Kërkesë Per @op

STAR

Primus registratum
Pershendetje Une Jam Useri Roberto Do Kisha Deshir Te Jem Pjesetar I Stafit I Albnetwork Nese E Pranoni Kerkesen Per Aop Accessin E dua Me Nick Rob_uk nick e kam te regjistruar mbi 3 muaj

17:39 <NickServ>: Rob_uk is 5.32.181.91
17:39 <NickServ>: Time registered: Dec 26 15:54:31 2015 EST
17:39 <NickServ>: Last seen time: Feb 26 10:30:05 2016 EST
17:39 <NickServ>: Last quit message: Mirupafshim! Faleminderit Ju Uroj Te Gjithve Gjith Te Mirat.

Step

Enjoy Life :)
Pershendetje stafi sop do mari parasysh kerkesen . Chat te kendshem deri atehere .

Step

Enjoy Life :)
Jam perpjekur te kujtoj ne te kam pare rastesisht si user me kte nick por fatkeqsisht smunda . Kerkesa juaj refuzohet . Klm :)

STAR

Primus registratum
16. Userat kanë të drejtë të aplikojnë për VOp ose AOp, por kjo nuk do të thotë që kërkesa e tyre do të merret parasysh automatikisht. Si kërkesa bazë që një user të apikojë për AOp në dhomën #shqipëria, duhet të ketë minimalisht tre muaj nick të regjistruar, të jetë aktiv në dhomë, të mos jetë përfshirë në konflikte dhe të dijë komandat bazë për të marrë masat e duhura në dhomë, apo për të ofruar ndihmë. Step une ne chat jam aktiv dhe komandat i dij kete teme e bera si pas rregullit nr.16 une gjithsesi mendova qe te behem pjesetar i stafit mbasi e keni refuzuar kerkesen ateher ju si sop vazhdoni te refuzoni kerkesa tjera per aop step te falenderoj per pergjigjen qe e ke shkruajtur lart Ju uroj gjith te mirat te gjitheve.