Ju pyesni Arco pergjigjet!!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Ju pyesni Arco pergjigjet!!!

o arco meqe s'te jan bo pytje te hajrit lale, boje si ke Xhixhi Marxulo. ti ndoshta se njef po ai n'fun te emisjonit te vet ja bo: boji i pytje vetes ne pergjigju.

pffffff

Primus registratum

hajduti kam kohe qe ju kam dhene pergjigje pyetjeve dhe dilemave me veten, tani pres tju ndrit edhe juve /pf/images/graemlins/grin.gif

pffffff

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kur e zbulove qe te pelqejne Meshkujt?
Ke shkuar me ndonje femer?
Ndihesh normal, apo e shikon kete prirje per meshkujt thjesht si nje devijim sexual dhe psikologjik?lol
Cfare te terheq me shume ke nje mashkull pervec... /pf/images/graemlins/laugh.gif?
E pranon dhe realisht si ne af kete preference tenden?
Cfare mendon familja , shoqeria mbi ty?
Je i lumtur ne lidhjen qe ke, nese ke ? /pf/images/graemlins/wink.gif
Pyetja e fundit, qe me intereson me shume. E shikon te mundshme lidhjen me nje femer edhe pse ke zbuluar qe te pelqejne meshkujt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kaq per momentin /pf/images/graemlins/laugh.gif merre shkruar pergjigju kur te kesh kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

ok ja ti nisim me radhe pergjigjet /pf/images/graemlins/grin.gif

1. ne moshe te vogel
2. po, kam shkuar me shume femra
3. ndihem mese normal sepse jam normal, ky nuk eshte devijim por eshte menyra ime e te jetuarit te intimitetit
4. varet nga momenti por pergjithesisht duart dhe syte (ate pervec.... nuk e mora vesh per cfare e ke fjalen por nejse)
5.normal qe e pranoj, nuk e kam zakon te mohoj veten
6. familja nuk e di ndersa shoqeria mendon se jeta intime me perket vetem mua dhe nuk i fusin hundet shume
7. mund te them se ndihem mire sepse lumturia eshte nje fjale e madhe
8. te pamundur nuk e shof por nuk dua te komplikoj jeten me duart e mia

flm per pyetjet,shpresoj te ngelesh e kenaqur nga pergjigjet /pf/images/graemlins/wave.gif

pffffff

Primus registratum

Shoqëri me meshkuj hetero ke?(duke pas parasysh se meshkujt e tillë sidomos shqiptarët i evitojne apo akoma më keq i perbuzin homot)

[/ QUOTE ]

normal qe po madje shoke gay kam fare pak dmth numerohen me gishtat e nje dore

pffffff

Primus registratum

une e mora provimin arco... flm qe me more ne tel dhe me assicurove per provimin
hehehhehe

[/ QUOTE ]

/me mendohet kur e ka marre ne tel kte vajzen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
nejse me behet qejfi qe provimi ka ecur mire /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
suksese ne te tjeret /pf/images/graemlins/grin.gif

pffffff

Primus registratum

Shoqëri me meshkuj hetero ke?(duke pas parasysh se meshkujt e tillë sidomos shqiptarët i evitojne apo akoma më keq i perbuzin homot)

[/ QUOTE ]

Shpresoj që po se përndryshe nuk do kishte as i dit pushim /pf/images/graemlins/laugh.gif. Bëj shaka Arco.

Un desha me t'pyt a i ndrro shpesh të dashurit/at? Si dhe, a ke të njëjtin rol me partnerin apo njëri bë mashkullin e tjetri femrën?

[/ QUOTE ]

nuk jam me idene scopa e scapa por ka patur periudha qe i kam nderuar sh shpesh partneret, sa per rolin varet nga partneri por une i bej te dy rolet keshtu qe pershtatem /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Ke bere nje kontroll a vizite, se mbase ke virusin HIV?

antip

Primus registratum

Ke bere nje kontroll a vizite, se mbase ke virusin HIV?

[/ QUOTE ]

Ene HIV-i ja fut vrapit kur ndjen eren e m'tit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ashtu them edhe une luli /pf/images/graemlins/grin.gif
score nuk e kam idene ku behen kto lloj analizash po mqse e ke me merak ti ec me shoqero /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Rri urte moj bushter...

VoGeLuShI

Primus registratum

score ti pyete dhe une tu pergjigja, nqse nuk te pelqeu pergjigjia ime mund te mos shkruash me ketu gjithsesi nuk kam ndermend te lodh nervat me ty se nuk ja vlen!
kalofsh mire ne AF /pf/images/graemlins/wave.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ma ha carin Arco.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif se pashe ku te ngacmoi ai qe ti drejtohesh me ate gjuhe.Huh /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

Po ti pse duhet te nderhysh?

S

Scorpion

Guest

Faleminderit per veretjen /pf/images/graemlins/wink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Scorpion je i lutur te mos shkruash me ne kete nenforum /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Si urdheron zonjushe /pf/images/graemlins/wink.gif Mos te te shoh te me permendesh username se i zgjidhim gjerat ndryshe.