Jeta ime ne kete periudhe ngjan me................

joetisti_

Locus omnem
Rregulli numer nje i komunikimit me nje femer(london etiquettes) NJE FEMER NUK PYETET KURRE PER MOSHEN! ;)
ky eshte nje rregull qe po s'e zbatove ha gjobe? ne e zbatojme per faktin se kemi dashuri dhe respekt per femrat.
meqe ra fjala edhe ne do shpikim dicka per te cilen nuk duhet te na pyesni. mbase sa e kemi... numrin e kembes :p

Sonia007

Papirus rex
ky eshte nje rregull qe po s'e zbatove ha gjobe? ne e zbatojme per faktin se kemi dashuri dhe respekt per femrat.
meqe ra fjala edhe ne do shpikim dicka per te cilen nuk duhet te na pyesni. mbase sa e kemi... numrin e kembes :p
Jo nuk ha gjobe,po nga une ha nje shpulle :) Meshkujt duhet ta zbatojne ne rradhe te pare qe te kene respekt per veten dhe te tregojne fisnikeri! Pyetje ka plot,smaruan pyetjet!

joetisti_

Locus omnem
Jo nuk ha gjobe,po nga une ha nje shpulle :) Meshkujt duhet ta zbatojne ne rradhe te pare qe te kene respekt per veten dhe te tregojne fisnikeri! Pyetje ka plot,smaruan pyetjet!
nje fisnik i vertete edhe shpullen tende e panon nga respekti dhe dashuria qe ka per seksin e dobet. por te ta ktheje shpullen mashkulli(idiot) Sonia... s'ka gomisteri qe e merr nje femer persiper pastaj :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
u bone ti me kercenu!hahahaha po ik mi goc se je e e vogel.rritu edhe pak tkeqe xhaxhi se je e vogel.:)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
nje fisnik i vertete edhe shpullen tende e panon nga respekti dhe dashuria qe ka per seksin e dobet. por te ta ktheje shpullen mashkulli(idiot) Sonia... s'ka gomisteri qe e merr nje femer persiper pastaj :)
prape se prapi fjale te sonias jane sepse ajo ska guxim te gjuaje me shpulle sepse le te beje prove te me gjuaje me shpulle po nuk ja kam qerruar syte me sprite baruti...hej eshte shaka kjo ..mos e merrni seriozisht se nuk me gjuan femra me shpulle mua se jam good boy une.

joetisti_

Locus omnem
prape se prapi fjale te sonias jane sepse ajo ska guxim te gjuaje me shpulle sepse le te beje prove te me gjuaje me shpulle po nuk ja kam qerruar syte me sprite baruti...hej eshte shaka kjo ..mos e merrni seriozisht se nuk me gjuan femra me shpulle mua se jam good boy une.
Kuptohet. Por asgje s'i drejohet Sonias apo ndonje tjeter antareje te forumit. Dhe as ajo s'tha per ty kur beri shaka, por per mashkullin ne pergjithesi. Sonian e kemi shoqe YLL

abs

nuk e di...
o mesuese e nderuar,me mire pse nuk me ngelni fare?
e para ngaqe cdonjeri e meriton nje chance te dyte ...:kerce:
e dyta (qe mund te ishte e para) ngaqe duke shkruajtur dhe rilexuar mendimet e tua, 'ndihmon' vehten :engjell:
e treta ngaqe ne veshet e mij mendimet e tua tingellojne tangent/terthorazi ne mes shkruarsve, si te thuash, me ngjajne me nje dritez ne pyellin e dendur te kryqezuar nga shume rreze drite...
dhe e katerta sepse s'me pelqen diktatura ;)
do ma argumenta? :D

Sonia007

Papirus rex
Ja ketu gabon ti pse femra qenka seksi i dobet??????Te dy sekset jane te barabarta madje them qe femrat jane me te forta sepse nuk kane nevoje per shoqet per t'u perballur me meshkujt ;)

Sonia007

Papirus rex
u bone ti me kercenu!hahahaha po ik mi goc se je e e vogel.rritu edhe pak tkeqe xhaxhi se je e vogel.:)
Hhahahaha t keqen une per cunin q do shofi n shtator gjimnaz me sy,po rritu ti m zmr vogel se une e rritur jam.Hajde nje her ne gjimanz ti dhe pastaj flasim bashk ;)