Ka njeri nga Suedia ketu?

nela_kristi

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po ja kerkove live,sti jep :tipsy: :devil: [/qb]
nga e di ti qe smi jep ai.
nejse nqs smi jep live do mi japi ne menyre tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] se harrova mos u zini shume dhe ju se si jane suedia norvegjia e danimarka mundohuni te shijoni jeten duke shfrytezuar qofte dhe rastet e vogla qe iu jep /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti mos flit ti :devil: :smash: [/qb]
ua pse mi ti kaq inat me ke marre.me dergo pak adresen dhe nr e tel....
ne mesazhin privat
hajde klem [/qb]
merja se i ka sandrri :devil: :devil: [/qb]
Ca ka sandri. Ti do vra fare er dreq...sa here te kam thon bjere dhe s'ma ke dhon.

Kur erdha dje, erdha nga Luleå ene po hapja syte se mos te te shihja, po cfar, luleå ishte goxha qytet. E kisha iden se ishte noi qyteze. Une iher qe vij aty, ti me mcifesh. Pranej me mire mere ne haje ate numrin e tel. Ke pas fryk se po te harxhoheshe numri ti sikur te ma jepje?

hot

Hotgirl

o traft pika..paske ardh dje ne sme ke taku muve :cry: :cry:
nr po ta coj me pm,ene mthuj a ke nermen me ardh prap apo jo?!
nfakt kto dit skam dal fare neper qytet se kam qone shume e ngarkume na shkolla :shrug:
ii sa inat po mvika qe ste kam taku :cry: :cry:

dolce_vita

Primus registratum

po ketej nga una pse nuk vini fare ju :cry:
Po sikur te me prishet menja me ardh anej me jepni nje fare re :wub:

iliriano

Primus registratum

edhe une mire jam top fare..ej hoto c'kemi ndonje te re nga lulea ka shqiptare aty

hot

Hotgirl

ka shqiptare ka,po ce do qe sjane mosha ime :shrug:
masanej ka kosevare sa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif
cna thua nga stockholmi?

iliriano

Primus registratum

po ketu ne stockholm mire moj hoto, ja te premten qe kaloi kishim nje feste shqiptare ketu beheshim reth 100 vete, vajza e djem plote po deshe heres tjeter hajde se ta gjejme nje djal simpatik edhe ty

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] po ketu ne stockholm mire moj hoto, ja te premten qe kaloi kishim nje feste shqiptare ketu beheshim reth 100 vete, vajza e djem plote po deshe heres tjeter hajde se ta gjejme nje djal simpatik edhe ty [/qb]
po mua mo? :confused:
asnje nuk me fton mua :cry:

hot

Hotgirl

[qb] po ketu ne stockholm mire moj hoto, ja te premten qe kaloi kishim nje feste shqiptare ketu beheshim reth 100 vete, vajza e djem plote po deshe heres tjeter hajde se ta gjejme nje djal simpatik edhe ty [/qb]
uaaa sa mire..sdo e kisha menduar qe paska kaq shume shqiptare ne suedi..100 vete vetem ne stockholm..cfare mrekullie.. :thumbsup:
ika une mora rruget per anej ka jugu vashaniii..mdoli fati :tipsy:

Kuqalashja

Primus registratum

Cfare do te thote 'svimmade'? Dicka e perafert me 'befasuar/perlotur' nese nuk gaboj?

iliriano

Primus registratum

[/QUOTE]uaaa sa mire..sdo e kisha menduar qe paska kaq shume shqiptare ne suedi..100 vete vetem ne stockholm..cfare mrekullie.. :thumbsup:

hajde moj hot sa seshte vone.. se fati nuk te vjen shume here ne jete, dhe po shtyve me shqelme aha ri e bej ysmet komshiut pastaj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erulja:
[qb] Cfare do te thote 'svimmade'? Dicka e perafert me 'befasuar/perlotur' nese nuk gaboj? [/qb]
svimma-humb ndjenjat,i bie te fiket..
nqse sjam gabim :idea:

hot

Hotgirl

[qb]
uaaa sa mire..sdo e kisha menduar qe paska kaq shume shqiptare ne suedi..100 vete vetem ne stockholm..cfare mrekullie.. :thumbsup:

hajde moj hot sa seshte vone.. se fati nuk te vjen shume here ne jete, dhe po shtyve me shqelme aha ri e bej ysmet komshiut pastaj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]
aaaaaaaaaa...se mpreke ke pika dobet me kojshiun :tipsy: