KAM GLINE NGA ZOTERIA FALKO

THUG-LIFE

Primus registratum
KAM GLINE NGA ZOTERIA FALKO

HAHAHAHAHAH ME VJEN MIRE QE XHAXHI ELIOSE ELIANI FSHIN TEMAT QE HAP UNE . KJO TREGON DHE NJE HERE ATO QE KAM SHKRUAR NE ADRESE TE TE GJITHE AOP TE TEMA QE ESHTE HAPUR DIKUR NGA XHIM KOPSA DHE I KEMI DHENE PERGJIGJE SKLLEVERVE TE KETIJ NETWORKU OSE CHATI . KERKOJ DHE NJE HERE TE DI NJE ARSYE PSE 4 LINJAT E MIA JANE MBYLLUR ME GLINE NGA FALKO KERKOJ THJESHT NJE ARSYE TA DI KJO ESHTE THJESHT DESHIRA E NJE CHATUESI DHE TA DINI QE NE JETE ME MIRE JA VLEN TE BESH NJE MIK SESA NJE ARMIK JETES NUK I DIHET PRANDAJ ESHTE E BUKUR SE KA SHUME TE PAPRITURA TE KENDESHME DHE TE PAKENDESHME . NE QOFTE SE KAM SHARE NJERI DHE E MERITOJ KENI BERE MIRE POR NE QOFTE SE GLINE VIHEN PER QEF ATEHERE SIKUR NUK JA VLEJU LUTEM DUA NJE PERGJIGJE NGA SHOKU ELIAN closing link[host45 48pool21758.interbisness.it(user has banned from albnetwork.net(ti i ke nja 3 ipe ne gline ... me kete behen 4)) dua te di qe mbyllja e ipeve te mi eshte bere gare nga falko?
ju lutem me jipni pergjigje ne qofte se ky forum existon per te ndihmuar chatuesit ose ata njerez qe ju japin rrogat juve. sa per falkon i them qe ne qofte se do i kam dhe logset te gjej ai ku kam gabuar kam qene apo jo brenda rregullave . ne qofte se ka ndonje kunj une jam i hapur te vi tme takoj ose ta kerkoj une .

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: KAM GLINE NGA ZOTERIA FALKO

flm mandi qe me ben pyetje. ndoshta edhe ty te ka vene falko akilll? hahahhahaaa do te doja tja kerkoje falkos logset per cdo gje ne qofte se e kam ofenduar po se besoj se sbie ne nivelin e tij dhe te adamit qe me ben presion sepse sdfua te bej presione por gjerat qe i them thjesht i bej dhe pike tani kerkoj qe linjat e mia te hapen sepse kam qene ne rregull me ate qe eshte shkruar ne rregullore ne qofte se jo atehere e meritoj por e them me force qe ndaj personit tim po perdoret racizem prandaj ne qofte se sdo ti heqi une jam dakort ta takoj falkon por masnej smaj pergjegjesi cmund ti ndodhe . sa tte vegjel qe jemni mer zott .fundi i llogjikes sjell dhunen ju lutem mos me detyroni ta perdor

xhaxhi_eli

Primus registratum

1. NJe teme plot me ofendime fshihet
2. Me aq sa ofendon zotrrote, edhe ISP duhet me ta heq te drejten e lidhjes me internet
3. Chati ne albnetwork eshte privilegj, qe ty nji nga ato qe permend ta ka heq. S'te pelqen ai rregull? Hap nje server tendin, dhe bej nje rregullore per qejfin tat /pf/images/graemlins/smile.gif

Ah se tani po lexoja postimet e tua.
Ate gline nuk e kam vene une (une aplikoj AKILL) dhe ka nje nickname para adreses. Per te treguar ty, apo atij tjetrit se kush e ka bere.
Dhe ritheksoj PIKEN 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif Vlen edhe per ty, si per te gjithe userat e albnetwork

FALKO

Forumium maestatis

Ti nuk e kupton por edhe ketu vazhdon te njejtin muhabet si ne chat, plot ofendime mllef e fodullek.

E ke pyetur veten ndonjehere si ka mundesi qe je i vetmi qe bllokohesh ne kete menyre?

Nuk eshte hera e pare qe ndodh kjo gje por meqe me premtove qe nuk do te perseritej me ajo qe ndodhi nuk e zgjata me shume se aq.

Fiksoje qe une apo ndonje tjeter nuk kemi ndermend te merremi gjithe kohen me ty. Kur tjetri te thote qe mos ofendo etj ti nuk mund ti pergjigjesh qe do hedhesh serverin.

Une ketu po pergjigjem thjesht per te respektuar koleget qe te jane pergjigjur me lart, por sa per ty..je rast qe nuk ja vlen te merresh , vetem nga menyra sesi shprehesh !

silvia

Primus registratum

do doja nje nder nga ju sop apo aop ose ircop
sepse nuk e di kush e ka fuqine per te hequr postimet e fundit qe kam ne bere ne forum .
keshtu qe do ju lutesha ti beni delete po patet mundesi .

THUG-LIFE

Primus registratum

lexova me vemendje sa ishin thene me lart dhe te them te drejtenasgje qe nga ato gjera qe keni then sme duket nje nga arsyet per te vene akill nese kam ofenduar njeri e meritoj po e perseris neqofte se ky chat eshte privilegj per juve(se per mua eshte privilegj si me shku ne banje)se di kujt i thoni privilegj xhaxhi eli ose elian se te shkon me shume por per kete server qe keni per asnje seshte privilegj thjesht eshte ajo qe quhet nga shume ketu dhe nga forumi gjeja qe na bashkon dhe shqiptaret ne bote si bashkon privilegji po thjeshtesia sa per kete privilegj elian e kam degjuar nga briigi mos valle je nxenesi i saj? mos harroni dhe nje ere se jeni chati me i varfer se e mbani veten te privilegjuar shikoni serverat e tjere po jeni mledh ca fshatare e demagoge aty qe thoni vetem gjera te thena me pare . sa per ty falko une se mohoj preja rdhjen time beje dhe ti edhe ne qofte se je fshatar sdo te thote gje me edukaten e katunit tat je rrit dhe me idene e baballarve mos i beso qytetarve se duan ta fusin sa per fodull je me shume se une je i vetmi person i chatit qe nuk do qe asnjeri te tallet me ty se direkt i ve akill sa per serverin dikur nje mesuesja ime thoshte ka me shume dite se kulece. do beje mire te nxirrje logset dhe te mi vije kembet ne nje kepuce po kjo eshte epamundur per personin tend qe nuk njef llogjiken por vetem menyren e hakmarrjes ndaj me te zoteve si shume ketu .ne qofte se ke guxim (gje qe ste karakterizon si ty dhe shume ketu ne chat )lejme takim dhe takohemi me fol bashke. ne vere doja ta beja nje vizite pune po thuaj 100 here faleminderit high se ai me tha qe sja vlen dhe me te vertete sja vle te ndyesh duart me nje cope fshatar xhaxhi eli mos kujto se ktu do jesh gjithmone ne balle se dhe shume te tjere ketu kane rene prej kali kete mos e harro naten e mire dhe ju majte shneti . kur te bie ndonjehere serveri me kujtoni qe ja hoqa disave privilegjin ok

xhaxhi_eli

Primus registratum

Atehere, une jap nje sherbim per te cilin ti nuk paguan asgje, dhe shfrytezimi i ketij sherbim nga ty eshte PRIVILEGJ (e ke ngju nga briiigi, e ngjove nga une do e ngjosh edhe nga te tjere)
Fakti qe jemi serveri me i varfer nuk do te thote qe duhet te mbledhim llumet e serverave te tjere.

Serveri kur bie ngrihet prape /pf/images/graemlins/tongue.gif ... dhe me ta ngrihemi edhe ne fshataret

THUG-LIFE

Primus registratum

HAHAHAHAHAH xhaxhi eli kujto ti se une dhe disa te tjere kan lindur dje? apo i kujton te gjithe si vetja jote.sa per sherbimin falas kete tregoja ndonje tjetri dhe kur une kam pas hyre ketu ti as nuk e dije a existonte ky chat apo jo ky sherbim nuk jipet falas po atribojne te gjithe qe hyne ne kete chat duke filluar nga reklamat dhe duke mbaruar nga koha internetit qe ne chatuesit jemi ne to cdo dite parate qe na meren nga interneti dhe nje pjese eketyre parave shkojne ne xhepat e dikujt (sdua te prononcohem )sa per ju fshataret se di se si do ja beni po po te them une qe po e hodha une chatin ska burre none ta ngreje jo vetem por jua marr edhe si chat po sme intereson se jeni chat koti. sa per llumin se di kush eshte llumi besoj flet per veten se mua ti dhe shume te tjere ketu mevine onash pyet po deshe dhe me vika keq qe ndan mendimet me nje fshatar si falko . dikush me ka thene dikurt qe spret hajer prej beve te bixhosciut loteve te vajzave te perdala dhe prej me fal qe e perdor pordheve te katunarit kjo per ty i dashur dhe tani ik shko tako shoket e tu nga fshati.sepse dikush i her ka then i moren gjithe cunat e fshatit se deshen me i vesh polica dhe tani elian apo xhaxhi eli ke nje mesatare te menduari nen mesataren e nje femijeve ky chat paguhet (po e perseris dhe nje here )nga ne qe chatojme perdite . sa per te privilegjuarit e chatit jeni ju. dhe ti si servil i devotshem po e mbyll se me u mor me ty eshte humbje kohe dhe mos ju anko e kimit sic ke pas bere dikur hahahahahhahahahahahhahahahhaa

THUG-LIFE

Primus registratum

tani sdua te zgjatem me te bej chit chat me ty xhaxhi eli po do te thoja qe ketyre problemeve tu japim zgjidhjene qofte se jo mund te ma thoni dhe nuk shkruaj me ketu ne nje vend ku nuk gjej drejtesi ose me mmire ti bie nje dere qe nuk hapet .kjo per mua eshte humbje kohe neqofte se me jipni nje pergjigje do benit mire jo te me beni reklamen e chatit se nuk kam nevoje ktu hy per te folur me disa persona qe ja vlejne nuk vi per te fol me falkon (nikun)dhe te hum kohen kot me ate dhe briiigin se dikur i kam njojtur personalisht dhe ata nga kjo kane frike dua pergjigje kaq po e mbyll

xhaxhi_eli

Primus registratum

Reklama? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Parate qe te merr AliceADSL shkojne ne xhepat e ndonjerit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po behesh me verte qesharak /pf/images/graemlins/smile.gif

Vazhdoj
S'te kam bere noj be /pf/images/graemlins/laugh.gif ste kam qare ne sup tatin nojhere /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe mos shpreso te te them me fal ( jo per gje, po skam pse )

Une nuk po ndaj idete, ti kte nuk kupton. Une akoma skam gjykuar veprimet e tua /pf/images/graemlins/smile.gif vazhdoj te flas ne pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif , po ske faj se ke aq mllef para syve sa nuk shef

Na merr chatin? Po e hudhe ti, nuk ngrihet me? /pf/images/graemlins/smile.gif (Vetem po buzeqesh) Kto frazat i perdornin ca, 4-5 vjet perpara per te trembur ato aop-et e kanaleve te vogla. Flm qe mi kujtove.

Tani, do me tregosh kujt ja jep leket? Se me sa shifet (nga theniet e tua) dikush na ka borxh lek

THUG-LIFE

Primus registratum

hemer xhaxhi eli e sa i vogel je dhe sa i ri i ketij chati do ti tregoja te gjitha po sdua qe ti shkosh ndonjerit ti thuash me jep rrogen se di po je aq pa llogjike sa smunem me bisedu mo me ty duhet te ta shpjegoj mire bebushi(megjithese ne foto je i madh)se ato para qe une tani hy ne internet dhe ne chat (ta theksoj )sepse ka shume te beje theksimi i gjerave te personi yt sepse nuk hake pyke nje pjese i shkojne atyre qe paguajne kanalin e ketij serveri dhe pjesa tjeter ne xhepat e admineve ose adminit pjesa tjeter skerkoj te me kerkosh falje ti se skam nevoje per faljen tate ose te te fal une une jam burre dhe mahem mas llafit te perdalat mahen mas muhabeteve koti si puna jote borxh nuk me ka asnjeri se ne chat hy per qefin tim dhe jo me fitu dicka por per tu argetuar me njerezit pa nivel qe jetojne ne europe dhe te bejne te zgjuarin po se kuptojne qe tregojne budallain egjerat jane keshtu lexoji me mire gjerat dhe do kuptosh qe je shume i ri ne kete chat dhe je servil i dikujt qe ke arritur deri ketu thuaji brigit ose teos ti shhpjegoje gjerat dhe mos tregosh injorantin ne syte e botes me vjen keq elian qe te kane genjyer po iki tani se me u mor me ty duhet me e pas shpine te bregu lumit

FALKO

Forumium maestatis

Zotrote me kercenime nuk shkon dot me larg se ketu edhe vetem tregon se sa nevoje ke te rritesh akoma.
Kjo edhe nga menyra e paraqitjes se problemeve nga ana jote.
Per njohje personale nuk me njeh, keshtu qe mos bej pergjithesime dhe mos e ngaterro indiferencen time per tu marre me ty me ndonje gje tjeter qe do te te pelqente te mendoje.
Nga ana ime akill nuk te hiqet!

Dikush duhet ta mbylle kete teme para se te behet si "Beautiful"

THUG-LIFE

Primus registratum

hahahahahahaha NIKU OSE KRESHNIKU. OK BERE MIRE QE MA THE KUJTOVE SE DO TE LUTESHA PER TE ME HEQUR AKILL? KUJTO TI SE STE NJOH? NJIHEMI MIRE NJERIU ME PATALLON TERITALI TE KUJTOHET EEEEEEEEEEE.SA PER GJERA TE TJERA TE VI TE TAKOJ UNE MOS U BO MERAK KUR TE IKESH NE TIRUONE DO TA BEHJ I VIZITE PUNE PARA FAMILJES DHE TA SHOHESH ME TE VERTE SE KUSH JAM TANI SDUA TE OFENDOJ SE JE FEMI ME MOSHE TE MADHE DHE ME VJEN KEQ PER NJEREZIT QE SKANE LIDHJE ME TY DO SHIHEMI NIKU PO TE THEM DICKA QE NE TIRONE E DINE TE GJITHE QE PIO TU VUNA MRAPA O ME HIQ O DO TE HEQ QAFE KY SO MO KERCENIM OK NIKU RUJU SE FYTYRA E PARE QE DO SHOHESH NDONJE NATE DO JETE E IMJA DHE MOS QAJ MASNEJ

xhaxhi_eli

Primus registratum

Shume i ri jam ne ate chat vallaj, ja ska as 3 jave qe me dhane access qe ja shtofte zoti jeten ishalla /pf/images/graemlins/tongue.gif