Kërkesë për @op !

LONDON VIP

Primus registratum
Pershendetje te gjitheve...
Un jam nje chatist I vjeter ku besoj se I ter chati me njeh si chatist. Kam shum kohe qe per arsye te miat jam shkeputur pak nga chati dhe si te them tani kam shum kohe ne dispozicion perpara kompiuterit dhe do kisha deshire qe te merrja pjese ne staf si operator. Un kam qene me pare aop, sop, ircop, por keshtu erdhen punet dhe ndodhi si ndodhi e tani sjam me.. Nicket e mi qe un mbaj jan BOSS, LONDON^VIP, e disa te tjere. Shumica qe jan ne staf me njohin mire pasi un kam qen nje nga miqte me te ngushte te alfa-5. Tani edhe vjetersia qe kam ne chat besoj se ska nevoj te permend qe "di komandat" :) Sdi ca te them me shum, por do kasha qef te isha operator e te ndihmoja ne mbarvajtjen e serverit se me thene te drejten merzitem tere diten para kompiuterit... Tja kaloni sa me mire, Beni

Soleil

Valoris scriptorum
Prsh LONDON VIP! Kerkesa juaj do shtyrtohet nga stafi SoP dhe shpejt do vij dhe pergjigja e kerkeses tende. te falenderoj per interesin dhe deri atehere chat te kendshem :)

Soleil

Valoris scriptorum
Prsh London, kerkesa juaj nuk u pranua nga stafi sop! nick name jot eshte totalisht apatik ne main, dhe nuk kemi pare asnje llok aktivizimi ne kanalin kryesor #shqiperia.urojme qe ne nje moment te dyte te japim verdikte me pozitive.deri atehere chat te kendshem! :)

LONDON VIP

Primus registratum
Flm gjith se si une kam heq dore nga chati por gjithsesi flm uroj edhe ju te Kaloni mire...