KAFJA E MADHE per shkodranet

Danae

Primus registratum
Re: KAFJA E MADHE per shkodranet

jam tu lujt mec.
Nuk kam pa ma mall per tu kthy ne shkoder se ikyt rradhe,e sa here kthehem bahem me ike naten per hane.
Akoma nuk i njoh lokalet,por njeni te piazza ishte i lezetshem,mbase eshte enigma sic thote suami.
do e pime i kafe ihere te tane bashke??vitin tjeter mbase apo ne shtator,apo ne dhjetor... :cry: du te shkoj te prish gjithe kepucet me llacin e shkodres pas shiut e te sterpik gjithe pantallonat.
vjet ka pase nje feste private te bukur tek ada ne velipoje ne gusht kur te ktheheni kete vit mi shkruani dy rreshta.
suam :kiss: rrapatush :kiss:

Diddy19

Su@mi

Mos ma pemend Birrerine Ada vjet ne Velipoje!Pernate le infradito tane llaç tu kcy Papi Chulon n'mes te baltes!Diskoteke all'aperto.Pfff!

Ai klubi qe tham une Dit ishte hape diku perballe ish-bankes!

S'do vish kete vere ne Shkoder a?? /pf/images/graemlins/frown.gif ça ke ti,ta nisi une nje kartoline! /pf/images/graemlins/wink.gif

:kiss: zemer!

vllaznia 2001

Primus registratum

Metme ne kurbet e nuk e di kur ka me ardh aja dite me shku edhe 1 here ne Shkoder se pa hi ne tan klubet me rrall nuk rri tuj fillu prej ne Xhabie deri Fermentim

Danae

Primus registratum

fiks suam,ma mori mendja.
Ihere kam shku aty me nje shok qe asht ne milano e nje shoqe ne greqi.ishte bukur por ishim padrita /pf/images/graemlins/smile.gif pika ty qe s'ti kam njoht kacurrelat.
llac llac po ama...lene lene se me merr malli o per mramje o per dasem. :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

vllaznia loooooooooooooool sa kohe ke pa shku ne shkoder ti mar
nejse njoftim per te gjith ato qe jan ne diaspore
nga mesi i gushtit HOUSE PARTY dance TRIBAL etj etj
vetem ne velipoje /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe mua me ka marr malli per shkodren edhe se e kam afer po tani per tani jam cik si i zene me kismet te shofim kur te vijne rrumuja nga jasht /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ske faj ti se ste len chati lirshem /pf/images/graemlins/smile.gif

Nak suami asht njeri i mire se i ka kushrinjte njerez te mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

HaRaP,m'marrsh pleshtat ti mu... /pf/images/graemlins/laugh.gif Metamam qe kushrinjte ( e sidomos kushrinat /pf/images/graemlins/tongue.gif )i kam te mire po edhe une nuk e kam prishe hiç doren,perkundrazi!

Hajt hajt ti se ta pa vij n'Shkoder n'vere!Veç mos t'pafsha rruges ça ta pa t'baj! :smash:

:kiss:

jack daniels

Primus registratum

Suomi ai djali qe po thu mos eshte ai banakjeri te Mondiali moj?...se e kem shok jo per gja. /pf/images/graemlins/smile.gif ...eshte nja 23-24vjec.

Po kot me te pyt ne cfare kohet ke kene ne velipoje vjet se edhe une isha vjet 15ditshin e pare te gushtit,gati per nate kena kene te ADA mbasi kryshim pune te Oazi me da krikla te mira ihere sa per nxemje /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ishte ba shume bukur Velipoja nga si ka qene /pf/images/graemlins/wink.gif ....vetem nje gja ishte qe u dallote aty ner 500-600vete qe ishin aty 100vete ishin babat e nanat qe kishin ardhe me rujte vajzat /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ishalla po paksohet numri kyt vit se spo na lane rahat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ky ish kercenim i bukur,per kshu kthehem edhe une /pf/images/graemlins/smile.gif pacim

Diddy19

Su@mi

Edhe une me 1 deri me 15 gusht kam kene vjet ne Velipoje...Velipoja si mos ma keq asht ba ,po mu me pelqen se na asht kthy si pike takimi mes shokesh e shoqesh ne vere,atehere kur mblidhna tane.Asht nje menyre per me ndejte tane bashke si dikur ! :shrug:

Edhe simjet po ate 15-ditesh shkoj! /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

zemra /pf/images/graemlins/wink.gif fillo zgjidh muziken ti qe tani se per ti mixuar mendoj une
mos mi nxirr dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

mire mire po une di te miksoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

H

harap

Guest

Su@mi e ca dan me me ba? /pf/images/graemlins/tongue.gif