jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

MLK

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Ah tu rit nera per ftesen, po une e kom per zakon me i bo i xhiro ne Baron & Barones pas Tivoli-t /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

shko bani i vizit atyne se un po t'pres jasht /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ashtu thash ne une po e paskan shit biznesin dreqin ne sjon mo aty :rolleyes: po haeng i modh qeka tu u bo mrena, mush plot me danez ne daneze, spo ma mba me hy vetem :tipsy:
Seç qeka ne nji pub tjeter njit po spo me kujtohet emri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ke nevoj per i trime me vedi e, ke dit ku me pyt /pf/images/graemlins/laugh.gif

me 11 korrik vjen Mariah Carey n'Tivoli, parashikohet me u ba kaos, kishte ken bukur me shku me e pa, po se di s'ma merr menja se do shkoj se do bahet rrumuj /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Ah po me del huq se kisha qef me e bo 1 xhiro anej se me ka morr malli po u be hera dyt qe me del huq se e kisha ne paln me pa ne neshjen me Shqiperi Danimarke e aty filloi huqi pare :cry: me 11 kam nje provim keshtu qe se lujt dot meneren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Heren tjeter e treta e verteta per Danimarken.
Po erdha te premtoj qe do te çoj te resto i nji miku ku shkojsha shpesh ne qender te Copenhague e ben guzhine franceze (me duket se eshte i vetmi qe ka resto francez ne Copenhague).
keshtu qe te uroj tja kalosh mire ne koncert nese shkon e te fala mi boj Tovoli-t prej meje :tipsy:

MLK

Primus registratum

biznes & marketing po kjo eshte per specializim se ne shkoll nuk me pranojne mo se me thojn je bo sa i zdap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

i ke kalu te 35 a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ala jo se po i kom me fryk me i kalu :tipsy: Pse keshtu po don me me prezantu nonji shoqe daneze ti keshtu :lol:

Princesha

Primus registratum

:lol:

shoqe daneze sa t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

po un thjesht bana pytje se nuk e dita sa e kan moshen zdapat /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Megjithese aty ske nevoje me te prezantu kush se prezantohen vet ato,aq ma teper kur je zdap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

he pra ti e ke edhe kyt avantazh /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos ma rrit neren mu, se danezet ta hekin turpin vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

je cu me flok te shpupurishuna sot, a ke fjet mir mram /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po derisa them realitetin objektiv mendoj se mire kam fjet :tipsy: apo je kundra ti mendimeve te mija per popullin femeror danez :tipsy:

Princesha

Primus registratum

jo jo s'jam kondra, po s'desha me t'than "tu shtoft rraca me daneze" se nuk asht urim i mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kush tha i her qe une do shkoj me shtu rracen time ne Danimarke /pf/images/graemlins/laugh.gif pu pu si del nomi ketu pa e mor vesh hiç :tipsy: Goce atje do iksha thjesht per me bo nxemje e stervitje se rracen e shtoj ne vend tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po a e din si asht puna, se nuk asht puna te vendi, se edhe ne france mund ta shtosh rracen me daneze /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah ti si patriote qe je dhe mund te mi dergosh direkt ketu ato shoqet daneze e keshtu nuk kam pse vij deri atje une :tipsy: Ose do vij me vizitu Tivoli-n kur te ket nonji koncert /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ah dmth do vish per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif , po thuje mor cun mos i bjer nga kina /pf/images/graemlins/tongue.gif