Jo se rregjistin lart e kam shume poshte edhe me duhet te mbaj ate poshte qe me ka ik icik siper /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/me imagjinon Legjionin duke u trash pas kesaj fjalise /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po ti si mashkulli ben atehere, /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
[/ QUOTE ]
Ja si perhere ju meshkujt jeni rehat fare...
Po flisja per zerin, rregjistri lart me ka rene dhe me duhet te ekuilibroj me rregjistrin poshte /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Mea o kolere...se me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
sme ke pa te MTV-ija mu? /pf/images/graemlins/devil.gif
po cuditem pra se tan m'kan pa...kam pas edhe grun ne video kcete bukur kcete si gabele...aty rashe n'dashni me të edhe e mora /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
thash ket gocen qe kce gabelshe do e mor per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Mea o kolere...se me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
Po ca te bejme mi, ky dushi na mori ne qafe.
Ngelem duke pi veze qe te na dali zeri sexy /pf/images/graemlins/winkwink.gif
bbbbbbbbbbboooooooooooooooo...
kur imagjinoj kete skenen...
me vjen me...me....spo gjej nje fjal te pershtateshme aq e temerrshme eshte kjo skene /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.