KAFJA E MADHE per shkodranet

H

harap

Guest
Re: KAFJA E MADHE per shkodranet

po po se tash qe e morra vesh po te xuna e din vete ti ma vone /pf/images/graemlins/smile.gif
hajdute
/pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

s'jam hajdute por diplomate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk ti kam vjedh paret ti kam marr me stil /pf/images/graemlins/wink.gif
me vjedh e me marre jane 2!

H

harap

Guest

eee
nejse
hajt tash me ban nje kıafe se po ti baj hallall leket qe me ke vjedh.
pse ske vesh minifund sot??

ezhderha

Primus registratum

me taman pse s'ke veshe minifund, po a delet keshtu lakuriq ne kafe te madhe...... po na bajne me zori me ndryshu emnin e kafes.....!!!!

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga filan fisteku:
[qb]tjeta e juj e ishalla mire e ma mire shkoderloce une nje birre desha edhe bakllav nese ka edhe nje gote uje e 1 shkel nga mrapa pershendetje pershendetje SHKODER[/qb]
m fal filan fisteku po birra me bakllav shkon si me ja va samarin gomarit...edhe nje got uj mrapa...? ai shkelmi mir do ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo do jesh ngatrru e ke dasht bakllav me vene t kuqe /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: t shkume pasha /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Harap pash zoten ke ke kamarjere tash se s ma merr mendja se asht blue prap

ezhderha

Primus registratum

abstract, ke fole fjale arit........

taman si shala e gomarices, a e gomarit a!!! hajt se njisoj asht...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]abstract, ke fole fjale arit........

taman si shala e gomarices, a e gomarit a!!! hajt se njisoj asht...[/qb]
si kuptohna na nak eee, n fakt atje ku dhem dhami shkon gjuha, he si thu...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Blue a je ti sante prap apo eshte Abstracti ?qe ta dim e t vim t fortifikum . Sante dona me vjedh sheqerin /pf/images/graemlins/laugh.gif A i keni çarçafat e ri neper dhoma apo ka fillu me i hanger tenja na i bani gati per vit t ri edhe ma ban edhe nje dopjo konjak se m kan merdhit gishtat mram tu numru lekt hajt tash mas rri me mu sjell naper tavolina[/qb]
n turnin tem as mos tju shkojn menja se muneni me vjedh gja, se kam me e blindu kafen e madhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

e n vend çerçafave perdorim safrabeza kot e fundit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

o abstract a don pune edhe ti naqe se kjo blue po me ban naze.
na ka ra xhiroja krejt.

The Genius

Primus registratum

sa i mathe eshte interesi as me shume kafe do ju japim

hahahaahahaah

laid back

snoop dogi shiza televizhan foshiza my niza

genci

Primus registratum

Sh8.jpg

sa dite e bukur paska dale sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga genci:
[qb]
Sh8.jpg

sa dite e bukur paska dale sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tu zgjat jeta mor genc

/pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

ec aty a e shifni cfare investimi kam ba per ate kafe te mrekullushme.
nejse ju jap fjalen se do ju sjell te gjithe patrioteve ca foto nga shkodra edhe kenaquni duke i pa /pf/images/graemlins/smile.gif
une jam per rruge drejte shtepise.
ju dua u pijaneca e pijanece /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Abstract me ça e ke blindu kafen qe ta dina e t vim t pergatitun per ç do gje harapit i thash t na marrin da prezervativa me fut paret se na asht shky thesi rrugs heren e kalume
Sa per safrabezat na s dona me hanger buk maj naqe n shtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

sa banal asht /pf/images/graemlins/smile.gif

albscutar

Primus registratum

HaRaP mar e paske hap prep kafe /pf/images/graemlins/smile.gif

vet erdha me lujte bingo, po ma qi e paske pa hap prep kafe ,ma ban nji te mesme me pak, dhe nji gote uje pa akull.

abs

nuk e di...

Abstract me ça e ke blindu kafen qe ta dina e t vim t pergatitun per ç do gje harapit i thash t na marrin da prezervativa me fut paret se na asht shky thesi rrugs heren e kalume

niher e rrethume kafen e madhe me drita, kurse zhumileve ju l shume nje t ndricume ashtu te zbete e u dukte nje dekor fantastik, per pem t viti t ri nuk kishim nevoj se pasi u fikshin e u ndezshin dritat u dukte kafja e madhe taman si pema e vitit te ri.
meqense e dijshim se doni me ardh me vjedh, organizum haramat e qyteti, ato thane po veshna si vajza, e ju u hutut mas tyne, e kur kishit vu doren te `pasunija` jone, ato ju kishin fut doren n xhep e ku kishin marr ato prezervativat te cilet i perdoren me ju lidh ju , e masi ju banen me kcy me nje kam /pf/images/graemlins/wink.gif e me ju rrjedh djeresa /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: u desht me e la gabimin e ju futen me sherby ( me la me pastru dhe si kamarier) ju si zotni qe jeni, fillut me ngacmu vajzat e masanej u ba kafja e madhe çorap... :mad: kur m doli gjumi, vazhdojshin kallashat me ba zhurme :smash:

Sa per safrabezat na s dona me hanger buk maj naqe n shtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

si njerz praktik qe jena, i pershtatna kushteve e hajm bukur gjithkun ku nihna rahat... mos je gja kundra, ke problleme :cool: ???

:rockband:

abs

nuk e di...

se per pak harrova /pf/images/graemlins/blush.gif

:rockband: PERSHUMVJET E GEZUAR :rockband: