Ju Lutem Ma Hiqni Pak Banin...se kam marre ban nga serveri dhe sdi pse !! HELP PLZZ !

korcarizemer

Primus registratum
Ju Lutem Ma Hiqni Pak Banin...se kam marre ban nga serveri dhe sdi pse !! HELP PLZZ !

service notice:*** You are banned from Albnetwork.net ( Open proxy found on your host. HTTP(80))
ERRoR: Closing link:Hugo_Boss[193.51.214.114](user has been banned from Albnetwork.net(Open proxy found on your host(80))
- Isha me EMINEM SCRIPT dhe do hyja ne Albnetwork si gjithmone, sapo hyra, per 5 seconda mu be disconnect, pastaj filloj vet te lidheshe, dhe heren e trete qe po lidhesha(connecting** 3#irc.shqiperia.com )ke albnetwork me doli mesazhi qe lexuat me siper :confused: , Si eshte e mundur?! Ju lutem ma hiqni kete ban se smundem te hyj me ne chat plz ! Merreni seriozisht problemin tim dhe shpresoj qe ta zgjidhni sa me shpejt,
ju faleminderit Hugo_Boss [ France]

I

insane

Guest
Re: Ju Lutem Ma Hiqni Pak Banin...se kam marre ban nga serveri dhe sdi pse !! HELP PLZZ !

U hoq.
Nese rivendoset perseri, shkruaj po ne kete teme te lutem.

sa per sqarim: g-line eshte vene nga proxy-monitor, dhe mduket se i "thash" qe mos te ta vinte me (per glinen po flas akoma), nese ta ri-vendos, i bertas une me forte!

Pau!

korcarizemer

Primus registratum
Re: Ju Lutem Ma Hiqni Pak Banin...se kam marre ban nga serveri dhe sdi pse !! HELP PLZZ !

insane faleminderit !
shpresoj qe te mos kem me te tilla probleme
thnx edhe nje here /pf/images/graemlins/wink.gif

Charlizeta

Primus registratum

Ja mesazhi qe me del mue, hiqeni ate dreq, se kuptoj kushe eshte njeri qe e ven kete... pffff :cry: :mad: :smash:

Arusha.Albnetwork.net- *** You are permanently banned from Albnetwork.net (proxy)

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ca te heqim?
Po pate mundesi te gjesh IP tate /pf/images/graemlins/tongue.gif , na e thuaj nje here, dhe pastaj mund te diskutojme per heqjen

Charlizeta

Primus registratum

nuk e tham edhe pike :rolleyes: :mad: :wub:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Epo mire atehere, se duke te ta heq njeri eshte