Po i adhuroj ...jane macet e tua?
Me fal i kane Tina dhe Lina njera ka marr emrin e se jemes;ore pse s 'mi thua emrat e mackave?ke frike se ti vjedh?
kam nje shok qe ka dy gjithashtu...i quan "foufoune" et "zezette" qe ne gjuhen e perditshme jane emrat e dy sekseve perkatese por te thena ne konfidence! atehere qellon qe macet dalin jashte (banon ne çati) dhe del ne dritare duke i therrit..."foufoune...hajde"...eshte shume per te qesh...sepse komshinjte mendojne se eshte i çmen!![]()
Dr Love si ky eshte qeni jot...
![]()
Sa imagjinate paskam pas , e dija se mund te ish i ketij llojiBabin e ka kshtu..mamin bastarde..eshte mix.
Po i ngjan ..ne ngjyren e lekures e formen e kokes..eshte femer.
Ua gjej telat skam probleme, ulem ne lartesine e tij dhe sia mban, 3D shikimin se kane gje dhe bardhe e zi ..kujdes se te kafshon..hahaa
Sa gjynahAhh sikur të isha unë në vendin e ati qenit....(a nuk është ky komplimenti më i bukur që e ke marrë....?
)
Para dy viteve kisha një mace me emrin "Xuxi", po se kam më....![]()
Sa gjynahkafshet behen pjese e familjes & ndarja me ta eshte shume e veshtire ne fund!
Por mos u merzit![]()
Kur ishte i vogel po , ama ne ballkon. Duke u rritur i'u be edukate dhe tani nese nuk e nxjerr e mban, nuk ben pis. Eshte sinqerisht i adhurueshem. Sna ka hapur kurre probleme.hehehe sa sheh edhe ti....mirë e përmirsojmë:Uri...
I ka shpëtuar ndonjëherë në shtëpi qenit tënd?