Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

jo flm sme ka perdhunu ndonje vajze deri msot,per kto lloj perdhunimesh duhet ta dish ti me mire qe je vajze /pf/images/graemlins/tongue.gif ...ah ty lyp me te hi ne hu se e shoh qe asht tu tu kru shpinda /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ec ec a munesh vec...te gjujta ne cekic prej ktu po ik tashi :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

kujdes mos ti bish vedit se po e mban cekicin si me kene plake 80vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eros111

Primus registratum

sa qetesi paska rene tema mer popull...

sweet boy ketej qenka vape e madhe...nga njera ane mezi durohet se edhe ne hije te dalin djerset, po nga ana tjeter femrat jane gati te zhveshura /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

he pra sa hall, s'paske faj qe s'dike ka me shku /pf/images/graemlins/smile.gif

jack daniels

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] sa qetesi paska rene tema mer popull...

sweet boy ketej qenka vape e madhe...nga njera ane mezi durohet se edhe ne hije te dalin djerset, po nga ana tjeter femrat jane gati te zhveshura [/qb]
ahh mer njish mos mi permend zhveshjet e gocave atje..se u bene ca kohe qe me eshte lidhur keqas pas rripit nje shqiptare ktu.. :wink: ja hangsha synin yll e kam :wub: .kshu qe do jem çun i urte atje kur te vij do bej tifozllek per juve.....prej hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ca me ba...vuajtje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif na shkoi jeta duke vujt vallai...nuk paska qene kjo jete per mu e ty plako /pf/images/graemlins/laugh.gif
mjeshter ca degjova para ca ditesh une, njoni nga vipat e firenzes G. do na fejohet tani ne vere...besoj e din me ke /pf/images/graemlins/wink.gif bilez do e kem ne velipoje vipin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kshu qe beju gati se filluan teket e rakise qe tani mos harro merr dajren me vehte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] he pra sa hall, s'paske faj qe s'dike ka me shku /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
qyre kjo ,ne vend qe me i thane djalit ja ndish lezetin shkon e i nxjerr fjale tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po ti mar, a ke ardh me dhan llogari iher te un...ca jan kto yjet shqiptare qe s'po i njof /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Pse me ardhe te ti une maj po un jam llogaritar me Diplom ne kto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

more, pse ma keni lone temen me ra pertoke ee??!!!

hec mlidhni ktu ihere, ka jeni ka sjeni!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

paske ardh hote, miresenaerdhe se na ke tha /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

erdha erdha..desh u thava ne vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

roze, ho ihere..ke fidhu karrieren radiofonike nashti eee? /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

se mos na pershnetesh najhere ta nigjoj gjith nejrzia se kush o hotgirlja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Ku jeni more grupi me shndet mire tane besoj si kokrra e molles /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ku na gjen gja ne shqiptareve thoni /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndokush me zemer te thyme kndej parit kyt vit s'paska me ca po shof /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nejse lajme pozitive kto /pf/images/graemlins/laugh.gif
papapa te ka shterr kret kjo tema Hotgirl u doka me u ujit /pf/images/graemlins/laugh.gif...meta tu e marr per doret sa here qe hij me shkru se gjithmon ne fund e gjej /pf/images/graemlins/laugh.gif

A po baheni gati per pushime ihere?Kush po ja mbath ka Mallorca kyt vit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

qyqa zot, kina ra posht fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

erdha una..sa me ja bo TA /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Une jam nga Kabuli, ka ketu?

Boooooooom HotGirl /pf/images/graemlins/laugh.gif