Justifikimet ne shkolle!!

Erind

Forumium maestatis
Justifikimet ne shkolle!!

E mbani mend kohen e shkolles, kur nuk kishim bere mesimet ose donim te dilnim nga mesimi cfare "justifikimesh" kemi pas thene.

Kam harruar librin. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ma grisi vellai fletoren. /pf/images/graemlins/smile.gif

aleksander prosti

Primus registratum
Re: Justifikimet ne shkolle!!

ma grisi vllai fletoren,kam harru librin n'shpi etj si kto sikur i doli moda,sidomos per ata prototipa,si un dhe shum t'tjer,qe duke fillu nga viti i par gjimnaz deri n'matur,t'vetmet gjana qe kishim me vete dhe qe kishin lidhje me shkollen ishin nji pal fletore dhe nji stilolaps qe e futnim te xhepi.naj her harroja t'merrja dhe kto kur isha me vones n'mjes,se kisha hall mo m'ranoshin rruges.un me gjith shoket e mi,kur lishim oret,ikshim merrshim raport ose i plotsoshim vet recetat bosh dhe gjanat rregulloheshin.lishim naj or provimi kur s'kishim msu,per t'dal per naj kafe ose thjesht kot per fiksim.po kto gjana do i mbajm mend gjimnazit dreqi ta haj,se cfar do mbajm mend qe kemi qen cuna t'urt apo qe s'bashim llafe n'oren e msimit!

Luminus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] E mbani mend kohen e shkolles, kur nuk kishim bere mesimet ose donim te dilnim nga mesimi cfare "justifikimesh" kemi pas thene.

Kam harruar librin. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ma grisi vellai fletoren. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
smbaj mend te kem then ndonje justifikim si ky. kur me tekej dilja jasht me konsensusin dhe mirekuptimin e mesueses :smash:

Petroninsja

Primus registratum

Justifikimi me i perdorshem ne shkolle nga ana ime ishte se me kishte vdekur gjyshja.
E kam vdekur te gjoren mbi 10 here, e shkreta po merr trajten e maces me shume shpirtra.....
Po sfunksionin shume sepse i kishin rene ne te hiles zyshave, biles njona me tha e mi goc ato i kam bo per vete une po ik gjeje ndonje justifikim me te beshem.... Kam ngel e shokume dhe u skuqa dhe ika si dhelpra me bisht ne shale - /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Raven

Primus registratum

Fillestare te gjithe...

Zysh s'jam pergatit per sot se dje kam pas probleme familjare/personale.

personazh

Valoris scriptorum

-pse s'i ke bo detyrat
-m'vodhen antenen mrom zyshe

-pse s'i ke bo detyrat
-kisha tapetin pis te djelen

kto jan dy qe maj men, qe me kan mek nga te qeshmet.

KATALLANI

Primus registratum

O zyshe s'jom pregatit sot se me zuri gjumi.
harrova.
cova hallen ne spital.
mu kishin lagur kepucet.

Katja

Primus registratum

Ne tetevjecare as qe behej fjale te lija ndonje ore mesimi (koha e xhaxhit mo, dini vete juve). Ne shkolle te mesme e??? Uje te zi i kam nxjerre mungesave /pf/images/graemlins/tongue.gif Kur lija ore teke isha te dentistja, me ishte mbyllur dera kryesore, ngaterrova orarin (dija qe kisha ore pushim e ne fakt kisha fizike) , e kush i man men sa kane qene /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

kurse neve ca i nxirrnim,
ahh po Sandra shkret "e kishin qejf profesorat" edhe e detyrojshim si klas qe tu dilte proffave eprpara e ti thoshte "skemi mesuar per kete lende se kemi 2 provime sot " Kot dmth se lesh provime.
PO ka qen si psh "skisha drita"
po zakonisht kam qen tip qe msojsha un, kur s'msojsha, u dilja msusve perpara pa me ngrit ata ne msim. lol
RRena me e mire, (kam pas shum per te msu mi zyzh vdiqa..)

lil-butterfly

Primus registratum

ora e pare histori, as une e as shoqja ime s'kishim mesu edhe s'hyme oren e pare. ne 5 minutc vjen presori edhe na kap ne klase edhe ne mes te klases thote: ku ishit jute dyja oren e pare? une si me e keqe i thashe: ishim ne universitet se mori Entela diplomen e frengjistes ai pergjigjet: ju shijoji byreku? ehhhhhhhhhh, na kishte pare po ca te bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa kete vit me duhej nje vertetim nga universiteti per te aplikuar per nje vize. koordinatori me thote qe s'me jepte leje pasi ishim ne mes te shkolles edhe ishte e pamundur i them: kam gjyshin semure edhe e kane shtruaj ne spital ne filan shtet pasi ne shqiperi se moren persiper qe ta kuronin. ne vertetim me shkruan "i japim leje qe te shkoje te vizitoje te afermit" mu desh me genjy edhe ne ambasade pastaj aq sa kur dola me pashaporten me vize me dridheshin kembet :tipsy: :tipsy:

Seriozi

Primus registratum

Jam çu qe n'pik t'mengjezit per t'ble qumesht dhe jam i lodhur dhe me flihet gjume.

albavina

Primus registratum

la prof entra in classe

io: prof,posso uscire a prendere un po' d'aria, non mi sento bene
prof: cos'hai?
io: mi gira un po' la testa e mi manca l'aria
prof: sì,sì vai pure
io: puo' venire anche lei (la mia amica)
l'amica: prof posso accompagnarla a prendere una medicina?
prof: sì andate pure e se non ti senti bene chiama a casa

fuori dalla classe
io: :lol: come facciamo per l'ora dopo?
l'amica: dopo :rolleyes: sono sicura che mi verrà un tremendo mal di pancia :lol:

keshtu kaloj oret e mesimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

I shoku im ne gjimnaz e ka lane te forte fare.
Presori:Te ngrihet ne mesim...........Abdyli
Klasa:Dyli,Dyli ,cou se te tha ty.
Dyli:Kush ......une presor?
Presori:ps:na fol per pjesen e pare te mesimit.
Dyli thoshte fjaline e pare qe lexonte ke libri pastaj ngecte derisa fillonte lconte kumllat qe une qeshja me lot.
Dyli:presor poooo....s'kisha drita presor.......poooooooo s'kam pas faqen presor.........poooooo...........s'isha rradhes tjeter presor............poooooo ...kam qene smun presor.........poooooo.........
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah shtatqin justifikime duke belbezu :lol: .Nuk e keni idene se ca gallate.Une vdisja tuj qesh.

Kurse me mu ishi8n mesu zyshat.Sa me shifnin ke dera me thoshin:
Ik...Ik se me ke dale nja 20 here perpara........sot e kisha ba men te te ngrija.Nuk du justifikime.
Kur e shifja sumen keq,shkruja letra gjoja sikur i kishte shkrujt plaka....mjeshter hesapi.

rosa blu

Primus registratum

AH MO XHONI EDHE NGA KETO KE BERE?
UNE NUK MUND TE DILJA KURRE NGA KLASA SE KISHA BABIN PROF NE SHKOLLEN TIME!
KE P...........
PERò TANI NE FACULTET ESHTE NJE PROF QE NA THERET SI GRUP "KINEMAJA" SE çDO TE HENE NE MUNGOJME!!!!!
HE KINEMAJA S'PASKENI PASUR NDONJE FILM TE RI SOT?
DHE çUDITET SE DITEN E HENE NA SHIKON NE MESIM...
:thumbsup: