dr love
Locus omnem
Sadomasochiste qenke e bake kalin me fol me vehte...
s'mer vesh ndryshe..vec me dru ecen
Sadomasochiste qenke e bake kalin me fol me vehte...
shif ka ihere thuaji yhhhaaa ...s'mer vesh ndryshe..vec me dru ecen
he mor ti a te thashe mos flasim me shume ... e shef si ka ngel hatri tjetres... pastaj vetem ne jemi ketu te tjeret imagjinare jane ...Po ju te dy.gjeni nje qenie te brishte te pambrojtur..e doni me e fut ne rruge te keqe..
ooo ky eshte presion , ska falje me kerku eeeme ka ngel shume..nuk ju flas me goje.vetem me shkrim..
jo se esht etu u prish koha po na zen shiu ketej me duket ...ska hic...silluni mire..hahahaaa..skeni shku ne pub sot?
Edhe gure t bijn une se le pa ik sonte.......jo se esht etu u prish koha po na zen shiu ketej me duket ...
Macja e njeh mire rrugen e drejte vetem po eshte mace bisht perdredhse,si kena faj ne ateher vêt vjen a tu se na bien ERA peshk.Po ju te dy.gjeni nje qenie kenate te pambrojtur..e doni me e fut ne rruge te keqe..
Nuk kam imazhe....... vetem nje mace me d'y kembe !Permende prape kafshe po pa foto futu se ti lexon me androidin tend na fut ndonje foto te ndonje kafshe qe pelqen j hidh kunja e kercet e ik ...
po vene se sta hame me syshNuk kam imazhe....... vetem nje mace me d'y kembe !
Ti mar leje kur te vijn ateher e vendos......Hektor12 said:po vene se sta hame me sysh![]()
Ke dy jave qe ke kerkuar leje .. ala ska vendos ... burre keke ene ti ...Ti mar leje kur te vijn ateher e vendos......
E ajo me duhet e t me shurdhoj veshet..... e n fund ti JAP noj EUR que ta qetsoj e keshtu me del forum me pages....Ke dy jave qe ke kerkuar leje .. ala ska vendos ... burre keke ene ti ...
lere e morra vesh ... edhe ti si te tjeret jo origjinal ...E ajo me duhet e t me shurdhoj veshet..... e n fund ti JAP noj EUR que ta qetsoj e keshtu me del forum me pages....