Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Gezuar festen e Halloween popull! /pf/images/graemlins/wink.gif Kujdes sonte ,se mos ju hy kush nen dyshek dhe qoheni te nesermen pa breke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] o shote ste paska mare gjumi..
apo je cu me henger buke.. [/qb]
nuk haj buk una mas ores 7 e gjys /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu ka thon OPRAH per mos me u shnosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Gezuar festen e Halloween popull! /pf/images/graemlins/wink.gif Kujdes sonte ,se mos ju hy kush nen dyshek dhe qoheni te nesermen pa breke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i kemi breket me ushkur .....nuk hiqen kollaj :devil:

jack daniels

Primus registratum

ahahaa e forte kjo dolce /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kot thashe se keta gogolat e nates ca sbejne,megjithese ca po shoh ne mengjes i paske kontrolluar,dmth i paske ne vend /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Ilirjano ,lene hoten se eshte cuar per te ngrene syfyrin mbreme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...harrove jena ne ramazan tesh.

hot

Hotgirl

aaaaaaa..tlutem shum sma ni hic as per ramazan e as per cdo gje qe ka lidhje me fe-ne.
capito? :rockband:

jack daniels

Primus registratum

cfare kapitojet moj....bahhh sa seriozisht i merr gjonat mi vajze,une shaka po beja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nejse do ta kem parasysh here tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Gezuar festen e Halloween popull! /pf/images/graemlins/wink.gif Kujdes sonte ,se mos ju hy kush nen dyshek dhe qoheni te nesermen pa breke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i kemi breket me ushkur .....nuk hiqen kollaj :devil: [/qb]
:eek: o dolce_vita akoma me ushkur i ke breket ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
shota ka shku te mercedezi ti ala me ushkur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aaaaaaa..tlutem shum sma ni hic as per ramazan e as per cdo gje qe ka lidhje me fe-ne.
capito? :rockband: [/qb]
a moj hot dhe ti paske dale nga ruga e allahut e paske tradhty xhamine.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb]
:eek: o dolce_vita akoma me ushkur i ke breket ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
shota ka shku te mercedezi ti ala me ushkur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
ne una me ushkur i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif jon t'rehatshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o ilirjano po ti si i ka se tani kane dale dhe per cuna tip mercedez.. ti si i perdor? :tipsy:

iliriano

Primus registratum

ku kshu moj kristina na kan nxjerre ato brek allasoj se ketej nga stockholmi si kam pare akoma
ti shiko shoten i ka akoma me gjalm..

hot

Hotgirl

una i kam soj soj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

ti e bukura malsore moj
me ato breket soj soj..
besa si ty si ka kerkush
moj e mira sy larush..