KAFJA E MADHE per shkodranet

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: KAFJA E MADHE per shkodranet

shkodranlover,

eine cafe von..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif bitte

shkodranlover

Primus registratum

Ja natürlich Legjio, po kena Hajron kamarier.

O Harap nji kafe mu e Legjios te lutem.
Roz a te marr nji Martini Rosso per ty? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

din te sherbejne keta, /pf/images/graemlins/laugh.gif
une dua nje
Cognack Davidoff, dicka special /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o bo bo plaset tu pi kafe o rob....
nderroni pak pije se nuk kalohen 3 ore ne nje vend me nje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ún du nje çaj me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif gruje a po ma ben ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Shkodranlover, ne ne Vlone, kur shofin ndonje shkodran qe begenise te pije nje kafe ne ato vende magjepse qe ju i dini ju themi:Mire se keni ardhe dhe patjeter nuk i lejme te fusin doren ne xhep.Pra nuk bejme pyetje injorantesh se a nuk ka kafe ne Shkoder qe ke ardhe me pi ketu ne Vlone.Besoj me kuptoni.Une e dij shume mire xhentilesen dhe mikpritjen tuaj te shkelqyer.Une jam kene aty dhe kam shume miq.Kur kam ardhur ne Shkoder me eshte dukur sikur jam ne shtepine teme,per arsye te dashurise dhe mikpritjes e cila me ka rrethuar,jo vetem nga miqte e mij.por edhe nga ata qe ishifja per here te pare.
E dua dhe e respektoj qytetarine shkodrane! /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

shkodranlover

Primus registratum

Elektro pershendetje naqe,
une nuk e kam postuar ate shkrim, me je drejtuar gabim, korigjo ate qe e ka shkru.

Hajt ciao tesh. /pf/images/graemlins/wave.gif

Ergler

Primus registratum

Pershendetje shkodran lover!As mose mendo, ti je nje zotni djale miku jem.Por eshte nje Vintage a si e ka ai, per ate katnar e kam pas fjalen.But any way! /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...ti je nje zotni djale ...

[/ QUOTE ]
Ca me pelqen ky mu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt mor burre se edhe ajo tuj qeshe e ka thane, sa me nderru muhabet njifije. Ketu asht gjithkush i mirepritun.

Princesha

Primus registratum

Mire se ju ka pru Zoti, kush asht per kafe te cojn doren, se itash kam fillu m'u ba puntore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elektricist pershnetje /pf/images/graemlins/wave.gif

Lover naqe, flm per qerasjen /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

gru maj (per pinkun e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif)kafe po si jo moj zemer, kur t'dush si ta dush...itash m'ke gjet n'qef kerko ca t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

O shkodranlover,mire e ke ti ,por nuk i duket e qeshura dhe as nuk mund te nenkuptohet.
Nje mikut tim forumist i cili mendoj se eshte verior,pse i thashe qe nuk gjendet nusja me internet,por dil ne terren me tha pse me thua fjale me helm.Une i kerkova falje djalit.Prandaj nuk leshohet fjala si lopa bajgen themi ne ne anet tona.Aq me keq qe qenka edhe vajze.
Respekt per Shkoder Locen,nusen e bukur te maleve tona! /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Aq me keq qe qenka edhe vajze.

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif
Vajze po them une po se di me te thane te drejten ca asht.

Mandej mos e merrni me kaq vrull mor burre, ai miku jot paska marre flake fill. Ca jane keto pune, gallate po bajme ne fund te fundit.
Sic e ke vene re, une do ta kisha marre me gaz e do isha mundu me ia hedhe ndryshe, po me batute. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Roz ishalla te kalon tane jeta ne qejf. A spo ma qet i Johnny Walker aaa? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ergler

Primus registratum

Per ata qe i du me shpirt idhnohem si thoni ju but any way.Une e harrova ate gje.Ju burofte shpirti humor o njerez te mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

lover, po moj naqe si jo...gjonin edhe dranen bile ca t'thush ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lene se jane pije te shtrejta ato qe kam qef un, sdi a mundesh me mi qite. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif,

Po ku e pata fjalen un, ah po...
Lene Gjonin, ma thirr Dranden, se kam nji pune ashtu serioze me te. Pune paresh e zinxhirash arit se mi ka kerku dikur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po dranja asht 80 vjece ma kertoll...s'munet me u cu me t'dhan as doren /pf/images/graemlins/lol.gif

kot u turre ashtu se s'doli gja...provo heren tjeter naqe, he t'paca /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Dranden tjeter moj, ato bjonden new entry, he a te kujtohet tesh. Jo ate plaken.
Aaaa nuk don me me kry pune me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tane jeten xheloze moj burrneshe.

Princesha

Primus registratum

po ca duhet ajo drane bjonda, kur jam un bjonde /pf/images/graemlins/cool.gif

tonce mireserdhe
hajt se t'bajm shoqni na /pf/images/graemlins/angel.gif

shkodranlover

Primus registratum

Po moj drandofille e bukur, mire e ke.
Mos me propozo ma keshtu ne publik vec, se mandej bahen xheloze shume te tjera.

He Tonce, a ti pranoj Rozit a jo? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ku e kom grun, se me tha qe do me bonte ça te dojsha un /pf/images/graemlins/laugh.gif
gruje du ashtu un hajt tani shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif