Jetoje jeten?!

hot

Hotgirl
Jetoje jeten?!

e lexova kete shprehje diku..me erdhi edhe njehere ne mendje kjo pyetje qe i beja vetes shpesh here..
e shohim kete shprehje pothuajse kudo,neper libra,neper kenge dhe neper shume firma te anetareve te af-se..
a nuk eshte vetem nje "teori" kjo,qe te gjithe ne e e dime permendesh dhe qe e permendim kudo?!
a e jetojme jeten neve ashtu sic duam ne (?!) apo ekziston gjithmone dicka qe do shkoje ndryshe apo nje pamundesi..?!
dikush tha:
jetoje cdo dite si te ishte e fundit!
a ikemi vertete mundesite dhe vullnetin per te realizuar dicka te tille?!

*nuk e di nqse ekziston nje teme e tille,nqse po te me falin moderatoret dhe ta mbyllin temen! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest
Re: Jetoje jeten?!

cilen jete te jetojme?? me friken qe dikush nga casti ne cast do te te dhunojne kujtimet, enderrat... pra jeten.
Jetojne po ku valle? per ke jetojme? ne varesi te kujt jetojme???????

uni20077

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] cilen jete te jetojme?? me friken qe dikush nga casti ne cast do te te dhunojne kujtimet, enderrat... pra jeten.
Jetojne po ku valle? per ke jetojme? ne varesi te kujt jetojme??????? [/qb]
--------------------------------------------------

Csctu asct puna cur merresc vetsc me trupin e len mbas dóret scpirtit, dottoressa!

Christus imperat :wub:

Guest

Fillimisht postuar nga uni20077:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] cilen jete te jetojme?? me friken qe dikush nga casti ne cast do te te dhunojne kujtimet, enderrat... pra jeten.
Jetojne po ku valle? per ke jetojme? ne varesi te kujt jetojme??????? [/qb]
--------------------------------------------------

Csctu asct puna cur merresc vetsc me trupin e len mbas dóret scpirtit, dottoressa!

Christus imperat :wub: [/qb]
me tere repspektin ma deshifro i cike ca ke thene... se ti me kupto mua ndersa une ste kuptoj dot

alinos

Forumium maestatis

Kshu asht puna kur merresh veç me trupin e len mbas dore shpirtin, dottoressa!

C = K
Sc = Sh
Tsc = Ç

Guest

nuk besoj se kujtimet enderrat hyjne tek trupi. shprehen me trupin po jane emocione.

Shpirti lendohet kur ttrupi lendohet nga goditjet e jetes

hot

Hotgirl

mua sikur sme del koha te jetoj re.. /pf/images/graemlins/frown.gif
si shume shpejt po me rrjedhin gjerat :shrug:

Belinea

Primus registratum

mua sme pikon fare o hot /pf/images/graemlins/frown.gif e ti qahesh se te rrjedh .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
eehhhhhhhhhhhhhhhhh

hot

Hotgirl

se nfakt e kam shume te qarte idene e jetimit te jetes,ama si shume e zene jam,ose te pakten i jam pershtatur nje fare jete qe "sjetohet hic" le ti themi dhe mua ne fakt as me ngrof as me ftof,
per sa kohe jam kshu,ku sma ndin edhe pa e jetuar,them se jam ne rregull..
thjesht e di mire teorine,po si i behet per zbatimin?! :shrug:

sweet eda

Primus registratum

ah kjo jeta, na cudit nga dita ne dite, iken pa na pyetur fare, kur isha 20 kur jam tani 2... dhe prit e prit se ketu ne amerike Jeta sikur i ka fut te 5-in dhe po ben gara makinash, kush e kush te eci sa me shpejt.....dua t'a ndjek me ritmin e saj, por s'mundem..s'tia bej uffff u lodha!!!!!

Misha Maisky

Primus registratum

jetoni jetoni se kena me kthy patkojt nga dielli (po prek hekur per mos me thone noi gjo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif )dhe ka me qene teper vone atehere :rockband: ....

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ah kjo jeta, na cudit nga dita ne dite, iken pa na pyetur fare, kur isha 20 kur jam tani 2... dhe prit e prit se ketu ne amerike Jeta sikur i ka fut te 5-in dhe po ben gara makinash, kush e kush te eci sa me shpejt.....dua t'a ndjek me ritmin e saj, por s'mundem..s'tia bej uffff u lodha!!!!! [/qb]
shko me pushime më shpesh...
këshillën e jap, po vetë nuk e bëj :confused:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga heartbreaker:
[qb] te kem jetuar valle??????????? [/qb]
te kem jetuar valle ashtu sic jetohet jeta?! :idea:
edhe sa kohe do vazhdoje keshu?!
edhe sa kohe kam une per te jetuar?!
po sikur te ndodhe dicka nje dite dhe une te largohem ashtu,pa jetuar.. :shrug:

sweet eda

Primus registratum

amon e re c'jane keto gjera te trishtueshme qe na shkruani, na beni /pf/images/graemlins/frown.gif kot....flisni per gjerat e bukura qe ka jeta, gjeja me e bukur eshte qe neve po e jetojme ate me te mirat dhe te keqiat e saj.....that's why it's called life!!!!

Topce

Primus registratum

Pse qaheni kot???
Jeten e jetoni cdo dite, me te mirat e te keqijat e saj. Cdo ndjenje qe ju kalon neper trup eshte nje ndjenje pavaresisht nese ju pelqen apo jo. Vetem nese flini, vetem nese trembeni te prekni gjerat, vetem nese gjithcka ekziston brenda mendjes suaj dhe nuk shihni se cfare ka jashte, vetem atehere mund ta vini ne dyshim nese e jetoni jeten apo jo.

Erind

Forumium maestatis

Me ka pelqyer gjithmon kjo shprehja:
Jeto dhe ler te tjeret te jetojne!!!