Jeta ime ne kete periudhe ngjan me................

Sweety el

Locus omnem
Eshte nje teme shume e thjeshte ne te cilen mund te krahasojme ndjenjat tona te nje periudhe te caktuar me nje lule, kafshe , planet , c'fare te mendoje secili prej nesh.

Sweety el

Locus omnem
Ngjan me nje studio arkitekteje ,rremuje ,skica ,plane ,mendime ,endrra kudo! Jam duke krijuar ,duke shpikur e duke ndertuar ndertesen e jetes time !!! Ne fillim ne letra pastaj ...
wink.gif

gangsterja

Primus registratum
Jeta ime ngjan si nje enderr e cila ka pasur nje fund te lumtur,ndersa ne realitet ka ndodhur e kunderta.Ngaj me nje dhome gjigante te shkaterruar qe nuk mund ta ndreqe askush te mundohen dite-nate.Po mundohem ne merzetin dhe ne vetmin time.

mirdita

Papirus rex
Jeta ime esht jet shum e bukur kam njerzit qe me dojn me gjith zemer dhe qe i dua,por thjeshta nganjeher lodhem me kete jet sepse nganjher te ben te vuash apo te merzit, por jam e kenaqur me jeten te cilen e jetoj

INIT

Forumium maestatis
Nje shelg shekullore me rrenje te fuqishme, buze nje lumi te qete! Icili ka mbledhur copa drujsh, guresh, ndonje gome makine ...!
Mbi te kane ndertuar folene shume zogj, ne te ka shume zemra te gdhendura, poshte ti jane shkembyer shume puthje!
Ja si ky shelgu me duket jeta ime gjate kesaje perjudhe !!!! :re9:

Sweety el

Locus omnem
Nje shelg shekullore me rrenje te fuqishme, buze nje lumi te qete! Icili ka mbledhur copa drujsh, guresh, ndonje gome makine ...!
Mbi te kane ndertuar folene shume zogj, ne te ka shume zemra te gdhendura, poshte ti jane shkembyer shume puthje!
Ja si ky shelgu me duket jeta ime gjate kesaje perjudhe !!!! :re9:
bravo lum ti

mirdita

Papirus rex
Tani jeta me ngjan se e gjith bota esht e imja sepse deri tani d.m.th prej klases se par deri tani te dhjeten tani po e mbaroj shkollen me te gjitha 5:)

mirdita

Papirus rex
po pse mi goce une mesataren e kam 9.4 ti pse me 5?????????
Tek ju si e keni noten me te madhe 10 tek ne kemi noten me te madhe 5.Me kupton tek ju keni notat prej 6-7-8-9-10 ndersa tek ne kemi notat prej 1-2-3-4-5 me kupton tani apo ta spjegoj me mir

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Nuk dola mire sivjet.
Edhe pse jam klase te 9 doja qe mesatarja te me dilte 9.6 por me doli 9.5 por dua qe shkolle te mesme gjimnaz ta nxjerr 9 maksimumi.