Kafazi i Arte albforumistik.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Kafazi i Arte albforumistik.

Tani zakonisht ne kafaz rrine ka nja 3 muaj...por rregullat e reja te ashtuvuare nga una in persona /pf/images/graemlins/laugh.gif do jene vetem nje mujorshe.

Ne kafaz te arte pranohen 5 cuna e tre goca.

Mo hani ne dham njeri-tjetrin tani se nje vend vajze asht i xan nga absi! ( Kesaj i thone te kesh shoqni ne talevizionin Virtual albforumistik /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Fituesi/sja e cmimit te pare do marre me vete nje pale brek .....(te lame /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e nje nate romantike ne koshin e plehrave te albforumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum
Re: Kafazi i Arte albforumistik.

hola !

Paraqes kandidaturen time per te zene vendin e dyte nga radha e grave..
Kush eshte kundra te rri cik urte se i thash absit /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:pranoj te gjitha pikat e rregullores se caktuar me ndyshimin e vetem qe breket te jene thongs /pf/images/graemlins/laugh.gif

ceca

Primus registratum

une o shoke dhe shoqe po fut kandidaturen per vendin e trete nga radha e grave .ai ose ajo qe eshte kundra te rri urte dhe ta qepi gojen se ndryshe do kete pune te keqe me mua dhe se do ti them ivit.flm per vemendjen .

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
Tani zakonisht ne kafaz rrine ka nja 3 muaj...
Dolce, hajde deftoja absit ca asht ky kafaz :eek:
pervedi jam msu n liri si n xhungel, e kshtuqe...na ja, e pra, du pak shpjegime, bitte!

masanej, mir moj, po ti a e ke paraftyru, se un za vend sa per tre t paken :devil: ?

-----------------------

:rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Ato dhuratat qe permendet un si du se i kom mo t mira brekt i kom t came ne noten romantike ekom me Pamje ka Deti. Ne Kohe skom me nejt ktuja .... ( Jo per gjo po m bi me gatu mu pernot ...) /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
masanej, mir moj, po ti a e ke paraftyru, se un za vend sa per tre t paken :devil: ?

E mi mire se me te shtyme na nxe /pf/images/graemlins/laugh.gif .. Pastaj a i perballon dot te 5 cunat ti? :eek: .. jo po kshu duhet gjykuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

lol

Shqiptarja

Primus registratum

Uuuuu, te behesh banore e kafazit bashke me Conten me nje hapsire?!Loool, joooo, ma mire po ri te shtepia ime! /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Uuuuu, te behesh banore e kafazit bashke me Conten me nje hapsire?!Loool, joooo, ma mire po ri te shtepia ime! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA e di e di qe me dashuro /pf/images/graemlins/tongue.gif huahuahua :lol: njesh njesh je /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Conte, ti je NR.1 per te fantazuar!!!!!! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

silluni mire ju se ja vura kycin kafazit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif hehehheh

Shqiptarja

Primus registratum

Sipas Iv del qe, kafazi eshte i kycur tanimë dhe askush nga banoret e kafazit nuk do te shkoje ne balotazh, keshtu qe rini rahat!.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Conte, ti je NR.1 per te fantazuar!!!!!! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fantazia nga nje her te mba gjalle /pf/images/graemlins/wink.gif ahh edhe nje gje mos mi merr llafet per kapital :lol: sidomos ktu kund tjeter edhe merri /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Conte, mos u merzit se une jam tutore, nuk jam anetare ne kafaz!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Lejohet te vish cift ketu ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Una - atij, Vete ma premtove qe do e shfaqim dashurin tone.
Ai - ngadal mi sa e pa duruar je ..
Une - Pse ben sikur s'te pelqen ..hehehe apo pordha e madhe e?
Ai- mos me fol me kete gjuhe .. te kam ofenduar ndonjehere?
Une- beje po ta mbajti !
Ai - PO me kerconon ?!
Une- M'lumt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Cdo here fitoj ne dialoget e trurit tim .. jam e mire s'keni ca te thoni /pf/images/graemlins/tongue.gif