Kali i Trojes?

Kali i Trojes?

<span style="font-style: italic">Lexova sot tek gazeta Koha Jone:</span>

Sot me Greqine nenshkruhet marreveshja Bisht Pallen Pala shqiptare nenshkruan sot me ate greke marreveshjen per ristrukturimin e zones se Bisht Palles ne distriktin Detar te Durresit. Ajo do te firmoset nga zv/ministri grek i Mbrojtjes, Lazaros Lotidis dhe ministri shqiptar i Mbrojtjes, Pandeli Majko. Nje gje e tille, i paparin perpjekjeve qe po behen nga ana tjeter per nje marreveshje te mundshme edhe me Turqine per zonen e Pash Alimanit ne Vlore. Fakti i nenshkrimit te marreveshjes se permendur perben edhe qellimin kryesor te vizites se zv/ministrit te Mbrojtjes greke, Lazaros Lotidis ne vendin tone prej dy ditesh. . Por zv/ministri i Mbrojtjes se Greqise do te nenshkruaje nder te tjera me palen shqiptare edhe programin e bashkepunimit dypalesh ne fushen ushtarake per vitin 2003. Gjate takimeve qe Lotidis ka zhvuilluar dje me palen shqiptare ka theksuar mbeshtetjen e plote qe do t'i jape Shqiperise per integrimin jo vetem ne NATO, por edhe ne strukturat e BE-se. Ne 1 janar 2003, Greqia merr radhen e presidences se Bashkimit Evropian. per kete arsye, zyrtari grek ka premtuar dje mbeshtetjen e Greqine ndaj SHqiperise.

E.Nasi

Prizreni

Primus registratum
Re: Kali i Trojes?

Une nuk e di pse nuk po e jepni /falni Shqiperine menjehere por keshtu pjese-pjese grekut,Zoti e ruajt Shqiperine,sepse ju jeni duke e shkerdhyer para e prapa.

Misha Maisky

Primus registratum

Ore Dardania pse merr kot me pras, jemi ne nje pozite te tille si Shqiperia ashtu edhe Kosova qe nuk mund te refuzojme dot ndihmen e askujt, prandaj qetesohu se nacjonalizmi i tepruar eshte idemshem per shendetin......

Prizreni

Primus registratum

zoti Maisky,Si thua ti kur Kosova ishte nen okupim total nga serbet,per 7-8 vite,ne jetonim me ndihma,arsimi, mjekesia etj. punonin falas,ti thua qe per hire te varferise ti kthenim ne bythen serbit? Edhe neve na ofroheshin pune me rroga te majme qe te punonim nen regjimin e Millosheviqit,por ne kurr nuk pranuam ate roberi,kishim institucionet tona paralele edhe pse te varfera,ato dhane frute ne durimin afatgjate,por tek shqipetaret e Shqiperise egziston nje mentalitet tjeter,shifet interesi personal le te kem une sme behet vone se kush vjen ne pushtet serbi apo greku,nuk me behet vone per idealet kombetare apo nderrimin e identitetit-vetem me jep te ha te kem,keshtu mendoni ju,sikur ne te mendonim keshtu, sot Kosova do te ishte &quot;Serbia Jugore&quot;,dhe per tu futur ne Kosove do ju duhej viza e Serbise apo Jugosllavise.

IRROM

Primus registratum

Eh mor DRDHAR!

sleep.gif
Eh mor Dardhar, sa mirë do të ishte, sikur vërtet ashtu të kishte qenë dhe të isht. Ju i nderuar , nuk e di a e njihni realitetin, apo nuk po doni ta njihni. Kësaj radhe nuk kam planpër të shkruar për të larat dhe të pa larat e GAGAÇ DËSHTAK RUGOVIÇIT, por meqenëse ju keni shkruar për heroizmin që kemi bërë ne DARDHARËT, po të përmend vetëm ca të freskëta.

DERI NË MOMENTIN KUR &quot;SHABANI&quot; ISH USHTAR I UÇK-ËS, E HODHI NË ERË ZYREN E BEOGRADIT NË PRISHTINË,DARDHARËT PRISNIN NË RADHË PËR TË MARRË PASHAPORTA JUGOSLLAVE, EDHE PSE AJO ISHTE PËRZËNË NGA DARDHISHTA

EDHE TANI NË DARDHISHTË, VAZHDONË QË TË SHITEN MALLRAT SERBE , DHE ATO ZËNË MË SHUM SE 50% TË TREGUT NË DARDHISHTË.

Ka dhe shum fakte të tjera por më mir po e lë që ju vet ti mendoni dhe të reagoni.

Përshëndetje i nderuari Prizerenas, dhe ma përshondet një nipin tim që shpërndan buk në Prizeren.

Prizreni

Primus registratum

IBUC &quot;....50% te mallrave serbe..ne Kosove....&quot;!!!!!! me bere te qeshe me ze,mos e ke ngaterruar me mallrat e grekut ne Shqiperi? Une nuk e kuptoj cfar njerez jeni ju, pa kurrfar turpi lansoni ketu genjeshtra kur ngeleni pa tekst apo kur ua qep tjetri.