Kafsha juaj e preferuar......

Mistrec_Tirone

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mistrec_Tirone:
[qb]un e di qe Lea22 ka qef majmunat kurse proto ka qef gorrillen[/qb]
:smash: :smash: :smash:

po te kisha nje qen, do ja vija emrin endi. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eeee cedo qe skom i moc se emrin Lea kisha me ja von ne sa her ta shof tja boj Lan mic mic mic mic hihihihhih /pf/images/graemlins/wink.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

okay!

kafsha ime e preferuar ka qene macja. Kur isha e vogel daja me solli nje kotele te vogel bojekafe me te bardhe. Ia vura emrin (mos u zgerdhini te lutem) "qoku". Nejse aq shume e doja sa nuk e linja rehat nje minut. Ajo pinte qumesht une e perkedhelja, ajo silleshte neper dhome une i versulesha nga prapa. Edhe kur une e vellai e perqafonim e shtrydhnim aq fort sa mjaullima e saj degjoheshte gjer tek dera e jashtme. Sa mami vinte duke bertit se eshte gjynah. Nje dite nuk e di se si na zuri pleshta /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dhe mami sna linte te luanim me te si me pare. Nejse, merrnim vesh ne qypat me shume e donim sa rritej dite e per dite. Nje dite mami e mori me vete ne pune dhe na tha se do ta lante me nje shoqen e saj.ku e di une do ti vinte ilac per parazit me duket. Dhe nuk e solli me ne shtepi. Si duket ia kishte dhen nje komshies. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Pastaj kafsha ose shpendi im me i preferuar u ben "pellumbat" vellai im rriste pellumba dhe bente gara shpesh me shoket e tij kur i leshonin te fluturonin. Pellumbat e vellait ishin me te forte dhe gjithmone sillnin me vete ne shtepi edhe pellumba te tjere, nja 4 a 5 te tjere. Dhe c'ishte me e bukura ato beheshin prone te vellait sepse nuk iknin me nga shtepia. Nje nga pellumbat me te bukur te vellait ishte nje cift kuq e zi. "korbi" sic e quante ay mashkullin dukej si korb dhe jo si pellumb ishte alamet mashkulli, i forte dhe kishe qejf ta shikoje se si i kendonte femres se tij ne oborr, ose kur bashkonin sqepat me njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif . femren e quanin "kaslucja e kuqe" sepse i kishte puplat te ngritura ne koke, gje me te hijshme s'kisha pare ndonjehere. POr ce do vellai ishte aq i dhene pas tyre sa i kishte bere tjegullat e shtepis lesh e li, sepse hypte e zbriste me vrap nga catia ne tarace dhe vice versa. Nje dite ne mengjes mami u ngrit heret dhe i zuri te dy keta pellumba dhe ua preu kokat ne oborr. Gje me te dhimbshme skisha pare ndonjeher. Vellai qante, un pas tij me ngasherim. Nje vit skemi ardhur ne vete nga kjo tragjedi.
Nejse, persi kafshet me te preferuara per mua jane Macja dhe pellumbat. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela

Primus registratum

Kafsha ime e perferuar eshte lepuri ngaqe e kam nje (fake one) qe flej me te cdo nate /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa vdes per perusha te vegjel :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Mua me Pelqejne Papagallet . Jo per gje Po Flasin me mire se une kaiher ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

mostro

Putraku

Mua me plqen shume te kem nji qen kufiri,pastore tedescho.german qen......

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mua me Pelqejne Papagallet . Jo per gje Po Flasin me mire se une kaiher ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
shume larg nuk je, jooo se dhe ti perseritesh shume. "mos e beni chit-chat, mos e beni chit-chat"
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Per mu, Majmuni Hirko, hahahahahahahaha....

genci

Primus registratum

Kurse une jam tifoz me Luanin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Lum ai, ka mbretnine e vet /pf/images/graemlins/wink.gif

Pranejna me pelqen, se edhe une do keme temen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eri

Primus registratum

Kurse mua me pelqen balena /pf/images/graemlins/smile.gif
Ca me i bo ... eshte kafshe e bukur shume.

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahaha static
me ke shkrire, balena ?
Moby dick shume film i bukur por si kafshe me ngjall tmerr perkundrazi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pas lepurit preferoj qenushat, jane shume te lezecem dhe teper besnik, ta ndjejne eren 100 metra larg dhe serish vrapojne te te lepijne /pf/images/graemlins/smile.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1.....

Danae

Primus registratum

kafshet qe pelqej me shume:tigri,pantera,kali,delfini dhe shqiponja,
kurse kafsha qe meshiroj me shume eshte lopa,shume e pazote per tu mbrojtur.

TEA

Forumium maestatis

muve nje qen se i kam shume qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

SHIF E SHKRUJ ithon atij llafi.....
se ca me pelqe mu......MOCA.....

Aslan

Primus registratum

kafsha qe me pelqen me shume eshte edhe macja ose macoku.

Admir

Forumium maestatis

Mua me pelqem Pinguini. Kafshe universale /pf/images/graemlins/smile.gif Uje, toke dhe ajer (para ca viteve) /pf/images/graemlins/laugh.gif