Jeta ime ne kete periudhe ngjan me................

Sonia007

Papirus rex
Obobobo temat u ben chit chat ketu!!!!!!!!!!! Clidhje ka Shkodra ne kete mes???Plazhi i Velipojes eshte yll i bukur kam qene eshte paster dhe eshte si Bahams :p Hajde tani hapni teme per Shkodren dhe shkodranet! :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Obobobo temat u ben chit chat ketu!!!!!!!!!!! Clidhje ka Shkodra ne kete mes???Plazhi i Velipojes eshte yll i bukur kam qene eshte paster dhe eshte si Bahams :p Hajde tani hapni teme per Shkodren dhe shkodranet! :)
teme per verioret dhe jugoret.
me valet e detit te Semanit
isha te marten ne seman per plazh por me doli nje problem dhe u ktheva dhe ishte rrregulluar shume por me pelqeu shume ajo pjesa e madhe si shkretetire qe ne dimer mbushet plote uje nese e ke paraysh se per cfare po flas.
Semani eshte rregulluar shume,kane hequr disa bunkiere,etj...
shiko pak se plazhi i velipojes eshte i paster por jo dhe aq shume.para 2 javesh isha 3 dite une tek nje shoku im dhe ishte prishur pak si plazh por mire eshte por gjithsesi une e bej plazhin nga ada dhe nga rera e hedhur.
me valet e detit te Semanit
semani eshte det i papare.

Wise

Valoris scriptorum
qenke i qyteteruar ti.Merrke edhe like nga wise ne cdo koment dhe ne cdo teme.
A e di si po ma ben neper komente?
Ah more slevin,ah more shok.
vet e the qe je rritur ne shkoder dhe jetoke ne tirane.
ah po ckemi hequr ne te tjeret ne shkoder.
Lene.Do e mbyll kete muhabet se nuk dua me i nxjerr te gjitha fjalet por une shkoj shpesh ne shkoder,muaj per muaj dhe rri goxha por lene me mire.flasim ne chat.
O vella po nuk e njeh shkodren ti me mire se ne qe kemi lindur e qe kemi rrenjet ketu ne shkoder ..e kupton tani pse kam bere like :p

The decatur

O vella po nuk e njeh shkodren ti me mire se ne qe kemi lindur e qe kemi rrenjet ketu ne shkoder ..e kupton tani pse kam bere like :p
sa vjec jeni sepse dua tju pyes per nje ngjarje dhe ka rendesi mosha patjeter.

joetisti_

Locus omnem
teme per verioret dhe jugoret.
isha te marten ne seman per plazh por me doli nje problem dhe u ktheva dhe ishte rrregulluar shume por me pelqeu shume ajo pjesa e madhe si shkretetire qe ne dimer mbushet plote uje nese e ke paraysh se per cfare po flas.
Semani eshte rregulluar shume,kane hequr disa bunkiere,etj...

shiko pak se plazhi i velipojes eshte i paster por jo dhe aq shume.para 2 javesh isha 3 dite une tek nje shoku im dhe ishte prishur pak si plazh por mire eshte por gjithsesi une e bej plazhin nga ada dhe nga rera e hedhur.
semani eshte det i papare.
po ti cne kaq informacion per gjithcka? edhe per Semanin po me habit!
Semani po te rregullohet sic duhet behet plazh gjigand.

The decatur

po ti cne kaq informacion per gjithcka? edhe per Semanin po me habit!
Semani po te rregullohet sic duhet behet plazh gjigand.
po te thashe mer se une vij shpesh ne fier,gati 1 here ne 2 muaj dhe rri nja 5 dite por ka raste qe rri edhe 15 dite e me shume.

joetisti_

Locus omnem
duhet zgjeruar pak me shume rruga qe shkon per ne seman sepse eshte gati nja 3 metra e gjere.
E sakte. Por rruga s'e besoj se eshte kollaj te behet se eshte investim shume i madh per momentin. Edhe ashtu tani per tani mire eshte. Por te kete investim ne brendesi te plazhit. Pastaj une e thashe pak me ironi qepare sepse po te jete per plazh jo te paster, Semani, ngaqe derdhen mbeturinat, dikur te disa uzinave e tani papastertite e gjithe qytetetit me ane te Gjanices(lumit qe eshte si Lana e Tiranes), mban kampion. E jo Durresi qe the ti qe sido qe te jete ka turizmin me te madh ne Shqiperi.

The decatur

ca sbohet sot per me rrit numrin e postimeve :D
ndrysho teme.bravo
E sakte. Por rruga s'e besoj se eshte kollaj te behet se eshte investim shume i madh per momentin. Edhe ashtu tani per tani mire eshte. Por te kete investim ne brendesi te plazhit. Pastaj une e thashe pak me ironi qepare sepse po te jete per plazh jo te paster, Semani, ngaqe derdhen mbeturinat, dikur te disa uzinave e tani papastertite e gjithe qytetetit me ane te Gjanices(lumit qe eshte si Lana e Tiranes), mban kampion. E jo Durresi qe the ti qe sido qe te jete ka turizmin
me te madh ne Shqiperi.
mos ma shaj lumin e gjanices se eshte lumi i mallakastres ai ku ne ate lum derdhet ai uji i perzier me nafte qe o zot o nene duhet me mbyll hunden kur kalon per ne ballesh.

po shume i bukur deti i semanit,sidomos bregdeti por edhe rruga por ata njerzit dalin si milingona ne rruge.

joetisti_

Locus omnem
ndrysho teme.bravo
mos ma shaj lumin e gjanices se eshte lumi i mallakastres ai ku ne ate lum derdhet ai uji i perzier me nafte qe o zot o nene duhet me mbyll hunden kur kalon per ne ballesh.

po shume i bukur deti i semanit,sidomos bregdeti por edhe rruga por ata njerzit dalin si milingona ne rruge.
ahahahhahah. une edhe te dua s'e shaj dot Gjanicen se ka kujtime te femijerise time. Kane premtuar se do ta bejne nje lum sic ka qene dikur me peshq dhe shume i paster por premtime...
une dikur ne Seman shkoja me biciklete. Edhe tani per te kujtuar koherat e vjetra me disa shoke kemi vendosur ta bejme me biciklete(18km) por te shohim :)

The decatur

ahahahhahah. une edhe te dua s'e shaj dot Gjanicen se ka kujtime te femijerise time. Kane premtuar se do ta bejne nje lum sic ka qene dikur me peshq dhe shume i paster por premtime...
une dikur ne Seman shkoja me biciklete. Edhe tani per te kujtuar koherat e vjetra me disa shoke kemi vendosur ta bejme me biciklete(18km) por te shohim :)
ajo eshte 15 kilometra nga qendra e fierit.

me makine behet per nja 10-15 minuta por xhaxhai im e ben per 7-8 minuta se eshte ferrari.

me biciklete ju e beni vetem per nja 2 ore vallai apo me shume?

joetisti_

Locus omnem
ajo eshte 15 kilometra nga qendra e fierit.

me makine behet per nja 10-15 minuta por xhaxhai im e ben per 7-8 minuta se eshte ferrari.

me biciklete ju e beni vetem per nja 2 ore vallai apo me shume?
po per nje ore me biciklete mbase me pak.

abs

nuk e di...
The decatur, sot t'vej shtat per llafologjine,dhe katersh per shkrimet paragjithash pa presje, pike etc. Kushedi si do jesh me frymarrjen ti :D ama dukesh si politikan kur flet :D