Sonia007
Papirus rex
mos u mrzSa i vjetër që jom. Nuk njof asnji nga kongët që përmendni ju ...![]()

mos u mrzSa i vjetër që jom. Nuk njof asnji nga kongët që përmendni ju ...![]()
jo ne nuk kemi keshtu ne Kosovpse ju ne kosove nuk keni provime lirimi?
Ne kemi provime gjat vitit shkollor ama keshtu si ju kalues dhe ngeles nuk kemi nekemi edhe 5 qe eshte kaluese edhe 4 qe eshte ngelese![]()
Qenke nje malok qe sdike te flasesh.Sa i vjetër që jom. Nuk njof asnji nga kongët që përmendni ju ...![]()
Si duket ky ''romantiku'' do jete ndonje i shkare.Sa çupulak që qeke. Nuk njifke as dialektin e kryeqytetit. Megjithse kush e di se nga ç'vrimë vjen ti.
Papapapapa.Me fjale te pista flaste ti.Sa çupulak që qeke. Nuk njifke as dialektin e kryeqytetit. Megjithse kush e di se nga ç'vrimë vjen ti.
He mo boll ti se na merzite.Papapapapa.Me fjale te pista flaste ti.
Ahhh shum interesantekemi edhe 5 qe eshte kaluese edhe 4 qe eshte ngelese![]()
po mi te keqen per ty interesante eshte...Ahhh shum interesante
Si nuk te kuptoj per kete te keqen???po mi te keqen per ty interesante eshte...![]()
Ty te duken interesante sepse nuk i provon ne kurrizin tend(as une ne timin por flas ne pergjithsi).Besoj u shpjegova.Si nuk te kuptoj per kete te keqen???
Mos u tall me te tjeret se i ben gropen vetes.Ty te duken interesante sepse nuk i provon ne kurrizin tend(as une ne timin por flas ne pergjithsi).Besoj u shpjegova.
Nuk ishte tallje sepse une nuk tallem me miken timeMos u tall me te tjeret se i ben gropen vetes.
PO ti pergjigje i jep atit qe eshte GUEST?Nuk ishte tallje sepse une nuk tallem me miken time![]()
Une i jap prgj te gjithve(sepse te gjithe e meritojne nje te tille).PO ti pergjigje i jep atit qe eshte GUEST?
Jemi ne demokraci.Une i jap prgj te gjithve(sepse te gjithe e meritojne nje te tille).
"te keqen" eshte shkurtim i shprehjes "te marrsha te keqen". Me korrigjo Sonia nese s'eshte keshtu.Si nuk te kuptoj per kete te keqen???
nga je ti me origjine?"te keqen" eshte shkurtim i shprehjes "te marrsha te keqen". Me korrigjo Sonia nese s'eshte keshtu.