Jetë Nate!!!

gjekec

Primus registratum
Re: Jetë Nate!!!

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]A vjen ne madhesi Posteri per ne mur kjo Spaced?[/qb]
seriozisht e ke? po e ke (seriozisht) mere .jpg-ne dhe shiko per ndonje faqe interneti qe ta zmadhoje, osee coje tek walgreensi apo te cvs-i ta zmadhojne ata, pastaj kur ta marresh thuaju qe do e paguash tek regjistri tek dera /pf/images/graemlins/laugh.gif .. seriozisht e kam

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. s'je mire ti hiç (sa vone edhe une me ket konstatim /pf/images/graemlins/laugh.gif ) !!![/qb]
.... that's the way it iiiiiiizzz (nga kenga e Celine Dion kjo )

Ofelia

Forumium praecox

Thone nje thes me idiotlleqe per Naten, po ashtu edhe per Rrugen. Nata ime,nuk eshte hiç e rehatshme, nuk ka lidhje fare me naten e teprimeve, argetimeve me çdo kusht. Siç thoshte Kerouack, jeta Eshte shume e trishte per tu argetuar gjirhmone. Nuk kam te bej fare me kete mase te rinjsh qe armatoset per ti nxjerre fundin. Perkundrazi, ndodh qe te shtunave te mos dal fare. Me pelqen me shume sfilitja qe provohet ne Fundin e Nates. Ne te gdhire... Ndjenja me e afert me vdekjen qe kam provuar ndonjehere eshte ne 6.30 te mengjesit, me dritat e para te Dites prane lumit, ne dimer.

NYC_GUY

Primus registratum

Do te shkoj une bashke me te
do te shkoj une kabareve
do ti nxjerr fundin kesaj bote
megjithese jam fukara

Guest

mua me pelqen shume jeta e nates sidomos kur ke dhe fatin te besh shuem gjera te mira

ezy

Primus registratum

jete note heeeeeeee.....cool....po meqe juve te gjithe boni jete note,si se hapi njeri zonin e gojes me na tregu the hot spots???
juve cunat,ikni neper GO-GO bars....the best in nyc..SCORES,Phenomenon(astoria)....
night clubs....Webster hall(freaky shit)...Exit...coulture club(6_ave)....sound factory....ect :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

TranofiljA

Primus registratum

Jeta e NOTES me ket mot.... :mad: :eek:
Per sot eshte A.Med.Systems.....where I work! /pf/images/graemlins/frown.gif

Boni qef boni... :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Po ne qe skena Klube ashu qe thu ti ezzo si me e bo . Nejse se knej e bojm me gjona t tjera . Kte jav kena i menje te keqe i grup i vockel prej 10 vetash me u bo tape si njehere e nje kohe po ala se kena vendos se shpin e kujt do bojm rremuje . :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

qe thoni ju e s'thoni asgjo dje jeta e notes tem ka qen ne shpi bashk me nje grup af-stesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

1.Lori81
2.Rea
3.Penelushja
4.dhe una

yyyyyyyyy .jon maru 4 litra vere te kuqe me nga 12 grade. gjysem litri limoncel...sa murum veren...hym n'chat tu bo lloqe lloqe muhabet deri ne oren 04:00 e pastaj ram me bo nani nani .

:rockband:

dirty_bastard

Primus registratum

jete nate eshte 10 to 6 ne mengjez. provoni afterparty 6.30 to 2.30 mbasdite,pastaj afterafterparty 3 to 10 te nates. si quhet kjo jete? not a night life i think. try it and ..................; at least try it.

Guest

Fillimisht postuar nga dirty_bastard:
[qb] jete nate eshte 10 to 6 ne mengjez. provoni afterparty 6.30 to 2.30 mbasdite,pastaj afterafterparty 3 to 10 te nates. si quhet kjo jete? not a night life i think. try it and ..................; at least try it. [/qb]
Cool :cool:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
siena.jpg

nji ketu e kalova jeten e notes mrom . Per Martedi Grasso kishin dal te gjith n'piazz te veshur me kostume te ndryshme , kishin von 2 Dj ku bonin te mundur muzik a tutto volume ....tu kthejshe ka te doje shifje veç njerez per qef me shishe neper dur ...ec moo qef hesapi ....per pak mu duk vetja si ne Rimini d'estate /pf/images/graemlins/laugh.gif

magjinoheni vet mo sa njerez mund te kishte e ter piazza plote sa nuk kishe ven ku me lon i shishe bosh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

roald

Primus registratum

mua per vete me ka ardhur mo ne majt te hunes sa nuk ba mo,per punen qe bej,jena bo si puna gjinekollogut aty ku njerezit bojn qef un punoj,me ka mor malli me nej idite ne shpi, me flejt qe ne ora 10,me hanger nje her dark ne shpi teme mer daj!!!!kam 4vjet qe nuk i bej keto gjera me eshte ça k...!!! :eek: :eek: :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Lol ore cun po ti qenke i burgosur ne vetvete .....po qe se deshiron em bo qef gjej nonje gf shum simpatike dhe aq maroi filmi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Kush o Per Jete Note sot me . Le te vije te boje nai cerre ene te takohena ke veni qenit para Kacolles se xha Lymit...

Guest

hajt pra tedo po vij ta pi ne un me ty i shishe se plasem vape ne knej ka shku bora 30 cm :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Ok mre po sot po pijm i shishe tjeter se ajo u maru dje ...Konjak Skenderbeu e kom po t pelqeu oki po shkoj t mor ene icik Long Qershie ta boj pak mo tlehte...