Kafsha juaj e preferuar......

MLK

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

Kafsha ime e preferuar eshte gomari. Me duket kafsha me e lumtur ne bote pasi nuk kupton gje ça vehet, ngarkoje sa te dush si ngel asnjehere hatri!
Gomari eshte nje kafshe qe si kerrcet per asigjo dhe natyra ka qene shume bujare me te duke mos i dhene mend qe ti komplikoje jeten por duke i ber nje nder te madh, nder i cili e klasifikon si sexsimbol ndermjet kafsheve te tjera dhe e ndihmon te plotesoje deshirat e partenereve te tij (sipas gojedhanave i ka te shumta)lol.

bebi

Primus registratum

yyy si e njifke gomarin. as kojshija (se lene ma vetja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) s'njifet kaq mir' n'dit t'sodit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Me pelqejne shume kafshet...por me e preferuara per mua eshte QENI. /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Gomarin e ka bo natyra kafshe fisnike, ke lezet me e pa, sidomos ne dill /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

les hommes /pf/images/graemlins/laugh.gif
ooohhhhhh bej shaka,

kafshet qe preferoj jan zogjte /pf/images/graemlins/laugh.gif kam nja 3 cop /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK

Primus registratum

Te çafte ujku te çafte ty me shakate e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me duket se zogjte jane shpend o Pink!!!Apo ke ndonje nga ato te lashtet(dinosaur fluturues,Ptéranodon?) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ka filluar te me pelqeje shume ajo macja pusit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ajo ka 3 vjet mrena, me siguri do ket fillu te shnderrohet ne dac /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kafsha ime me e preferuar ujore eshte Krrapi.
Kafsha me e preferuar tokesore eshte Kerrici(femija gomarit,te gjitha ato qe ka thene MLK x10 sepse eshte i biri te jatit) /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Kam filluar te pelqej dhe dy kafsheza te forumit Dahlia dhe MLK /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

olololol

Primus registratum

Daci komshijes "LUPI" si jastik ndihmash me duket kur e shof po ta bo shpine gjith qime dreqi .

Acheron

Primus registratum

Une kam tre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Majmuni
Kali
Shqiponja

ujku81

Primus registratum

Po ja te them qeni do e besoni ju??????? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif