Juve s'e meriton çerekfinalen...

illyricus

Primus registratum
Juve s'e meriton çerekfinalen...

Paraqitja e Juventusit n'fazën e dytë t'Ligës s'Kampionëve ke shumë e zbehtë. Ua fali lojën e parë me Man U, se e kanë pasë gjysën e ekipit t'smurë, po tjerat? Humbje ndaj Baselit???N'Stadio Delle Alpi????
Juve s'e meriton çerekfinalen e Ligës s'Kampionëve.

Admir

Forumium maestatis
Re: Juve s'e meriton çerekfinalen...

I ketij mendimi jam edhe une. Jo vetem humbjet me Machesterin, por edhe fitorj me Deportivon ne ndeshjen e parafundit ishte fare e pamerituar. Jane fare te paorganizuar, luajne ashper fizikisht duke permendur vecanerisht 'kafshen' Montero qe nuk ka ndeshje qe nuk ben ndonje brutalitet, si dhe Juves i mungon nje lider ne skuader. Ma kane prishe qejfin fare!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

s'kishit nevoje me hape teme te re mjafton tema Bari antijuve

illyricus

Primus registratum

Falëm, unë e pata fjalën veç për lojën e Juves n'Ligën e Kampionëve, jo n'përgjithësi për ta. Ajo temë ish' shumë e gjatë mandej.

Shif une kunder juventust jame,po pse sipas jush kush e meritonte te vinte Deportivo??????
Jo se me mire juventusi,te pakten te angazhohet ne champions league te na lere ne kampionatin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

illyricus

Primus registratum

Aspak s'jom për Deportivon as unë, mir'po Juve ësht' Juve e ësht' dëm me shku n'çerekfinale me ato lojë që i bonë ata. :rolleyes:

Alidemsi

Primus registratum

Ke per ta pare jo vetem ne cerek finale Juven po dhe duke ngritur Kupen e Kampioneve, Po pastaj cfare do te te thuash ti?

FORCA JUVE!!!

illyricus

Primus registratum

Nëse i bajnë ma shumë se 2 dola kundër Barça-s, dorë ua jap edhe sikur mi fitu Kupën ua uroj.

Elian

Primus registratum

Po aman e cuna si nuk diskutuat nje here pa tifozllik. Pffff

illyricus

Primus registratum

Po ti e pave vetë se çfarë paraqitje ata bonë n'fazën që kaloi. Marre.Me hupë prej Baselit n'Torino?!? Çka i thuhet asaj?

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga illyricus:
Po ti e pave vetë se çfarë paraqitje ata bonë n'fazën që kaloi. Marre.[qb]Me hupë prej Baselit n'Torino?!? Çka i thuhet asaj? [/qb]
baselit ne torino i kane dhene kater gola mbi shpine /pf/images/graemlins/wink.gif

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] baselit ne torino i kane dhene kater gola mbi shpine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ah.... :rolleyes: falëm...pfuah...I pasna përzi. Po as ajo s'falet. Me shku n'çerekfinale n'saje t'golaverazhit ma t'mirë?!? Ky ësht' Juve; me lojtarët që i ka, t'gjitha fitore me i pasë kish qenë normale. /pf/images/graemlins/wink.gif

arbi

Primus registratum

[qb] Po as ajo s'falet. Me shku n'çerekfinale n'saje t'golaverazhit ma t'mirë?!? Ky ësht' Juve; me lojtarët që i ka, t'gjitha fitore me i pasë kish qenë normale. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ketu jam dakort me ty edhe pse jam juventin :rolleyes:

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb]
[qb] Po as ajo s'falet. Me shku n'çerekfinale n'saje t'golaverazhit ma t'mirë?!? Ky ësht' Juve; me lojtarët që i ka, t'gjitha fitore me i pasë kish qenë normale. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ketu jam dakort me ty edhe pse jam juventin :rolleyes: [/qb]
...ashtu pra. Çka ësht' ësht'. /pf/images/graemlins/laugh.gif

erma

Primus registratum

po sipas jush kush meritonte te hynte ne cerekfinale???po me 10 futbollist kunder nje skuadre si barcelona vetem Juventus mund te shenoj.Shikoni shpirtin luftarak te asaj skuadre.

illyricus

Primus registratum

Me Barcelonën ka qenë ndeshja e çerekfinales...fjala ish për fazën e grupeve, para çerekfinales. /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpirti luftarak i skuadrave t'mdhaja varet veç prej xhepit t'thellë /pf/images/graemlins/laugh.gif .