jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

eros111

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

sweet^boy ajo parrulla jote sme hapej :rolleyes:
bej ndonje foto aty dhe na i sill ne albforum

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] leni moj puthjet ti se kam me ly ftyren vija vija ska me pase ku me me puth /pf/images/graemlins/tongue.gif , shih ktu parullen ihere qe do vari neser ne stadium :thumbsup: :rockband: :rockband:

http://us.f3.yahoofs.com/users/41c430d9zea594a38/f3fe/__sr_/e0cc.jpg?phSAZpCBT63ZUqpP

Ah ca kam gjete edhe i pale pantolla te kuqe me shkronja te zeza edhe bluze me shqiponje obobobo hajde ishalla i fitore neser. :rockband:
un4given plako si thojne kosovaret do e ''kallim'' neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kalofshi mire te gjith qe do vini neser! :wave: [/qb]
kush te tha ty se deshem me te puth ne ftyr /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Ku jeni more ku jeni ahh ca jemi knaq dje pavarsisht zhgenjimit te disa nga lojtareve cilet na erdhi dhe humja 3-1 por sidoqofte atmosfera ka qene super kemi qene rreth 3-4mije tifoze shqiptare nga te gjitha trojet. Vallai me shume kemi bertit ne se sa ato 25mije tifozet danez.Edhe ka qene super diell nxehte organizmi gjithcka shkoi super vetem se une e dua nja dyte dit tani me e marr vedin se sa kam bertit dje skam bertit as me Vllaznine kur shkoje e shifje ne stadium dikur /pf/images/graemlins/laugh.gif me me ndi tesh edhe 80vjeci a ka zerin me te paster se timin vec ishalla po na kalon me mjalte e limon.Lene fytin se hajt gjysa e te keqes po shume e birra ka ike dje si uji se une si numroj me shishe po me sa here shkoj ne banjo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rruges u ndala me makine nja 1ore e sa ne Gøteborg ne qender u dote me ba ifije figure edhe atje per kombtaren tone me flamuj edhe koha fantastike. :goofy:

o un4given obobobo plako me ka ik petlla dje ne kopenhagen /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po ta shohesh disa nga sekuencat qe kam rregjistru ne kamer gjate gjith dites atje do shperngulesh nga lyoni qe neser do vish ne kopenhagen pastaj me shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif vipi fotot qe kena ba rruges dhe ne ndeshje hap mailin..(nuk kam ba shume foto se ma shume kam filmu),ke edhe te parulles qe kam var ne stadium me qe se ke pa. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

ta puthi nji pesce turive ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

na ven noj foto mar, ku mi ke, apo ala je n'banjo prej birrave, ik se je cart krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

cfar pescet moj ti me zori man vedin ,1pllam mbi toke /pf/images/graemlins/laugh.gif ...edhe ndigja mos me del para se po te shkeli padashje /pf/images/graemlins/tongue.gif

qyre foto,ca te duhet ti e sheh kopenhagenin perdite /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

pse re sa e gjat osht kjo se mos ja kina mor me noj mm /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet_boy mbohet qefi qe ja paskeni kalu mir atje..un as ndeshjen spata mundsi as ta shifja nga televizori /pf/images/graemlins/frown.gif ..hajt mo..ishalla mo mir ne neshje te tjera :wave:

bastard

Primus registratum

DANIMARKE 3 - 1 ARNAUTISTAN

PAPAAAPAAAA SA KEQ SA KEQ PO ME VJEN PER TURQI..
....OH ME FALNI PER ARNAUTET.

ZOTI U DHASHTE KIVET...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] cfar pescet moj ti me zori man vedin ,1pllam mbi toke /pf/images/graemlins/laugh.gif ...edhe ndigja mos me del para se po te shkeli padashje /pf/images/graemlins/tongue.gif

qyre foto,ca te duhet ti e sheh kopenhagenin perdite /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ik ik se ty t'kapa n'shputa /pf/images/graemlins/laugh.gif , un s'jam nji pllam mi tok, se je ti 2 metrosh skam faj, du fotot ku ke dal edhe ti mar, te kopenhagenit thot, na ban edhe si i sjut /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Po Baron & Barones a e ke mor ne foto se na ka mor malli me e pa apo vetem foto rrugesh keni bo? :tipsy:

jack daniels

Primus registratum

2metrosh thot jo po kur sthu sa dera skam faj une se ulesh kacuk ti kur me sheh mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
cfare fotosh maj don edhe foto ti ske turp ske /pf/images/graemlins/laugh.gif , ato qe asht dasht me me pa me kane pa per tjert kallaj puna /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

po ti mlk prej ka te kena prej kopenhagenit apo je e rame tesh vone aty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hotgirl pse moj sju a dha ndeshjen ne suedi juve?po mvjen keq...ps kto kndej norvegjia e kishte
mujte suedine 3-2 sma kishte marre mendja se suedezt jane te mire.

hot

Hotgirl

ishte ndeshja norvegji-suedi njekohesisht me danimarke-shqiperi..kshu qe kta transmetuan ate me norvegjine edhe te shqiperise nuk e transmetoi asnji kanal ktu..e kishin ne satelit po un skisha mundsi ta shifja :shrug:

rozi sna the sa e gjat je :tipsy:

jack daniels

Primus registratum

o hotgirl kemi nje shprehje ne ne shkoder

''1meter e nje qebap'' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

cke ti ne ne shkoder ta bejm sa te dush ti vetem hap gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

me cmene..m'thuj sa e gjat esht rozi me metra edhe centimetra se po m'ha t'gjall kurjoziteti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

hajt moj se ta them un, pse pyt at qurravecin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un jam VINI RE VINI RE...mbi 1.70 /pf/images/graemlins/wink.gif

mos qaj vec e /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] hajt moj se ta them un, pse pyt at qurravecin /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos qaj vec e /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me gjith qebap?? :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] hajt moj se ta them un, pse pyt at qurravecin /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos qaj vec e /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca me vini re moj vini re skena ca me te vu re kur ste kena pa hala /pf/images/graemlins/tongue.gif