Kafshet shtepiake

Hektor12

Locus omnem
189530_10151908446063488_1897969130_n.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
ore pse s 'mi thua emrat e mackave? :) ke frike se ti vjedh? :)

kam nje shok qe ka dy gjithashtu...i quan "foufoune" et "zezette" qe ne gjuhen e perditshme jane emrat e dy sekseve perkatese por te thena ne konfidence! atehere qellon qe macet dalin jashte (banon ne çati) dhe del ne dritare duke i therrit..."foufoune...hajde"...eshte shume per te qesh...sepse komshinjte mendojne se eshte i çmen! :)

Hektor12

Locus omnem
ore pse s 'mi thua emrat e mackave? :) ke frike se ti vjedh? :)

kam nje shok qe ka dy gjithashtu...i quan "foufoune" et "zezette" qe ne gjuhen e perditshme jane emrat e dy sekseve perkatese por te thena ne konfidence! atehere qellon qe macet dalin jashte (banon ne çati) dhe del ne dritare duke i therrit..."foufoune...hajde"...eshte shume per te qesh...sepse komshinjte mendojne se eshte i çmen! :)
Me fal i kane Tina dhe Lina njera ka marr emrin e se jemes;

526821_523290481054020_401620446_n.jpg

agim40

Valoris scriptorum
Ahh sikur të isha unë në vendin e ati qenit....:p (a nuk është ky komplimenti më i bukur që e ke marrë....?:D:p)

Para dy viteve kisha një mace me emrin "Xuxi", po se kam më....:(

Last edited:

Almaa'95

Papirus rex
Ahh sikur të isha unë në vendin e ati qenit....:p (a nuk është ky komplimenti më i bukur që e ke marrë....?:D:p)

Para dy viteve kisha një mace me emrin "Xuxi", po se kam më....:(
Sa gjynah :( kafshet behen pjese e familjes & ndarja me ta eshte shume e veshtire ne fund!

Por mos u merzit :)

agim40

Valoris scriptorum
Sa gjynah :( kafshet behen pjese e familjes & ndarja me ta eshte shume e veshtire ne fund!

Por mos u merzit :)

Atëher u mërzita se ishte e familjes:(, por tash kaloi...Vinte çdo mëngjez në shtratin tim dhe më bënte mjau, mjau kishte uri.

Last edited:

Almaa'95

Papirus rex
Urri :p

Ndersa ky i imi eshte i edukuar , e nxjerrim tre here ne dite jashte te kryej nevojat personale dhe nese i kalojne 5minuta nga orari caktuar vjen te qan tek kembet me idene, Me nxirr se me shpetoj.

Jane anti-stress.

agim40

Valoris scriptorum
hehehe sa sheh edhe ti....:D mirë e përmirsojmë:Uri...:p

I ka shpëtuar ndonjëherë në shtëpi qenit tënd?

Almaa'95

Papirus rex
hehehe sa sheh edhe ti....:D mirë e përmirsojmë:Uri...:p

I ka shpëtuar ndonjëherë në shtëpi qenit tënd?
Kur ishte i vogel po , ama ne ballkon. Duke u rritur i'u be edukate dhe tani nese nuk e nxjerr e mban, nuk ben pis. Eshte sinqerisht i adhurueshem. Sna ka hapur kurre probleme.

I vetmi problem qe ka eshte.... Lere spo e them fare se me vjen zor, se eshte kshu me gjera turpi :p