Ka te drejte nje prind ti mar jeten femijes???

Genta

Primus registratum
Re: Ka te drejte nje prind ti mar jeten femijes???

Vajza iku 3 dite nga shtepia, por vajza eshte MADHORE, 25 vjece. Kjo eshte qesharake, jemi ne vitin 2004 dhe vazhdojne rregullat e kanunit. E keqja me e madhe eshte se te gjithe pjestaret e tjere te familjes dhe banoret perreth e perkrahen veprimin e "babait". Me ngrihen nervat kur lexoj lajme te tilla nga Shqiperia, por me vjen dhe per te qare qe jemi kaq mbrapa ne mendime, behem shume pesimiste, me duket sikur nuk kemi per tu bere kurre njerez :mad:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sybajame:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Desha te hape kete teme sepse me preku shume nje histori nollur ditet e fundit ne Tirane.

Me pake fjale historia eshte:
Nje vajze 25 vjecare, m'bas nje trajtimi shum te keq ne familje, largohet nga shtepia. Nuk thuhet se ka ikur me njeri apo nej gje te kti tipi. Ajo kthehet m'bas tre ditesh, duke mos mendua qe ne shtepi po epriste vdekja, dhe nje prinde qe vret femijen e ti per ndere te familjes.
Do thosha qe kjo histori mua me hiqi fjalet nga goja...Nuk e kuptoj si mund ta beje nje prind kte gje?!!!
Menoj qe nuk ka njeri te drejte qe mune ti mare jeten nje personi. Per te vene nderin ne vend te nje familje ka plote menyra, me ate qe ka bere ky prid mendoj kjo familje nuk ka pas, nuk ka dhe as nuk do kete ndere kurre.

Do doja te di ju si mendoni??? [/qb]
Nuk e aprovoj ate qe beri ai prindi por duhet te dish qe ata prinder i bejne keto gjera sepse nderi po humb gjithmone e me shume ne te rinjte shqiptare . [/qb]
C'fare po thua mor ti?????? Ne cilat vite jeton?? Nje i ri qe eshte rritur nga familja me nje edukate te plote dhe ndere te plote ai se humbe kurre. E imagjinon dote, largohesh nga shtepia ne moshen 25 vjecare?!
Duhet te kete vuajtur shume se nuk eshte 15-16 vjece por 25-se.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leon'ore:
[qb] Natyrisht qe eshte krim, por nuk eshte krim si te tjeret, eshte krimi ma i madh njerzor. A e kuptoni se ke ka vra! Se pari ka vra familjen e vet, mandej ka vra veten dhe ne fund ka vra vajzen. Te kuptohemi besoj.
Deri sa ka ndodhe ngjarja (flas per momentin e vrasjes) nuk ka pase zgjidhje tjeter perveç vrasjes, pra e ka vra... ne ato kushte "x"... Nuk e besoj me sinqeritet se e ka pase te percaktuar ne nergjegjen e tij se do ta vriste dhe jam ma se i sigurte se per te gjithe boten e ringjallete perseri. Mos harroni se gjate 25 viteve qe e ka rrite ka pas kohe boll me e vra sikur ta kishte deshiru por e ka dashte si gjene ma te shtrenjte noshta biles ma shume se prind te tjere(se nga nje here dashuria e madhe sjedhe kesi soj tragjedish),.
Une po te isha gjyqtare i tij 90% do ta lirosha.
Kurre nuk mund te ndodhe qe nje prind ne kushte dhe rrethana prinderore te vrasin femin e vet. Mos tu shkojne ne mend nje gje e tille. JO JO
Por ka shume elmente noshta e ama ka ndikue noshta dajat, ndoshta forca e nderit, ndoshta ndoshta ndoshta ku di une . Por me besoni se kurre nje prin vetem me forcene e tij nuk mund ta kryej nje acte te tille.
Mue personalish me ka trondite ai fakt dhe me ka ardhe keq qe e kane pergjithsue e internacionlizue kete çeshte sikur te ishte e para ne bote. Vrasje te tilla ndodhin edhe ne shoqerit e emancipuara çdo kohe.
Shprehe ngushellimat e mia per kete familje si dhe per te ndjeren 25 vjeçare.
Uroj te jete prindi i fundit i botes qe vret femine e vet.
Pershendetje te gjithve.
E rrofshin familjet e te gjitheve.
Me falni se u zgjata. [/qb]
Une jam pjeserishte dakorte me ate qe thua ti.
Kjo histori eshte bere nje vazhdim i shum te tjerave ne Shqiperi dhe nuk munde ti krahasoj me ato te botes se huaj. Nuk munde te thuash qe kishte plote 25 vite per ta vrare, ajo nuk ishte larguar me pare nga shtepia.Une nuk munde ta gjykoje ate prinde se nuk ja lejoj vetes kte gje po me vjen keq thjeshte per ate vajze te pa fate. Une nuk e di kushte e ti por mos harro ka plte zgjidhje para vrasjes. Nuk e kuptoj ku e ka pase dashurine per ate femi?!

Guest

<82> shko
Po ti qe e hape kete teme a e din te verteten
e kesaj ngjarje se jam i sigurte qe ka nje arsye
te forte apo thjesht e ke ndigjuar.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] <82> shko
Po ti qe e hape kete teme a e din te verteten
e kesaj ngjarje se jam i sigurte qe ka nje arsye
te forte apo thjesht e ke ndigjuar. [/qb]
Me vjen keq por per mua nuk ka asnje arsye me shumese ate qe jam femer dhe njeje vetem keqardhje. Une kete histori e degjova thjeshte ne tvsh dhe me preku e kaq nuk di me gjate. OK????????
Dua te bej une nje pytje ty
Po ju ku jeni i sigurte qe ka nje arsy te forte??
Me vjen keq per shprehjet tuaja. Te siguroj qe me prinderit e mi, kam nje rraporte fantastik qe nuk do prishet kurr, gjithashtu dhe shoqeria ime. N,s ishte ky synimi yte.

samanta

Primus registratum

Turpi i botes eshte po ca te bejme derisa te kete zhtaza Shqiperia keto do ndodhin /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

82 shko

Edhe ne qofte se vritet nje President ne bote neve nuk na intereson shume dhe mund te diskutojme
te japim nje mendim.
Por kjo eshte nje ngjarje personale dhe ka ndodhur ne vendin tone.
Nuk ishte synimi im ai qe ke menduar dhe deshiroj qe kesaj rradhe te me kuptosh pak me shume

Kam degjuar nje histori para 3 muaj dhe me te vertete u befasova shume.
Ne qofte se do te deshiroshe te dish kete histori,
po te them vetem nje gje, nuk mbaroi me kaq ajo histori u Dublua
dhe perse???????????????????????????

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] 82 shko

Edhe ne qofte se vritet nje President ne bote neve nuk na intereson shume dhe mund te diskutojme
te japim nje mendim.
Por kjo eshte nje ngjarje personale dhe ka ndodhur ne vendin tone.
Nuk ishte synimi im ai qe ke menduar dhe deshiroj qe kesaj rradhe te me kuptosh pak me shume

Kam degjuar nje histori para 3 muaj dhe me te vertete u befasova shume.
Ne qofte se do te deshiroshe te dish kete histori,
po te them vetem nje gje, nuk mbaroi me kaq ajo histori u Dublua
dhe perse??????????????????????????? [/qb]
Ajo fjalia (jam i sigurte qe ka nje arsye te forte) Me preku, dhe prandaje me detyruat te ju jape ate pergjigje. Asaj histori mendoj qe ky ishte fundi, po se di mbase ka shku me gjate. Uroje qe jo!!

Persa i perket asaje qe thua ti
Me vjen vertete shume keq sepse kto ngjarje si thate dhe ju po ndodhin ne vendin tone dhe te dhembin shum.