jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

ELVIS KELMENDI

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

AH KENI ME PA KENI ME PA SE CA DON ME THAN
BAJRAKTAR ME MUSTAQE VESH ME VESH.

TI OJ H. GIRL TASH KE ME NXAN VEN SHPEJT

TI ROZALINE KE ME PA SE KUSH JANE SAMURAJT . OR VAJZ A E DIN A PO JO QE MALESITE E KINES KANE NXJERRE TRIMA ME FLETE QE TE PIJNE GJAKUN NE VETULL TA PIJNE. E VEC NJE FJAL E EMJA DUHET E NJE MILJARD KINES I KE NE RINAS ...E PASTAJ TA SHOHIM A KE FRIG APO JO! PU PU PU SI NUK KANE RESPEKT K'TO VAJZAT E SODIT PER BAJRAKTART

jack daniels

Primus registratum

Javes tjeter vij ne Kopenhagen me pa kombtaren qe lot me Danimarken :goofy: ...ka me u ba nji nate fantastike,nji organizim super ,kena me kene rreth 2000-3000vete numri po rritet perdite :thumbsup: :rockband:

Kur te shifni ndonje parulle ''SHKODRA PREZENT'' :wub: ose ''SHKODRA ULTRASIT-VLLAZNIA'' :wub: dijeni se jam une aty :goofy:

hot

Hotgirl

kur eshte ndeshja me danimarken se mos ja mbathime dhe neve knej e bohemi grup me bo tifozllik per shqiprin

yy ca qefi :goofy:

jack daniels

Primus registratum

une ste kam dite per tifoze ty maj eee? :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithse nqs e ke nda mendjen ndeshja luhet te merkuren ne 20:00,atmosfera ka per te qene klas :thumbsup:

hot

Hotgirl

tifoze jam tifoze e flakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

po se kam te sigurt..gjithsesi..ne cilin stadium luhet? ku mund ti blejm biletat?

duhet me u pajis me flamur shqiprie masanej..a di gjo ku shitet nojnji? apo do e maresh edhe nji extra per muve? :tipsy: :tipsy:

jack daniels

Primus registratum

Hajde me ndihmo mua se smund ta maj vetem flamurin eshte 2m me 1m e gjys :goofy:
Pastaj per bileta rregullohet puna atje mund ta blesh atje se e njoh une ate personin.Ndeshja luhet ne stadiumin Parken e FC københavn,gjith tifozat do takohemi te sheshi pastaj nga aty do shkojme per tek nje salle sportit e madhe qe kemi marre me qira ku do ndrrohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif shesin dhe bluza e gjera tjera po cmimet jane shtrenjt per bluza 38 euro kurse shallat 8euro :angel: :

te kjo tribune do qendrojme neve.
http://tifozat.com/photogallery.php?photo=182

jack daniels

Primus registratum

....se harrove me te thene,merr me vehte edhe 2bakama buzesh nje te kuq e nje te zi se do lyej ftyren para ndeshjes me vija :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po ma thuj ekzakt se ku ti blej biletat, se mos vi me dajen e duhet ta kem t'sigurt qe do gjejm bileta...

kot me t'pyt..shiten gjo bileta knej neper suedi?
sa varion cmimi biletes? :rolleyes:

po noj flamur i vogel sa bo? /pf/images/graemlins/laugh.gif (kshu si flamur gocash /pf/images/graemlins/laugh.gif )

po koha si esht andej? ca duhet me vesh dmth?

mkthej pergjigje sa me shpejt t'kesh mundsi..

ej..ke ndonje ide se sa ore zgjat rruga me makine nga stockholmi deri ne köpenhamn?

jack daniels

Primus registratum

Hajt moj si ta ben dhe ti ca me vesh thot,ca te them une hajde ne breke /pf/images/graemlins/laugh.gif .Koha sipas lajmeve do jete e mire diell dmth kshu qe me nji bluze edhe nje xhakete te holle besoj ne rregull shkon puna,nqs e sheh te arsyeshme merr dhe tabaren me vehte /pf/images/graemlins/laugh.gif Une per vehte do rrij ne bluze me menge te shkurta ne stadium.
Sa per udhetim me me ndi mu kontakto shoqerine SWE-bus http://www.swebus.se/ pyt per cmime e ora se ka direkt me stockholm-copenhagen.Une do shkoj me makine 6ore te mira shkon rruga kurse nga stockholmi besoj nja 7ore.
Kurse per fjetje gjith nata do jete feste pasi do organizohet dicka te mlidhemi te gjith deri nga mengjesi kshu qe sbesoj se do rrij kush atje gjith do ikim nga mengjesi.

Ky eshte personi qe do kontaktosh per bileta :
Samet
Rasimi
në këtë E-mail srasimi@hotmail.com[/B)tel:++ 45 23 21 64 88
merre me mire ne tel dhe kryj pune shpejt.

-Për të rriturit mbi moshën 18 vjeç:348 Dkk
-Për pencionistët dhe ata që janë nën moshën 18 vjeç:183 Dkk

PS:biletat do i marrim te gjith atje,pavarsisht se ne kemi paguar paret psh te gjithve do juy ndahen atje biletat kshu qe sbesoj te jete prob te blesh bilete dhe ti direkt pasi vende ka boll bosh.
lexo me shume ktu :

http://shqip.dk/modules.php?name=Tifozat

hot

Hotgirl

e si do e marin vesh ata sa vjec jam un? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un haem edhe per 16 vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Princesha

Primus registratum

kerkojn ID hote, aaaaaa s'kena ca me te ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

u i hort miza ata ejvalla!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

rozi..po ti mi do shkosh ee? :rolleyes:

dolce_vita

Primus registratum

hej...pershendetje te gjitheve! :wave:
Hote, Rozalina..po shyqyr mi qe erdhet se na thate syte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam me sezon provimesh prandaj kam bere kaq shume mungesa.. :smash:
Persa i perket ndeshjes te merkuren une jam gati, bileten e kam blere dhe sonte do nisem per ne kopenhagen...do vesh nje bluze te kuqe "made in albania" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uroj qe te takoj edhe tifozet e tjere!

Ia kalofsh mire .... :wave:
Hote, sillu mire ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pate mundesi eja ketej nga una te bejme tifozllek neser! Du skal være velkomen!

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] kerkojn ID hote, aaaaaa s'kena ca me te ba /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do vish ketej ti me???

hot

Hotgirl

ku e ke bileten ti, per ke tribuna e coca coles e ke? se atje do mlidhen tifozet shqiptare

moj..a ka bileta te lira me i ble atje ne vend me? apo osht mush me tifoza andej e ska mo ven per ne..

na jep noj info ku mund ti blejm biletat si dhe per cmimet :wave:

ps: mos u vono shum per pergjigje se duhet me mor malet ne knej me ardh deri n'danimark /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ishalla takohemi tgjith atje :wub:
ke noj flamur ti mi? un vetem i bluze kuq e zi kam po so e kombtares /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Un nuk vij, ju befshi qef!

Ma puthni sweet boy per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

leni moj puthjet ti se kam me ly ftyren vija vija ska me pase ku me me puth /pf/images/graemlins/tongue.gif , shih ktu parullen ihere qe do vari neser ne stadium :thumbsup: :rockband: :rockband:

http://us.f3.yahoofs.com/users/41c430d9zea594a38/f3fe/__sr_/e0cc.jpg?phSAZpCBT63ZUqpP

Ah ca kam gjete edhe i pale pantolla te kuqe me shkronja te zeza edhe bluze me shqiponje obobobo hajde ishalla i fitore neser. :rockband:
un4given plako si thojne kosovaret do e ''kallim'' neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kalofshi mire te gjith qe do vini neser! :wave:

hot

Hotgirl

nigjoni..po s'erdha un t'na nderoni kombtaren ne stadium..bertisni edhe icik per mu..un te shof neser..po dun me u nis robt..aty mkeni neser..nqse skan nge pastaj.. :shrug:
do e shof nga televizori..

gjithsesi..suksese kombtares e ishalla me fitore :wave:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
un4given plako si thojne kosovaret do e ''kallim'' neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kalofshi mire te gjith qe do vini neser! :wave: [/qb]
do e kallim, do e kallim...dmth do e kallni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
bertisni fort te gjithe ok?
hajde 1 pershendetje te gjithe atyre qe do ikin :wave: