jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

jack daniels

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

o pretty me fal se kujtova qe fole dica ne muhabet e siper...po ne fakt i keke pergjigje temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

qyre kjo,...ta laj 1shtapme ne faqe me ndonji papuçe ftyres sa per lezet si thu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif ose ndonji shishe vodket kres ,kap e ven 5kr ne kry mandej se ktu ska 5leksh /pf/images/graemlins/lol.gif ...te kam edhe per rruge se neser vij ne danimarke /pf/images/graemlins/goofy.gif

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o pretty me fal se kujtova qe fole dica ne muhabet e siper...po ne fakt i keke pergjigje temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

qyre kjo,...ta laj 1shtapme ne faqe me ndonji papuçe ftyres sa per lezet si thu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif ose ndonji shishe vodket kres ,kap e ven 5kr ne kry mandej se ktu ska 5leksh /pf/images/graemlins/lol.gif ...te kam edhe per rruge se neser vij ne danimarke /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

a ok ska problem..meqe po shkon ne danimark ti..bejti te fala atij shokut time /pf/images/graemlins/wub.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

kujt i thu ashtu ti, se ti thej turit edhe dhambt...ato t'shnoshtit bile /pf/images/graemlins/laugh.gif...u bane ti...keke dejshem me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

hajt se tash ta naloj hymjen ne dk, te naqi un ty, na ban edhe si i mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

wow moj roza, ti qenke vertet e dhunshme...
bravoo

jack daniels

Primus registratum

a ok ska problem..meqe po shkon ne danimark ti..bejti te fala atij shokut time /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

cke ti,ti bej te fala edhe shoqeve se me ato e kam punen me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

kujt i thu ashtu ti, se ti thej turit edhe dhambt...ato t'shnoshtit bile /pf/images/graemlins/laugh.gif...u bane ti...keke dejshem me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

hajt se tash ta naloj hymjen ne dk, te naqi un ty, na ban edhe si i mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ndigja kujdes mos te kpusish mish ne kurriz kur te merrsh me ra a ndive? /pf/images/graemlins/laugh.gif...se tapo thu mandej ''ne visha une ma ma keq ma bash'' /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

[/ QUOTE ]

cke ti,ti bej te fala edhe shoqeve se me ato e kam punen me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

i rrezikshem je /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Mi boj te fala ne banakieres te Baron&amp;Barones aty afer Tivoli-t ene jepja i Touborg te modh prej meje lol

jack daniels

Primus registratum

je kujtu me vonese plako...shndosh heren tjeter kur te shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...edhe mos permend Tuborg me se eshte birra me e lire /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

U se harrova... /pf/images/graemlins/confused.gif
Pershendetje te gjitheve..... /pf/images/graemlins/wave.gif
Me falni per mungesat....
/pf/images/graemlins/rockband.gif

dolce_vita

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve ....
Nese ndonje ka nje harte te tiranes ju lutem shume ma dergoni. kam kerkusr ne shume faqe por pa resultat.
Please....

besim231071

Primus registratum

adresen e shtepise thash se e kam ne leter
dhe nuk kam si ta dergoj me mail.

pinkparadise

Forumium maestatis

e lypme me stil /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujdes se ka me te ngel hartini ne dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

ku jeton ti?

[/ QUOTE ]

Ne kryeqytet.

HUMER

Primus registratum

hartini jeton aty ku provinciali thot jom prej Ali Demi /pf/images/graemlins/lol.gif