IL__SANTO
Valoris scriptorum
Prandej po lodhem ne forum uneeh ketej me virtualiteit kan gjet partnere edhe 100 here me te mire se realja!
Prandej po lodhem ne forum uneeh ketej me virtualiteit kan gjet partnere edhe 100 here me te mire se realja!
aty mbaj shpresat s edo behen edhe bebaPrandej po lodhem ne forum une
Shpresa vdes e funditaty mbaj shpresat s edo behen edhe beba
bravo je optimist !Shpresa vdes e fundit
Optimizmi na mban gjallebravo je optimist !
ska me hahhahahaOptimizmi na mban gjalle
ME SHKONJA?aty mbaj shpresat s edo behen edhe beba
LOL!Prandej po lodhem ne forum une
Bota evolon.Mos te te duket cudi qe mund te ndonje ndonje dite.ME SHKONJA?
ke KURAJO tia japesh ate MUNDESI nje personi ktu?Si i bohet hallit kur virtualiteti bohet real??
Pse jo?ke KURAJO tia japesh ate MUNDESI nje personi ktu?
KU mund te BAZOHESH?te SHKONJAT?Pse jo?
Pse ti kur njef nje njeri qe ne te nesermen mund te behet dikush ne jeten tende ne fillim a nuk bazohesh tek fjalet???KU mund te BAZOHESH?te SHKONJAT?
thashe SHKONJAT.FJALET jane dicka TJETErPse ti kur njef nje njeri qe ne te nesermen mund te behet dikush ne jeten tende ne fillim a nuk bazohesh tek fjalet???
Fjalet ti thuash ose ti shkruash kane te njejtin kuptim.thashe SHKONJAT.FJALET jane dicka TJETEr
JO!Fjalet ti thuash ose ti shkruash kane te njejtin kuptim.
Dmth ti arrin te psikologjisesh nje person ne momentin qe e ke perball edhe e shef ne sy???JO!
FJALET kur ti i shkruan UNe ste shoh dot,dhe si pasoje se kuptoj se cfr do te me thuash
FJALET kur i degjoj me veshe dhe te SHOH ne SY marrin tjeter kuptim
MENDOJ qe asnje nga shqisat nuk mundet te shfaqe me se miri se SYTE te VERTETEN APO GENJESHTREN !Dmth ti arrin te psikologjisesh nje person ne momentin qe e ke perball edhe e shef ne sy???
Ke te drejte.Dmth ata genjeshtaret ti i kupton direkt ne sy?Edhe pse nje njeri perball teje mund te aktroj??? NejseMENDOJ qe asnje nga shqisat nuk mundet te shfaqe me se miri se SYTE te VERTETEN APO GENJESHTREN !
ME BESO !jam kualifikuar ne kte fusheKe te drejte.Dmth ata genjeshtaret ti i kupton direkt ne sy?Edhe pse nje njeri perball teje mund te aktroj??? Nejse