2007/2008

Superliga.

REZULTATET E JAVES SE 3-te.

SKENDERBEU 4-2 <span style="color: #3366FF">TIRANA</span>
<span style="color: #FFCC33">ELBASANI</span> 1-0 TEUTA
BESA 2-0 FLAMURTARI
SHKUMBINI 2-1 <span style="color: #CC0000">BESELIDHJA</span>
<span style="color: #3333FF">DINAMO</span> 4-0 KASTRIOTI
<span style="color: #FF0000">PARTIZANI</span> 1-0 VLLAZNIA

<span style="color: #CC0000">RENDITJA</span>

1. Dinamo 9
2. Besa 9
3. Partizani 9
4. Flamurtari 6
5. KS Elbasani 4
6. Teuta 3
7. Kastrioti 3
8. SK Tirana 3
9. Skenderbeu 3
10. Shkumbini 3
11 Vllaznia 1
12. Beselidhja 0

Eshte Luajtur java e 3-te e Superliges dhe Kampionet e Tiranes munden thelle ne Korce.Mbi 4.000 Tifoze ne stadiumin "Skenderbeu" kane asistuar ne fitoren e pare te korcareve ne kete kamppionat.Eshte dashur ardhja e XHAXHIT Trajnerin te shume shetitur Faruk Sejdini qe te arrihej 3 pikeshi i pare qe merr me shume vlera ndaj nje ekipi si Tirana nje nga pretendentet per te fituar kampionatin.
Nje Triplete e Ngjeles dhe 1 gol i Tikos kane bere te pavlefshem golat e Sefes dhe K Duros per Tiranen.

Nderkohe ne Tirane eshte luajtur kryendeshja e javes midis Partizanti-Vllaznise 1-0 , nje ndeshje e forte ku shkodranet pas nje fillimi zhgenjes te sezonit kane kerkuar me ngulm fitoren, ka rene ne sy loja e mire e V Sinanit i cili eshte munduar shume por pamundur ti jape ekipit te tij 3 pikshin e pare kete sezon.Partizani nga ana e tij eshte munduar te ule ritmin , te kontrolloje lojen dhe ka mundur te shenoje me ane te Elis Bakaj nje nga talentet e tij per te marre fitoren dhe per te kryesuar renditjen e kampionatit.
Nje fitore ndaj nje kundershtari direkt ne luften per titull.

Ne Kavaje BESA-FLAMURTARI 2-0.Te dy ekipet vinin pas 2 fitoreve dhe kavajasit treguan supermacine dhe ambicjet e tyre ne kete kampionat duke mundur me nje rezultat te paster simpatiket e Flamurtarit.Besa Kryeson me pike te plota sebashku me Partizanin dhe Dinamon.

Nderkohe te njeten gje kane bere dhe Blute e Agim Canajt , Dinamo ka mundur thelle 4-0 Kastriotin e Krujes , triplete e kroatit Pejic dhe nje gol i Plakut treguan formen e mire te Dinamos ne kete sezon.Per tu vecuar "Virgjeria" e portes se Dinamos ku portieri i saj elbasanasi Elvis Kotorri ka 225 minuta pa pesuar gol.

Ne Peqin ka ardhur me ne fund pas dy ndeshjeve ne kryeqytet te humbura fitorja e pare e Shkumbinit te cilet jane ambicioze kete sezon pas disa blerjeve te rendesishme.6000 te pranishem ne fushen sportive te peqinit atje ku futbolli eshte i vetmi defrim fitorja ka qene nje detyrim per Trajnerin G Magani nje ndeshje e veshtire e fituar 2-1 ndaj Beslidhjes e cila ska asnje pike ne tre jave te luajtura.

Ne Elbasan,fitorja e pare e Elbasanit-Teuta 1-0 ka ardhur ne fund te ndeshjes , me goline shenuar nga futbollisti polivalent Skerdi Bejzade , nje ndeshje e veshtire por e kaluar me sukses.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit
Re: Kampionati SHqiptar i Futbollit 2007/2008

Kto jane rezultatet e javes se 13:

Skenderbeu - Flamurtari 1-1
Besa - Teuta 0-1
Elbasani - Kastroti 2-0
Dinamo - Vllaznia 0-0
Partizani - Beselidhja 4-0
Shkumbini - Tirana 0-2

Nderkoh qe mbas kesaj Jave renditja eshte:
Partizani 25
2 Dinamo 25
3 Besa 24
4 Vllaznia 21
5 Elbasani 20
6 Tirana 19
7 Flamurtari 17
8 Shkumbini 17
9 Kastrioti 16
10 Teuta 11
11 Beselidhja 9
12 Skenderbeu 8

Pra sic shihet eshte ngjitja e Tiranes dhe futja ne valle per kampionat..

Florus

Forumium maestatis

Ke Tirana ka permirsim n'krahasim me fillimin e sezonit, ke Besa ka renie. C'ishte ajo humbje brenda me Teuten, e fundit ne klasifikim?!

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Kto jane rezultatet e javes se 14 te superliges:
Vllaznia - Partizani 1-1
Tirana - Skenderbeu 3-2
Flamurtari - Besa 1-0
Teuta - Elbasani 0-1
Kastrioti - Dinamo 0-3
Beselidhja - Shkumbini 2-1

Dinamo rimori e vetme kreun e Superligës pas fitores së pastër 0-3 më transfertën me Kastriotin, që e mbylli takimin me dhjetë lojtarë pas ndëshkimit të Kalarit.

Një gol i shpejtë i kroatit Pero Pejiç dhe dy gola të vonshëm të tiranasit Sebino Plaku vulosën fitoren e pestë në transfertë tëe formacionit të Agim Canajt, skuadrës së vetme që nuk e njeh humbjen jashtë shtëpisë.

Dinamo luajti më rritëm të kënaqshëm edhe pse në një “Ruzhdi Bizhuta” thuajse të zbrazur kishte përballë një skuadër shumë pak të motivuar për të tregur futbollin e një ekipi të Kategorisë Superiore.

Nëse futbollistët e Canajt kishin ditë që kishin paralajmëruar fitoren ndaj krutanëve, ish-trajneri i Dinamos, Vasil Bici, tashmë në drejtimin e Kastriotit, në kundërt kishte ditë që mbulonte shqetësimin e tij për gjendjen e zbehtë psikologjike të skuadrës së tij, situatë që reflektoi jo pak përballë kryesuesve “arrogantë” gjatë 90 minutave të takimit.

Për ta bërë edhe më të trishtuar ambientin krutan u desh edhe kartoni i kuq i marrë nga Renato Kalari, i porsa rikthyer nga pezullimi.

Sulmuesi kroat i Dinamos, Pero Pejiç në ndeshjen e parë shënoi tre nga katër golat në fitoren e fundit ndaj Kastriotit në Tiranë (4-0) ndërsa Plaku plotësoi pokerin dinamovit. Në takimin e kthimit të luajtur në Elbasan, për shkak të rikonstruksionit të stadiumit të Kastriotit, Plaku shënoi dy gola, ndërsa Pejiç një. Por në total çifti “P&P” (Periç-Plaku) kanë shënuar shtatë gola kundër Kastriotit, ndërkohë që portieri i Dinamos - njëhërësh edhe më i miri deri tani, me vetëm 4 gola të pësuar në 14 ndeshje - e hermetizoi sërish portën ndaj Rizvanollit me shokë.

Tri golat e shënuar në ndeshjen e 14 midis tyre e çuan në 30 kuotën e golave dinamovitë kundër Kastriotit, ndërkohë që Dinamo regjistroi fitoren e nëntë përballë vetëm 4 fitoreve të Kastriotit
Kapiteni i shkodranëve, Safet Osja, shënoi golin e parë në minutën e 19-të me një gjuajtje të jashtëzakonshme nga 30 metra, që befasoi jo pak portierin e Partizanit.Të kuqtë u organizuan dhe gjatë një aksioni të rrjedhshëm barazuan në minutën e 33-të me anë të Elis Bakajt, i cili kishte shënuar edhe golin e vetëm në fitoren e Partizanit gjatë fazës së parë.
Në pjesën tjetër të lojës dy formacionet krijuan jo pak raste shënimi, por si vija e parë e Partizanit (më pranë golit) ashtu edhe Vioresin Sinani i Vllaznisë nuk mundën dot të gjenin rrjetën. Duhet përmendur edhe debati i mesfushorit të Partizanit, Blendi Shkëmbi me trajnerin Hasan Lika, pas zëvendësimit të korçarit, i cili prodhon sërish polemika

Ish-trajneri i Kombëtares shqiptare, Neptun Bajko debutoi me një fitore në bankinën e Besëlidhjes, kur skuadra lezhjane mposhti në shtëpi 2-1 Shkumbinin, me të njëjtën rezultat që peqinasit kishin fituar në fazën e parë. Një gol brenda 40 sekondave nga maqedonasi Gove Petrevski dhe një penallti e realizuar në minutën e 77-të nga malazezi Miçiç i dhanë tri pikë të çmuara Besëlidhjes që tashmë rikthehet sërish mbi Teutën e Skënderbeun. Për Shkumbinin, në krizë besimi dhe pa disa titullarë, shkurtoi diferencën Gentian Stojku (41’), i cili shfrytëzoi pasin e bukur të Klevis Dalipit
Skënderbeu i kishte të gjitha mundësitë për tu shndërruar në një “mace të zezë” për Tiranën, kur golashënuesi më i mirë i kampionatit Marius Ngjela (tashmë në kuotën e 10 golave) ngushtoi diferencën në 3-2 në minutën e 84 nga pika e bardhë. Tirana, që kryesoi takimin 2-0 brenda dhjetë minutave, mund të kë kishte mbetur me dhjetë lojtarë dhe pa portier, nëse gjyqtari Aranit Lulaj, nuk do të tregohej zëmërëgjërë me portirin veteran të bardhbluve, Blendi Nallbanin, duke e ndëshkuar këtë të fundit vetëm me kartonin e verdhë.

Një trajner i qetë si Hafizi po i sjell mbarësi Tiranës që tashmë ka rifituar agresivitetin e munguar në fillim të fazës së parë, kur në tri javët e para kishte grumbulluar vetëm tri pikë. Tri fitore në fazën e dytë e rishfaqin Tiranën si pretendente të fortë.

I riu Florenc Arapi çeli goleadën bardhëblu në minutën e shtatë pas asistit të Fortuzit. Për 22-vjeçarin ky është goli i dytë rresht pas atij të shënuar në fitoren kundër Shkumbinit një javë më parë. Tri minuta më pas i erdhi radha, veteranit Indrit Fortuzi për të dyfishuar rezultatin dhe duke shënuar njëkohësisht edhe golin e tij të katërt sezonal.

25-vjeçari Endri Çajku shkurtoi diferencën e golave në minutën e 42-të për ta mbyllyr pjesën e parë me rezultatin 2-1. Në pjesën e dytë në minutën e 62-të erdhi edhe goli i tretë i Tiranës i shënuar nga Daniel Xhafaj (goli i dytë i vlonjatit pas atij kundër Teutës). Hafizi e mendon të fituar lojën, bën të tri ndërrimet, por nuk e kishte parashikuar situatën e minutave të fundit, kur Skëndebeu rigjeti energjitë dhe shënoi golin e dytë me anë të Maruis Ngjelës (84’) nga pika e bardhë, por që mund edhe të kishte barazuar me rastet që krijoi përpara fërshëllimës përfundimtare të Lulajt. Goli i Ngjelës, tashmë i shkëputur me dy gola nga Sinani (10-8), është edhe e 101-ti historik në portën e Tiranës gjatë 115 ndeshjeve (185 gola Tirana).

Më fitoren ndaj korçarëve Tirana u ngit në kuotën e 22 pikëve, ndërsa Skënderbeu, ekipi i vetëm i Superligës ende pa një trajner zyrtar, po shkon me shpejtësi drejt Kategorisë së Parë.
dytë – tri humbje, në po aq ndeshje- , edhe pse në krye të saj erdhi një teknik i elitës si Sulejman Starova, duke i lënë një shije të hidhur 3-herë kampionit si trajner në debutimin e tij në bankinën e katërt të një skuadre pas atyre të Partizanit, Tiranës e Teutës.

HEROI GUGA - Flamurtari me fitoren 1-0 në Vlorë morri revanshin ndaj Besës pas humbjes në fazën e parë (2-0), por është mbrojtësi vlonjat 21-vjeçar, Bledian Guga heroi i takimi, pasi me golin e tij dy minuta pas fillimit të fraksionit të dytë të lojës i dha tri pikë të çmuara skuadrës së tij pas humbjes me Tiranën (2-0) në kryeqytet dhe barazimin me Skëndërbeun (1-1) në Korçë. Flamurtari e paralajmëroi fitoren qysh në pjesën e parë kur vetëm zoti e shpëtoi Besën nga goditja e Nevian Canit, që goditi shtyllën horizontale në minutën e 6-të. Disa ngacmime të Mancakut ishin t pamjaftueshme për të mposhtur Moçkën e ri, që tashmë është kthyer në titullar të padiskutueshëm të formacionit të Eqerem Memushit.

BESA E SËMURË - Pas humbjes befasuese me fushën asnjanjësë të “Roza Haxhiut” me Kastriotin (1-2) kur në drejtim ishte ende Silviu Dumetresku, te ajo me Teutën në shtëpi (0-1) kur në drejtim të skuadrës i komanduar ishte ndihmëstekniku Iljaz Haxhia dhe deri te humbja e fundit në transfertën e Vlorës më Flamurtarin (1-0), Besa po përjeton një krizë të thellë jo vetëm rezultatesh, por edhe besimi. 24 pikët e grumbulluara gjatë 11 javëve të fazës së parë, ku dhe fitoi titullin simbolik “kampion vjeshte” nuk janë shtuar as edhe me “njëckë” nga nëntë pikët e patura në dispozicion, kur në fazën e parë pas tri takimesh Besa kishte marrë 100 për qind të pikëve.

STAROVA - Flamurtari do të udhëtojë drejt Elbasanit ndaj të cilit humbi fazën e parë 1-0 me golin e shënuar nga një djalë vlonjat si Fjodor Xhafa, ndërsa Besa do të presë në shtëpi Skëndërbeun për të shijuar fitoren e parë në fazën e dytë. Por kujtimet e rrënqethin ish-trajnerin e Tiranës, Sulejman Starovën, i cili u shkarkua pikërisht nga drejtimi i bardhebluve pas humbjes me skuadrën korçare.

Renditja e superliges eshte si me poshte :

Dinamo 28
2 Partizani 26
3 Besa 24
4 Elbasani 23
5 Vllaznia 22
6 Tirana 22
7 Flamurtari 20
8 Shkumbini 17
9 Kastrioti 16
10 Beselidhja 12
11 Teuta 11
12 Skenderbeu 8

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Rezultatet e superliges per javen e 15:

Elbasani - Flamurtari 2-2
Besa - Skenderbeu 2-0
Dinamo - Teuta 2-1
Beselidhja - Tirana 0-2
Partizani - Kastrioti 2-1
Te dielen, 16.12.2007
Shkumbini - Vllaznia

Dinamo i falet kroatit Pejic
Dy gola të vonshëm nga i riu Nertil Ferraj dhe një tjetër i realizuar nga golashënuesi më i mirë i Dinamos, kroati Pero Pejiç përmbysën avantazhin e mbajtur për 80 minuta nga ana Teutës, që e pëfundoi takimin me një lojtar më pak, pas ndëshkimit të Çotës me karton të kuq në e 74-t. Tri pikë të arta për Dinamon, që rikthehet pas 24 orësh sërish në krye të tabelës me dy pikë më shumë se Partizani. 22-vjeçari Ermal Gega befasoi blutë me golin e tij të minutës së 10-të, gol që shqetësoi jo pak trajnerin e Dinamos, Agim Canaj. Goli i dytë i Gegës, pas atij në fitoren kundër Besës (1-0). Djemtë e Kristaq Miles u rezistuan sulmeve të Dinamos dhe e rruajtën të paprekur portën deri në minutën e 82-të, përpara se ish-lojtari i Mirel Çota të ndëshkohej me kartonin e dytë të verdhë dhe rrjedhimisht të kuq në të 74’. 21-vjeçari Ferraj rrealizoi një gol të mrekullueshëm në minutën e 82-të. Pesë minuta më pas, “gjahtari blu”, kroati Pero Pejiç i dhuroi skuadrës së tij fitoren e dytë sezonale ndaj Teutës dhe të nëntën në kampionat. Për gjigandin Pejiç ky ishte edhe goli i tij tetë sezonal, që e barazoi atë me Vioresin Sinanin e Vllaznisë, por ende dy gola më pak se golashënuesi më i mirë i kampionatit, Marius Ngjela (10 gola), i cili edhe pse u orvat shumë dështoi në Kavajë.
Marshim bardheblu, ritëm kampionësh
Tirana e Astrit Hafizit nuk ndalet, madje e sheh veten befasisht në vendin e katërt, teksa në Lezhë kundër Besëlidhjes (0-2), kampionia në fuqi realizoi fitoren e katër rresht, ndërkohë që nuk njeh humbje prej 10 javësh. Mesfushori i Kombëtares, Klodian Duro realizoi me anë të një kryevepre nga 30 metra nga goditja e lirë (goli i tij 5-të sezonal). Florenc Arapi realizoi golin e dytë për bardheblutë dhe të tretin rresht personal e sezonal. Tirana do të ndeshet në javën e 16-të me Besën, skuadrën me të cilën edhe ka pësuar humbjen e fundit në Superligë, por dhe që drejtohet tashmë nga ish-trajneri i bardhebluve, Starova.
Bollëk golash dhe tension në Elbasan
Katër gola nga dy ekipet, një karton i kuq për Flamurtarin, atmosferë a acaruar në fushë mes lojtarëve, tension në bankina, respektim nga ana gjyqtarit Sokol Jareci të vendimit të gjyqtarëve për ta filluar me dhjetë minuta vonesë takimin. Kjo është “lista” e ngjarjeve të prodhuara në “Ruzhdi Bizhuta” në takimin e javës së 15-të, Elbasani-Flamurtari të mbyllur në barazim 2-2.
Kapiteni Skerdi Bejzade realizoi nga pika e bardhë një gol të shpejtë në minutën e 4-t, - goli i shtatë sezonal i “arushës verdheblu” - për t’ia lënë radhën vlonjatit Fjodor Xhafa për të dyfishuar rezultatin në minutën e 10-të për Elbasanin. Goli i dytë i Fjodor Xhafës kundër skuadrës së qytetit të tij dhe i treti sezonal. Më pas skenat provokative të kapitenit të verdhebluve prodhojnë tension mes lojtarit edhe bankinës së Flamurtarit. Minuta të acaruara në fushë, që falë përvojës së gjytarit ndërkombëtar Jareci, nuk tejkalojnë më tej situatën e rënduar. Tri minuta nga përfundimi i pjesës së parë, Flamurtari gjen golin e shkodranit 21-vjeçar Nevian Cani duke shkurtuar diferencën në 2-1. Fraksioni i dytë i lojës nis me kartonin e kuq të Bledion Gugës, që la nga minuta e 55-të me dhjeta lojtarë Flamurtarin. Parimi i përjetshëm në futboll se skuadra që ka lojtarë më pak, bëhet edhe me e rrezikshme, u vërtetua edhe në këtë takim. 21-vjeçari Arlindo Rustemi barazoi rezultatin në 2-2 në minutën e 67-të, dukë vulosur edhe përfundimisht rezultatin. Duhet theksuar fakti, se ky është goli i dytë me vlerë pikësh i Rustemit, pas atij në fitoren kundër Dinamos në kryeqytet (0-1) në javën e pestë. Skuadrat ndanë nga një pikë në “Ruzhdi Bizhuta”, ndërkohë që në “Flamurtari” në fazën e parë fitoi Elbasani 1-0, pikërisht me golin e Fjodor Xhafës.
Ky ishte edhe barazimi i 45-të midis dy ekipeve në 117 takime historike midis tyre, po aq sa janë edhe fitoret e Elbasanit. Flamurtari nga ana e tij ka arkivuar 44 fitore.
Penalltia lumturon Partizanin
Një gol i realizuar nga pika e bardhë në limitin e kohës së rregullt nga anësori i Partizanit, Gjergji Muzaka, i dha tri pikë të pamenduara nga trajneri Hasan Lika, ashtu siç po përfundonte takimi, që deri në minutën e 89-të ishte i mbërthyer në rezultatin 1-1. Partizani me fitoren 2-1 kundër Kastriotit në ndeshjen hapëse të javës së 15-të të Kategorisë Superiore.BAKAJ (1-0) – Lojtari më i ri i Kombëtares shqiptare (luajti disa minuta në Bukuresht kundër Rumanisë në humbjen e thellë 6-1), Elis Bakaj po shndërrohet në futbollistin më të rendësishëm të “demave të kuq”. Mesfushori sulmues goditi fuqishëm në minutën e 9-të takimit, topi u përplas te portieri i Kastriotit dhe i devijuar nga shkodrani, mbërriti te Julian Brahja, i cili për pak mund të shkaktonte autogol. Paulin Dhembi provoi një minutë më pas me një predhë në gjysmëlartësie, por sfera kaloi pak mbi kuadratin e portës. Sulmuesi Enco Malindi gjuajti fuqishëm me kokë në të 30’, por topi u devijua në goditje kendi. Dy minuta më pas erdhi edhe goli i Elis Bakajt. Blendi Shkëmbi ekzekutoi mjeshtërisht një goditje të lirë dhe Bakaj me zgjuarsi dhe me një goditje të embël befasoi portierin Mustafa, i cili u habit kur pa topin në rrjetë. Për Bakajn ky ishte edhe goli i gjashtë sezonal
RIZVANOLLI (1-1) – Ish-sulmuesi i Partizanit, Erion Rizvanolli, dështoi në tentativën e parë në minutën e 25-të, kur preferoi të gjuante në formën e një roveshate, në vend të një gjuajtje më të thjeshtë, duke humbur kështu edhe një mundësi të shkëlqyer për formacionin e Vasil Bicit. 26-vjeçari Rizvanolli, i cili më par ka luajtur edhe me Tiranën, Dinamon e Shkumbinin, por edhe edhe me eksperiencë jashtë Shqipërisë, mahniti shikuesit e paktë në impiantin ndërkombëtar kur barazoi në minutën e 59-të me një eurogol, duke vendosur edhe ekulibrat në fushë.
MUZAKA (2-1) – Sulmuesi i ri i Partizanit, Enco Malindi humbi një rast të pafalshëm kur vetëm 3-4 metra larg portës gjuajti jashtë, pas së cilës edhe trajneri Hasan Lika edhe e zëvendësoi duke hedhur në fushë lushnjarin Viktor Gjyla. Momentet e mira të Partizani nuk prodhuan golin, dhe në fushë Lika hedh sulmuesin Abilialiaj (jo në kondicion të mirë fizik) për mesfushorin Shkëmbi. Minutat kaluan shpejt, nervozimi i Partizanit u rrit, ndërkohë që Kastrioti i frikësuar është i tëri në 30 metërshin e fundit të fushës së tij. Pikërisht në fundin e takimit, mesfushori sumues Gjergji Muzaka hodhi topin drejt zonës së rreptësisë dhe Dhembi në duel shpejtësie me Cacën e Kastriotit u frenua, duke fituar edhe 11-metërshin e artë nga gjyqtari Lorenc Jemini. Dhembi e Caca marrin ndihmën mjekësore, ndërkohë që Muzaka u përgatit për të goditur nga pika e bardhë në minutën e 89-të. Një gjuajtje perfekte e 23-vjeçarit në trekendësh dhe Partizani shënoi golin e fitores së tetë sezonale dhe të kapjes së përkohshme të kreut.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Takimi prapambetur i javes se 15 te super liges Shkumbini Vllaznia 4-0.Tashme renditja perfundimtare per kte jave eshte..

1. Dinamo 15 9 4 2 21 5 31
2. Partizani 15 8 5 2 23 9 29
3. Besa 15 8 3 4 19 11 27
4. Tirana 15 7 4 4 19 13 25
5. Elbasani 15 6 6 3 13 8 24
6. Vllaznia 15 5 7 3 19 16 22
7. Flamurtari 15 5 6 4 14 14 21
8. Shkumbini 15 5 5 5 16 15 20
9. Kastrioti 15 5 1 9 11 22 16
10. Beselidhja 15 3 3 9 13 27 12
11. Teuta 15 3 2 10 10 22 11
12. Skenderbeu 15 2 2 11 18 34 8

H

harap

Guest

Tirana perdhunohet ne Shkoder. 4 me 1 ishte rezultati i ndeshjes per Vllaznine por mund te ishte shume here me i thelle. Ishte nje Vllazni e papare qe shume e shume vite me pare.

A

arabesque

Guest

HaRaP avash mer se po na cmenesh nga gzimi i modh,mos harro se kunjat keni nxjerr se skane te mbarume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Vllaznia i ul hunden Tiranes qe dukej sikur spo kish rivale ne keto jave ( duhet thene se kundershtaret i kish te dobet) , mjaftoj nje ekip i forte , sulmues qe tregoj forcen reale te Tirones.
Vllaznia mbetet nje ekip i mire , rivalizues por nuk kane Vazhdimsi ne rezultate.

Atmosfera ishte fantastike ne Loro Borici.

H

harap

Guest

Lymo ishte nje tifozllik qe se kam pa ndonjehere deri me sot. Te gjithe si staf kemi qene te perqendruar ne max per ta fitu ate ndeshje. tifozlliku ka qene i papare.

A

arabesque

Guest

Po Shkodranet mbahen per tifozllek mer jahu ne cdo kohe por nuk mund te thuash qe ishte dicka e papare se nje ndeshje si te tjerat ishte....Tani kush staf ishte pernqendruar i ekipit?

Qerratai

Primus registratum

Keta i rrafi Shkumbini 4 me 0 javen e kaluar... per ca gezojne ?

H

harap

Guest

Nuk eshte turp te te rrahi shkumbini apo dikush tjeter, e per me teper te flasesh nga diku qe ske shanse te shofesh sport jo me te diskutosh. Turp eshte kur do te diskutosh edhe se di nga ke origjinen. Ka edhe nje fjale per ato qe enden rrugeve po se shof te arsyeshme ta them ketu.

Qerratai

Primus registratum

Une them se e ndjek sportin shqiptar me shume se ty, or turk bukeshkale. Dhe nuk me vjen aspak turp qe origjina ime eshte puro shqiptare, e degezuar ne Vlore dhe ne Lezhen katolike.

Kur une shkoja ne stadium per te pare Flamurtarin e madh, ti s'dije as ca ishte televizori, mor kopil.

Sdq, persa i perket pjeses mbyllese te mesazhit tend, do ta "diskutojme" kur te te gjej ndonje dite rrugeve te Shqiperise dhe te te rraf me shpulla mu aty. Premtim ky /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif !

2celjan-fr3

Primus registratum

Rendesi ka sesi jane sot skuadrat Bondido(me ca nicku te therasim ne ty mer?) se edhe dikur apolonia e fierit ishte goxha mire por sot eshte cop-cop dhe eshte e cuditshme kur shikon disa qytet-fshate=qyteza qe bejne nje boom pasi kane presidence te forte dhe publik minimal ndersa ne fier ku cdo jave mbushet stadiumi apo ne vlore etj presidenca mezi paguan lojtaret me 250 euro ne muaj

Investime dhe pjesmarrje ne fushat e evropes nepermjet komepeticioneve si UEFA-INTERTOTO dhe pse jo CH.L pasi vetem keshtu do ngrihet fubolli me investime ne stadiume dhe lojtare qe te rikthehet edhe publiku duke i dhene te ardhura skuadres per me e mbajt ate ne menyre qe financimet e vetme te mos jene parate nga shitja e ndeshjeve te intertotos dhe uefes apo parat qe sjellin trafikantet e droges per ti lare ne skuadrat tona.

olololol

Primus registratum

O tifozat e Tirones vejeni ke celi ket

Tir_Par_1_4.jpg

H

harap

Guest

pse nuk ve edhe kampionatin 2008/2009 ti Lymo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

olololol

Primus registratum

Hahhahaha tano
kam dhene doreheqje per kampionatin tone pas asaj qe na beri nbe ndeshjen e fundit me dinamon Bert Hajdut Xhani