Ka njeri nga Suedia ketu?

iliriano

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

o popull per cfare dokumentash e keni llafin per suedeze a, nuk vlejejne pes pare.
suedia eshte vend komunist ne falimentim e siper.
suedezet jane popull kot, suedia eshte nje spital psiqiatrik vendi i pare ne bote me skizofrena e njerez te stresuar.
te me falni, po jy them realitetin
suedezet jane njerez pa principe e pa ideale jane te mare doni ta kuptoni realitetin ju apo jo.
ketu ne suedi jeta eshte nje fer i vertete per vete suedezet e jo per ne qe jemi te huaj...
po sjy mjaftuan jeni dhe ju te marre.

rrofte shqiperia

dolce_vita

Primus registratum

Per mendimin tim te gjithe vendet skandinave jane pak rraciste duke filluar nga suedia norvegjia dhe danimarka. Megjithate une nuk kam pasur probleme te futem ne disko edhe pse nuk kisha dokument suedes, mjafton te kesh ID dhe per mendimin tim eshte shume mire.
Nejse, e gjeten vrasesin e Anna Lindh apo jo?

iliriano

Primus registratum

nga dolce_vit
Per mendimin tim te gjithe vendet skandinave jane pak rraciste duke filluar nga suedia norvegjia dhe danimarka. Megjithate une nuk kam pasur probleme te futem ne disko edhe pse nuk kisha dokument suedes, mjafton te kesh ID dhe per mendimin tim eshte shume mire.
Nejse, e gjeten vrasesin e Anna Lindh apo jo?

po vrasesin e gjeten nje i marre se ketu ka pak
po qe per razista jemi vete ne te huajt.
kurse per diskotekat lere mos e pyet ku e kane te miren moj dolce-vita.
ketu rinia eshte shume e lodhur nuk i ke per asgje, sdine te vishen nuk dine te kercejne etj.
ketu e kane mendjen vetem per tu dehur.
une kam qene ne shume vende te evropes por si ketu per te madhin zote sma mer mendja te ket me keq

woooooow

Primus registratum

o ilirjano ta marim vesh ne pse nuk kthehesh ti?? :shrug: Apo te mban suedia me zorr...?? Kot per kurjozitet po pys...!Se dhe ne te tjeret nga halli kemi ardh ktu, nuk ka ardh njeri nga qefi jo...se te ishte per mu nuk luja nga shqipria sikur tu bote nami...

hot

Hotgirl

iliriano gezuar ditlindjen iher..!!
sa per ate qe the..mir e tha gloria--kthehu er burr i dheut..po ke ardh pri qefit e ste rrihet ktu..kthehu re..
un per vete do vazhdoj do luftoj dhe ca :thumbsup:

iliriano

Primus registratum

faleminderit hoto,
jam dakort me ju qe nuk kemi ardhur nga qefi...por nuk kemi edhe pse te rime nga halli.. do te kthehem me qef te madh do te kthehem sa ta mar dipllomen.
nuk e kam nderment ta kaloj jeten une ketu ne suedi ne kete vend komunist me kuptoni ju mua a´po flas kot une.

kruje o qyteti i bekuar
prite prite skenderbene
qe po vjene si pellumbi shkruar
te shpetoje memedhene

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] faleminderit hoto,
jam dakort me ju qe nuk kemi ardhur nga qefi...por nuk kemi edhe pse te rime nga halli.. do te kthehem me qef te madh do te kthehem sa ta mar dipllomen.
nuk e kam nderment ta kaloj jeten une ketu ne suedi ne kete vend komunist me kuptoni ju mua a´po flas kot une.

kruje o qyteti i bekuar
prite prite skenderbene
qe po vjene si pellumbi shkruar
te shpetoje memedhene [/qb]
diplomen,punen,etj etj..varet si te shkoje..rendesi ka diplloma njere..per mua dmth /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

se harrova mos u zini shume dhe ju se si jane suedia norvegjia e danimarka mundohuni te shijoni jeten duke shfrytezuar qofte dhe rastet e vogla qe iu jep /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] se harrova mos u zini shume dhe ju se si jane suedia norvegjia e danimarka mundohuni te shijoni jeten duke shfrytezuar qofte dhe rastet e vogla qe iu jep /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti mos flit ti :devil: :smash:

dolce_vita

Primus registratum

po qe per razista jemi vete ne te huajt.
kurse per diskotekat lere mos e pyet ku e kane te miren moj dolce-vita.
ketu rinia eshte shume e lodhur nuk i ke per asgje, sdine te vishen nuk dine te kercejne etj.
ketu e kane mendjen vetem per tu dehur.
une kam qene ne shume vende te evropes por si ketu per te madhin zote sma mer mendja te ket me keq

interesting.......hmmmm :wub:

----------------------
love me...
love me not.....

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] se harrova mos u zini shume dhe ju se si jane suedia norvegjia e danimarka mundohuni te shijoni jeten duke shfrytezuar qofte dhe rastet e vogla qe iu jep /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti mos flit ti :devil: :smash: [/qb]
ua pse mi ti kaq inat me ke marre.me dergo pak adresen dhe nr e tel....
ne mesazhin privat
hajde klem

hot

Hotgirl

[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
ti mos flit ti :devil: :smash: [/qb]
ua pse mi ti kaq inat me ke marre.me dergo pak adresen dhe nr e tel....
ne mesazhin privat
hajde klem [/qb]
merja se i ka sandrri :devil: :devil:

erisa

Primus registratum

waaa Hoto ja ko dhone adresen dhe nr Sandrrit qyqa qyqa na rreshkiti goca m'lulet moshes

skojar bara /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ma ka mor me zor..hika se maroi msimi /pf/images/graemlins/laugh.gif