Re: Kafsha juaj e preferuar......
une ne shtepi kam 7 mace 1 qen 4 papagaj per momentin, por i preferuari im eshte qeni. Ne fakt nuk jam treguar shume e mire me te pothuajse jam treguar e keqe fare sepse kisha 10 vjet qe ushqeja edhe pse e mora te vogel fare nga gjiri nenes se tije pas 10 vjetesh ne shtepine time nje dite te bukur duke pare tv se cfare flisnin per semundjet e qenit vendosa ta largoj nga shtepia, kuptohet nuk ishte e lehte te largoje nje qen te tille duke pare kohen e gjate prane fam time, por skisha ca beja dhe vendosa e lash diku ne nje fshat ne periferi te tiranes. Edhe pse qe nga ajo dite me pas e kuptoja dita dites qe kisha ber nje veprim te gabuar dhe cdo here pendohesha. por ja sot u bene 4 muaj qe une e kam larguar nga shtepia dhe sot ai u gjend tek dera e shtepise edhe pse ishte bere me keq se nje qen rrugesh e mora perseri e lava per nja 3 ore por nuk u be ashtu si ishte ne fillim i bardhe si bora por prap mendova se nuk duhet ta largoj me per faktinq e ai ka bere gjithe ate rruge per te ardhur ne shtepi. Per mua kafsha me e mire me e dashur dhe me teper besnike eshte QENI pa dyshim.