Ju pershendes te gjitheve :)

Airbourne

Papirus rex
Per te BUKURAT sinjorina = Pepin Dobruzi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Photo of the DAY.
SUPERBE TRACK.
PS: pranvere dhe ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KLM.
 

Airbourne

Papirus rex
M.q-se eshte dita e te amoreuarve....

Je suis desja d’amour tanné,
Ma tres doulce Valentinée.


Charles i shkroi këto rrjeshta, pasi u burgos në KULLEN e.........Londres, pas betejes se Azincourtit në vitin 1415(apo poezia me e vjeter).

Ne postmoderne i bie......KSHU.


Qe do te thote.......SOT nepni.....puci,lule,leka,shopping,selfie and Sex.

Tungi trojaner.
 
Top