Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

sweet^boy une per vete akoma nuk e kam vendos tamam tamam se kur do kthehem po andej nga 18 qershori duhet te jem aty...beni qef ne danimarke te ndeshja ju dhe hajt ishalla me ndonje fitore, megjithese ka per te qene e veshtire...bashke shifemi nga gushti nqs ti vjen atehere...po uci ska ardh ne norvegji tani?une them nqs i mbaroj punet shpejt tani, mos kaloj dhe ndonje dite nga firenze kur te jem duke u kthyer per ne shqiperi, po te shofim :cool: shnet plako

hotgirl ti do vish apo jo ne vere? [/QB]
Ishalla fitore Gjeorgjine e mundem 3-2 megjithse ato gola ishin stropjo,faj i portjerit,por danimarkes i mungojne 4lojtare baze kshu qe shpresa kemi :thumbsup:
po more si jo do shihemi si vjet nga gushti une do vij nga fundi i korrikut deri nga fundi i gushtit 15ditshin e kam ne velipoje por kam ne mend me ucin e norin te ikim do dite nga vlora saranda te shohim cfare jete natet ka atje ihere,hajt se do flasim nga vera kemi vend dhe per ty besoj /pf/images/graemlins/wink.gif Mire po ja ben plako bej nji gjiro tek vipat ne firenze,megjithse do shihemi te gjith ne shqiperi ne vere :wave:

jack daniels

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sweet boy, un4given, ne tirane do jeni nu? se muve ne ate zone me gjen tirane/durres.

a do e bojm i takim kshu si grup?

se mos me dilni xhaxho juve mer ejjj se m'vje zor muve masanej :tipsy: :tipsy:

na jepni te dhenat personale tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ihere..te fala kristines_13 :wave: [/qb]
Po mi takohemi ne Tirane ska asnje prob.
une e un4given takohemi si vjet se njoni kusho imi i afert shum me te kane qene shoke per kohe te gjate,tani edhe une jemi ba grup.....spo ja them emrin e grupit:D...se po vijne e na kerkojne autografe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shi kjo mos me dali plak 70vjec thot /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt cke ti se do shohesh alamet djali e ke un4givenin :thumbsup:
na beni me dit nr e cel. para se mu nis e takohemi te Blloku dikund mes dates 15-21gusht se athere do jem ne tir gjith kohes,apo ke per te ike athere?

eros111

Primus registratum

[qb] se mos me dalesh gjysh 70 vjecar masaneja :smash: :lol: [/qb]
jag finns snygg...o mi mire e thashe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

sweet boy ide e bukur me ik ndonje dite nga saranda po me kismet deri atehere...ama mos prit ndonje jete nate kushedi se cfare se para dy vjetesh andej isha dhe ... ec mo :rolleyes:

hot

Hotgirl

un se kam te sigurt akoma se kur do vij..po andej nga korriku gushti do vij..po erdha..

hajt mo..se kushedi takohena neper danimarke /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet boy jeni organizu si grup ju?

ii ca qefi..ishalla ishalla vi..po kontrollojsha cmimet e biletave t'avjonit per n'danimarke.booo..sa shtrenjt :confused:

hajt mo..se mos vijm me makin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ore po ku do fleni ju atje? neper hotele apo si do ja boni? se mos jan zont gjith hotelet edhe na lejn me flejt perjashta masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Hote ...mire je ti mi?
Ku ke qene mi gaxhije?
:smash:
Nejse, nejse.....shihemi ne kopenhagen neser? :wave:

hot

Hotgirl

ho mi ti..gadurre /pf/images/graemlins/laugh.gif , n'biruc kam qen /pf/images/graemlins/laugh.gif pse t'mori malli ty? :tipsy:

domoni me gjys-pergjys e kam..se kam te sigurte..po kontrolloj ´cmimet e biletave inrikes me SAS-in po se mor vesh se ca shkrujn..me bon lomsh me ca FIX e FLEX sa spo di tani..un per vete mar ungdomsbiljett, nja 305 SEK deri ne Malmö po kto per fullvuxen paskan ca cmime katastrofike sa po me bejn lemsh :confused: :confused:
ska mundsi t'jet nga 2000 kr, aty ke 450-600 duhet te jete nje enkel-biljett..
nejse..do e kontrolloj prap me vone, po ashtu, nqse do vij, do te te dergoj nje pm me vone e po ju nis nr e celit juve qe do jeni n'danimarke e mos meremi vesh atje kur t'vijm :wink:

eros111

Primus registratum

he me ju si e late perfundimisht do ikni ne ndeshje apo jo?
hajt ishalla me 1 fitore
shkruani cfare u be e cfare s'u be aty qe te kenaqena dhe ne ktej /pf/images/graemlins/laugh.gif

une ta pa ja fus nja 4 dite nga parisi vetem per inatin tuj :tipsy:
shnet

hot

Hotgirl

sic duken bathet un spaskam per t'shku.. /pf/images/graemlins/frown.gif

hajt pra mo boni icik tifozllik extra edhe per mu :wave:

Princesha

Primus registratum

dolce shkove ti moj? jo per gja po ste pashe kund nga tv tu bertit Albanien Albanien /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

dolc-ja mos ka ngatarru an t'stadiumit edhe ka hy mes tifozave t'danimarkes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjall je moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

vallai kishte goca boll me ne ne stadium po kryesisht kosovare e maqedonse nuk pashe ndonje goce nga shqiperia.

Princesha

Primus registratum

[qb] dolc-ja mos ka ngatarru an t'stadiumit edhe ka hy mes tifozave t'danimarkes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjall je moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sesi mu duk sikur nigjova dike tu bertit me za femnet: Danimarka asht me ne Danimarka asht me ne ...dolcja paska ken me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] vallai kishte goca boll me ne ne stadium po kryesisht kosovare e maqedonse nuk pashe ndonje goce nga shqiperia. [/qb]
he mar a i re qylit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

sweety, shko te tema e perdhunimeve se aty trajtohen rastet e tuja :lol: (kidding)