Kafsha juaj e preferuar......

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Kafsha juaj e preferuar......

Nuk e di cfare te ka gjet qe nuk te hyn mo n'sy majmunet keto kohet e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

....nje zagar i madh /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nga ato me pulla se mos e merrni me tallje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Nji buçe si kjo ktu psh...

logo-small.jpg

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ....nje zagar i madh /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nga ato me pulla se mos e merrni me tallje. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nga ato te mdhenjt fare mi qe sa te shef lu bishtin pri qefi dhe qe i ma lidh me zinxhir per qafe e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Korde, tema osht KAFSHA e preferuar jo KOFSHA...

Nejse, si e ka emrin ajo kafsha perball pullaliut se t'lika mbresa te mira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Boje Search ke Google Muno se ndoshta gjen pjeset e tjera te Puzzle-it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ish- e dashura ime..... shtriga me e mire e pyllit ...apo nuk eshte kafshe "Shtriga me Fshese" ? /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

SkinArt

Primus registratum

une ne shtepi kam 7 mace 1 qen 4 papagaj per momentin, por i preferuari im eshte qeni. Ne fakt nuk jam treguar shume e mire me te pothuajse jam treguar e keqe fare sepse kisha 10 vjet qe ushqeja edhe pse e mora te vogel fare nga gjiri nenes se tije pas 10 vjetesh ne shtepine time nje dite te bukur duke pare tv se cfare flisnin per semundjet e qenit vendosa ta largoj nga shtepia, kuptohet nuk ishte e lehte te largoje nje qen te tille duke pare kohen e gjate prane fam time, por skisha ca beja dhe vendosa e lash diku ne nje fshat ne periferi te tiranes. Edhe pse qe nga ajo dite me pas e kuptoja dita dites qe kisha ber nje veprim te gabuar dhe cdo here pendohesha. por ja sot u bene 4 muaj qe une e kam larguar nga shtepia dhe sot ai u gjend tek dera e shtepise edhe pse ishte bere me keq se nje qen rrugesh e mora perseri e lava per nja 3 ore por nuk u be ashtu si ishte ne fillim i bardhe si bora por prap mendova se nuk duhet ta largoj me per faktinq e ai ka bere gjithe ate rruge per te ardhur ne shtepi. Per mua kafsha me e mire me e dashur dhe me teper besnike eshte QENI pa dyshim.

Petroninsja

Primus registratum

E paske kopsht zollogjik mi gru, po ndonje dele ke nder mend me marr.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] kafsha ime e preferuar eshte: cicifuthi [/qb]
Hihihihihihi ku i fle lepuri Xanderit...jo per gje po nga anet tona e quajne cicibanozi ose cicikupi :devil:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] kafsha ime e preferuar eshte: cicifuthi [/qb]
Hihihihihihi ku i fle lepuri Xanderit...jo per gje po nga anet tona e quajne cicibanozi ose cicikupi :devil: [/qb]
Nuk besoj qe ti e njeh, por mbase e ke pare ne TV. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj une e nigjova vete kur dhelpra e pyeti: Ore cicifuth a i ke pare klyshet e mi...
Kur mbas pak degjova edhe ku ishin klyshet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Kafsha qe pelqej me shume: GAMORI per arsyen e vetme se eshte i squt ne bon sikur s'eshte! :lol: :lol:

SkinArt

Primus registratum

Plazhistja, jo jo deri aty. Nuk na e lejon etika jeteses qytetare ne tirane ta mbaj.

beshbossi

Primus registratum

mu ma shume m'pelqen tirana eshte kafsha me e bukur e shqiperise!!!!!!!!!!!!!!! :goofy: :goofy: