Ka vdekur Susan Sontag, një person i tmerrshëm

Ka vdekur Susan Sontag, një person i tmerrshëm

Unë nuk gëzohem kurrë kur një person vdes, por sigurisht nuk jam duke qarë për shkak të vdekjes së Susan Sontagut, një person i tmerrshëm, e cila tërë jetën ka mbështetur terrorizmin dhe ka kërkuar shkatërrimin e vendit të vetë...

Pas vdekjes së asaj kriminele, ndihem se jetoj në një botë më të mirë...

antares

Primus registratum
Re: Ka vdekur Susan Sontag, një person i tmerrshëm

AnaBlue! Postimet jane te gjitha ketu (shpresoj qe askush te mos i editoje ashtu si rastesisht) dhe sinqerisht do te beheshe objekt ilariteti nese do mundoheshe te me pershkruaje mua si palen e vetme en rolin e ujkut dhe Lucin si qingj!
Lucifer! Ti me duket ose nuk i lexon postimet e mija, ose (ceshte me e keqja) i lexon po nuk kupton se cfare po them. Ne disa pika ti thua ekzaktesisht ate qe them edhe une. A ke pare ndonjehere ndonje qen qe vjen verdalle me terbim per te kafshuar.....bishtin e vet?
Megjithate une po terhiqem nga kjo teme qe AnaBlue te mos me beje Ban dhe ti te mos e humbasesh "kenaqesine e madhe" te te komunikufarit me mua!
Po shpall "armepushim" te njeanshem!

Xeni85

Primus registratum
Re: Ka vdekur Susan Sontag, një person i tmerrshëm

Armepushimin e ke te dyanshem dhe beoj qe nuk ishte nevoja te vinim deri ne kete pike per pune te Sontag.Respekte se qenke veteran ne kete forum dhe shpreoj qe te jesh pak me respektdhenes ne te ardhmen.Sa per postimet e tua shpresoj qe te kem qene ne gjendje ti kuptoj se ti je tip i thelle dhe i paktuptueshem nga ne tipat e thjeshte.