Jolie dhe Pitt nuk kanë kohë për muaj mjalti (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiPas martesës së tyre të fshehtë, Angelina Jolie dhe Brad Pitt nuk kanë kohë për muaj mjalti, ndërsa i janë dedikuar plotësisht filmit të tyre të ri.
Menjëherë pas ceremonisë, aktorja ka shkuar për në Maltë për t'u përgatitur për punë.Pitt dhe Jolie do të luajnë rolin e një çifti që janë të fiksuar me fqinjët e tyre, në filmin e ri “By The Sea”.

Skenarin e filmit e ka shkruar vetë Jolie dhe do të xhirohet në Maltë dhe në Gozo.


 
Top